Lenacia

XXX.XXX.137.185
Dobrý den, od začátku prosince mám problém u své kobylky.
Je jí 10 let a je to ČT a na nose se jí vytvořily bradavice. Nevím co s nimi. Bylo mi řečeno že prý do pár týdnů zmizí, ale je únor a bradavice se mi zdají, že se zvětšily. Nemáte nějakou radu co s tím?
Přikládám fotku bradaviček.
Lenacia
napsal(a):
Dobrý den, od začátku prosince mám problém u své kobylky.
Je jí 10 let a je to ČT a na nose se jí vytvořily bradavice. Nevím co s nimi. Bylo mi řečeno že prý do pár týdnů zmizí, ale je únor a bradavice se mi zdají, že se zvětšily. Nemáte nějakou radu co s tím?
Přikládám fotku bradaviček.
Dobrý večer, mé kobyly mely jiný typ bradavice každopádně od známých vím, že bradavice určitě nezmizí, budou se zvětšovat a rozšiřovat. Doporučuji veterináře který vám předepíše nějakou mastičku popř bradavice rovnou vyřízne.
Zdravím, já si takhle koupila hřebce, který měl pod okem bradavici velkou jak fazole a na té bradavici rostla další. Veterinář u nás byl a řekl, že by to šlo vyříznout, ale že se to může zase vrátit Tak jsem vyzkoušela přírodní přípravek. Vzala jsem pár stroužků česneku a zalila je vroucí vodou. Nechala to vše vylouhovat do druhého dne a každý den jsem mu bradavici natírala. Ta menší po nějaké době odpadla a ta velká se začala jakoby zmenšovat až to zmizelo a už se to nevrátilo. Nebo se zkuste poptat veta, zda je na to nějaká mast
Jackie26

XXX.XXX.202.66
Právě léčím bradavičku u svého koníka zrovna v místě kde je podbřišák :-/ vlaštovičník nepomohl teď používám tyčinku Lapis (z lékárny) na doporučení veta a začíná trochu ustupovat.