Rekvalifikační kurzy na dostihy?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2015 18:25
enimili

XXX.XXX.58.140

Chtěla jsem se zeptat chci si udělat rekvalifikační kurzy na dostihy. Co to vše obnáší a jak dlouho trvá než se ty kurzy dokončí. Nemá s tím někdo skušenosti.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.2.2015 19:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

A skúšali ste google? Pretože po zadaní " rekvalifikační kurz dostihy" mi vypadlo dosť veľa odkazov s touto tematikou, aj s kontaktmi na ľudí, ktorí tieto kurzy organizujú... Tam sa asi dozviete viac, než na ifaune, kde podľa mńa prakticky s týmto skúsenosti nebude mať asi nikto...
Napr, starší dátum, ale obsiahle info http://www.dostihyjc.cz/vestnik.php?offset=60.

1.3.2015 11:01
enimili

XXX.XXX.58.140

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A skúšali ste google? Pretože po zadaní " rekvalifikační kurz dostihy" mi vypadlo dosť veľa odkazov s touto tematikou, aj s kontaktmi na ľudí, ktorí tieto kurzy organizujú... Tam sa asi dozviete viac, než na ifaune, kde podľa mńa prakticky s týmto skúsenosti nebude mať asi nikto...
Napr, starší dátum, ale obsiahle info http://www.dostihyjc.cz/vestnik.php?offset=60.

To ano ale to je na ošetřovatel – pracovní jezdec dostihových koní ale já chci bít žokej a ne pracovní jezdec a je to hrosně moc staré :( jinak jsem nic nenašla.

1.3.2015 21:15
kapička

XXX.XXX.216.88

Žokej není každý, většina absolventů dostihových škol se živí jako pracovní jezdec/ošetřovatel. Dostihovým jezdcem se stanou jen ti nejlepší. A v našich podmínkách to jsou stejně vlastně pracovní jezdci, kteří s v sezóně zajedou o víkendu 8 dostihů a to jen ti nejlepší. Jinak makají ve stáji.

Neregistrovaný uživatel

1.3.2015 21:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

enimili napsal(a):
To ano ale to je na ošetřovatel – pracovní jezdec dostihových koní ale já chci bít žokej a ne pracovní jezdec a je to hrosně moc staré :( jinak jsem nic nenašla.

Žokej je titul pro jezdce, který dosáhl 50 vítězství - nejdřív musíte mít dostihovou licenci a jezdit dostihy. A k tomu abyste mohla jezdit dostihy budete muset jezdit i (nebo spíš hlavně) koně v práci - bez toho od nikoho koně do dostihu nedostanete, a hlavně se nevyjezdíte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík