Jaký máte na tohle názor – viz fotka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

3.2.2017 22:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Kompot napsal(a):
Tak naposledy. Jmenuji se Mirka a žiji na druhé straně republiky s přítelem a kamarádkou. Se slečnou nemám nic společného. Já nevím zda jste tak natvrdlí a nebo prostě nepříjmete krytiku a odlišné názory!

Přesedněte si očividně máte zadky přesezelé. Kdybych si do té holky kopla všichni by jste mě poplácávali po rameni a hodnotili jako kladné příspěvky. Jenže já se jí taktrochu zastala tak jsem automatiky slečna. která asi trpí já nevím schyzofrenii.

Slepice na odstřel tento kurník co dodat.

Tak budu psát ke kompotu, mně je to buřt, odpovídám jen na navážení se... - tak do toho kurníku nelezte, ať ještě nesnesete vajíčko. Pokud žijete na druhé straně republiky než atlantida, nebude to 100 km, ale patrně je to dost blízko na to, abyste měla stejný styl psaní, urážení, a poznámek. A k mýmu zadku - pokud máte 95 kg, tak si to s váma klíďo vyměním, vsadím se, že při mém "nehýbání se a přesezelému zadku" máte za chvíli o pár kileček méně, jestli ne vyplivnutou duši...

Kompot

3.2.2017 22:18
Kompot

XXX.XXX.252.37

Lamer napsal(a):
Teda jako, už jsem o rozdvojené osobnosti slyšel, ale aby byly 100km od sebe
Bohužel, styl vyjadřování máte prakticky identickej, tohle neukecáte.

A co jako dost lidí má identický styl. Tohle není o stylu tohle je o tom že jste paranoidní. A pokud někdo vybočí a nekopne si do mrtvoli tak to musí být přeci on protože to není možné aby se někdo té mrtvoli přece zastal. Myslete si co chcete na Faunu budu chodit dál a pročítat, ale do takové slepičárny přispívat moc nebudu.

Přeji pěkný večer Mirka.

Kompot

3.2.2017 22:23
Kompot

XXX.XXX.252.37

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak budu psát ke kompotu, mně je to buřt, odpovídám jen na navážení se... - tak do toho kurníku nelezte, ať ještě nesnesete vajíčko. Pokud žijete na druhé straně republiky než atlantida, nebude to 100 km, ale patrně je to dost blízko na to, abyste měla stejný styl psaní, urážení, a poznámek. A k mýmu zadku - pokud máte 95 kg, tak si to s váma klíďo vyměním, vsadím se, že při mém "nehýbání se a přesezelému zadku" máte za chvíli o pár kileček méně, jestli ne vyplivnutou duši...

Těch 100km jsem plácla obrazně je to slovní obrat ale to asi neznáte co?

No hlavně aby jste nesnesla vajíčko vy nebo jste kohout? V tom případě pozor na rozmnožení. Jo a Bacha řádí ptačí chřipka

Neregistrovaný uživatel

3.2.2017 22:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Už se na to vykašlete. Jestli se chce někdo zviditelnit tím že si moje kobyla poskočila budiž.

Očividně je to někdo kdo se pohybuje v místě ustájení. No ten rozhovor až ho najdu mu nepřeji.

Jenže já nemám potřebu pátrat a už vůbec ne hledat IP a uživatele. Užijte si minutu slávy ostatní jsou vám očividně vděčný že jste mě sem zas zatáhl Snorlaxy. Tak vděčný že tu akorát držkují, Bravo

Neregistrovaný uživatel

3.2.2017 22:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Ano, kobyla si poskočila, nechme to zase zapadnout, vlastně ne - dle děvčat zrušme celou ifaunu, protože tady může radit jen žofré - ostatní jsou tupé slepice.

Futrujte dále koně, však jaro přichází, můžete začít pracovat

Krásný zbytek večera.

Neregistrovaný uživatel

3.2.2017 23:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Ano, kobyla si poskočila, nechme to zase zapadnout, vlastně ne - dle děvčat zrušme celou ifaunu, protože tady může radit jen žofré - ostatní jsou tupé slepice.

Futrujte dále koně, však jaro přichází, můžete začít pracovat

Krásný zbytek večera.

Stačilo by jen tohle vlákno nic proti ale tohle vlákno mělo škodit. Nemělo za úkol žádosti o radu. Ono když už si vás konečně zařadím že vypadáte fajn stihnete udělat něco co díky čemu zase dumám a přemýšlím.

nevím jestli jsem psala že má radit jen Žofré ale víše od nějaké slečny padlo že má jediná dobré rady.

Popravdě už se těším až se trošku oteplí a v terénu se bude moci dělat.

farfar

4.2.2017 06:57
farfar

XXX.XXX.48.22

No slečno, která zázračně dokážete bydlet hned na několika místech republiky - pořád ti zmiňujete svojí váhu - já osobně nemám vůbec nic proti těžším jezdcům.
Ale ten jezdec jednak musí umět sedět a svou váhou neškodit.
A za druhé musí mít své váze přiměřeného koně.

Obojí vidím na úvodní fotce tohoto vlákna - tam nemám proti jezdkyni absolutně nic, a většina diskutujících zde taky ne.
Ale vy nemáte ani jedno.

Navíc se tu oháníte že máte jen 100kg - to tedy nemáte, ani omylem.
A pokud jste navíc tak hloupá, že své fotky necháváte veřejně přístupné, nemůžete se divit když jimi někdo vaše tvrzení vyvrací.

4.2.2017 07:08
sisi58

XXX.XXX.191.1

Stačilo by jen tohle vlákno nic proti ale tohle vlákno mělo škodit. Nemělo za úkol žádosti o radu. Ono když už si vás konečně zařadím že vypadáte fajn stihnete udělat něco co díky čemu zase dumám a přemýšlím.

nevím jestli jsem psala že má radit jen Žofré ale víše od nějaké slečny padlo že má jediná dobré rady.

Dělat se dá vždycky. Už máte natrénováno s gumičkou očkování?
Minule jste mi neodpověděla.

4.2.2017 08:13
evcusik

XXX.XXX.201.120

farfar napsal(a):
Já nevím no... alespoň mně to ifaunu docela znechucuje... a jak někde vidím, že přispěla madam, tak to téma ani neotvírám.
To jsem tu takhle sama?

Už jsem to několikrát nahlasovala pro trolleni diskuzi, a tohle se mi dostalo jako "odpověď". Situace se mi nelíbí, strašně to znesnadňuje orientaci v diskuzich, kde by se člověk něco nového dovědět či nezávazně příjemně pokecat. Místo toho čte kydy a nářky stejné osoby.

Vidím nové přidané příspěvky do tématu. Říkám si jupí, co tam bude a ono "víme co".

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 10:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Nevím, jestli tohle bylo konkrétně na mně, ale mohu Vás ujistit, že z kolonky "fajn" si mně v klidu můžete vyškrtnout. Já fajn nejsem, můžete se klidně zeptat celého mého koňáckého okolí. Ale v něčem mi třeba poradit můžete - co udělám, že začnete dumat a přemýšlet? Mně osobně by to docela zajímalo.

Žofré neznám, píšu jen z pozorování - ano, rady má dobré, a umí je dobře podložit konkrétními odkazy. A ostatní, protože třeba konkrétně já, radí jen z praxe, tak jsou slepice, co se jen naváží - víte, tohle mně z toho celýho vyplývá. Tak se nedivte, že jsou lidi naštvaní, protože jednou se omlouváte, podruhé kolem sebe kopete neskutečným způsobem. Když nemám já náladu vyslechnout si cizí názor, donutím se vypnout počítač a řešit si to v duchu. A věřte, že za chvíli mně psát něco "hnusného" přejde.

Řešíte pořád tloušťku. Nedivte se, na fotkách to vypadá opravdu ošklivě. Já také řeším tloušťku, dokonce tak, že můj manžel už je z toho znechucenej. Ano, chtěla bych vypadat jinak, ale jsem líná s tím něco udělat. A protože si čtu bezva rady fitnesáků, že pokud mne má práce omezuje v tom dodržovat jejich životni styl a režim, tak mám změnit práci. Ale už je třeba nezajímá, že mně se jejich životní styl nelíbí. Průšvih je v tom, že oni mi jejich styl vnucují, já můj jim ne, a pak se cítím dotčená a špatně, i když třeba nakonec tlustá nejsem...

Asi tak.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 15:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

farfar napsal(a):
No slečno, která zázračně dokážete bydlet hned na několika místech republiky - pořád ti zmiňujete svojí váhu - já osobně nemám vůbec nic proti těžším jezdcům.
Ale ten jezdec jednak musí umět sedět a svou váhou neškodit.
A za druhé musí mít své váze přiměřeného koně.

Obojí vidím na úvodní fotce tohoto vlákna - tam nemám proti jezdkyni absolutně nic, a většina diskutujících zde taky ne.
Ale vy nemáte ani jedno.

Navíc se tu oháníte že máte jen 100kg - to tedy nemáte, ani omylem.
A pokud jste navíc tak hloupá, že své fotky necháváte veřejně přístupné, nemůžete se divit když jimi někdo vaše tvrzení vyvrací.

Opět musím psát adminům za krádež fotek takže laskavě mi přestantě krást fotky. Já jsem nedovolila aby jste je používala čili jste někdo kdo je v mých přátelích.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 16:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Takže co se týče mých koní. Již žádné info nedám. To jestli už zvládá gumičku ano zvládá. Dokonce zvládá už i injekci v její přítomnosti!

Moje váha je můj problém. Moje zvířata taky jsou můj problém. Vám do mě nic není ani do mích zvířat.

To že vás někdo označil za slípku není můj problém. Mě jste taky označili za pipinu..Zatím se snažím být slušná.

Fotky z Litoměřic které zde jedna z vás krade jsem zablokovala. Adminy jsem informovala a opět požádala o smazání ukradených fotek. JIž 2x kradené fotky mazali uvidíme jak dlouho je bude bavit mazat vaše příspěvky FarFar. Též jsem probrala na fcb přátelé.
Též vás žádám nechte mě napokoji.3 týdny jsem tu nebyla a ani sem se vracet nechtěla jenže když tu někdo začne tak si nedivte. Asi vás mrzel klid.

A jen pro info. Anonym neanonym pokud bych podala TO tak správci webu vydají IP adresy takže vás najdou. Čili nejste nepostihnutelný. Až mě necháte na pokoji požádám o své zablokování.
Blokovala jsem Faunu jen Antivirem.

Též jsem navrhla uzamčení tohoto vlákna které mělo za účel jen poškodit slečnu na první fotce od zadavatele. Tohle vlákno přínosem není jen ukazuje co je tu za lidi. A nic ve zlém v dobrém světle se neukazujete.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 16:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

evcusik napsal(a):
Už jsem to několikrát nahlasovala pro trolleni diskuzi, a tohle se mi dostalo jako "odpověď". Situace se mi nelíbí, strašně to znesnadňuje orientaci v diskuzich, kde by se člověk něco nového dovědět či nezávazně příjemně pokecat. Místo toho čte kydy a nářky stejné osoby.

Vidím nové přidané příspěvky do tématu. Říkám si jupí, co tam bude a ono "víme co".

Nikdo vás nenutí lést do vlákna které je rozhádané a ani se z něj nedozvíte nic krom urážek, nadávak a napadání. A nevymlouvejte se že mám všude příspěvky. Reaguji jen zde a jen díky jedné slečně jménem Snorlax. Poděkujte jí Kdyby nepsala lži nebyla bych zpět.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 16:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Atlantido tak si to tak neberte.. Vážně těm lidem šlo jenom o to abyste svým jednáním neubližovala tomu koni.Váhu má každej takovou jakou má, ale rozum se dá vylepšit vždycky.Tak s koněm choďte taky na procházky a shodíte zaručeně.Vždyť jste docela pohledná ženská a tak trochu shodit a svět bude zase fajn, né?

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 16:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Atlantido tak si to tak neberte.. Vážně těm lidem šlo jenom o to abyste svým jednáním neubližovala tomu koni.Váhu má každej takovou jakou má, ale rozum se dá vylepšit vždycky.Tak s koněm choďte taky na procházky a shodíte zaručeně.Vždyť jste docela pohledná ženská a tak trochu shodit a svět bude zase fajn, né?

Jo to pochybuji. Já se lidí bojím a z dobrého důvodu. Svět fajn nikdy nebude aspon pro mě ne. Co se týče mojí kobyli jak sem řekla bavím se s lidmi kteří se kolem ní motají vědí v jaké je kondici a zrovna můj trénér kdyby se mu něco nelíbilo sundal by mě z ní.

Paní u které jsem dělala taky by mě sundala ale řekla mi at chodí na volné otěži. Další člověk totéž. Přibrala už má z čeho dělat. Bývala majitelka která sem i psala mi potvrdila že s mírou jí neublížím.

A chodím s ní i na ruce. Pod sedlo jí beru jen když mám problém sama a mám bolesti. Hold sama si odblokovat záda neumím.

Tak se nezlobte že se mi nelíbí vykrádání stoletých fotek a šíření lží.

4.2.2017 16:58
22verunka

XXX.XXX.227.242

Atlantido jdete uz do..., nikoho nezajimate a kdyby jste byla trochu normalni nereagujete. Delate si to sama. Pravda nekdy boli ale naucte se ji prijimat.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 17:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Lid je tu dobrý a nějaká ta rvačka nepřipadá na váhu.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 17:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Snažíte se změnit lidi, a sama se změnit nechcete. Přitom stačí jednoduše nic nepsat. Ale to Vám nedá. Informace dávat nechcete, ale také Vám to nedá a pořád je přidáváte. Na facebooku proberete přátele, ale i přes trable, které Vám přinesl, tak si jej necháte a určitě budete dále dávat informace a fotky, přitom mně přijde, že zrovna facebook je nejnebezpečnější sít.

Ale máte pravdu. Dělejte si co chcete. Lidi se Vám snažili pomoct, vy jste je poslala někam. I na lidi, kteří se snaží být vstřícní se oboříte. Že se lidí bojíte - já se taky lidí bojím. Ale občas potřebuju uvolnit napětí, proto sem chodím já. Nepotřebuju rady, ale odreagovat se.

Pracujte s koněm a na internet se vykašlete. Jinou radu již nemám.

Lamer

4.2.2017 19:37
Lamer

XXX.XXX.211.83

Jo to pochybuji. Já se lidí bojím a z dobrého důvodu. Svět fajn nikdy nebude aspon pro mě ne. Co se týče mojí kobyli jak sem řekla bavím se s lidmi kteří se kolem ní motají vědí v jaké je kondici a zrovna můj trénér kdyby se mu něco nelíbilo sundal by mě z ní.

Paní u které jsem dělala taky by mě sundala ale řekla mi at chodí na volné otěži. Další člověk totéž. Přibrala už má z čeho dělat. Bývala majitelka která sem i psala mi potvrdila že s mírou jí neublížím.

A chodím s ní i na ruce. Pod sedlo jí beru jen když mám problém sama a mám bolesti. Hold sama si odblokovat záda neumím.

Tak se nezlobte že se mi nelíbí vykrádání stoletých fotek a šíření lží.

Chodíte na procházky ale strašně nutně a aktutně musíte i jezdit, vy ste si tu kobylu prostě pořídila, abyste na ní jezdila, a abyste se předváděla na průvodech, vůbec vám o tu kobylu nejde.
Kdybyste zhubla, ušetříte práci sobě, ušetříte práci kobyle, vejdete se lépe do sedla, vůbec vylezete do toho sedla snáze.
Jestli máte problém se zády, tak je ještě o to větší nesmysl lézt na kobylu, která má tolik energie že si pod váma poskočí, poskočí jednou, poskočí podruhé, potřetí poskočí, vy spadnete, a ublížíte si.
Nemluvě o tom, že při poskakování vaší Zlatce posléze- vlivem fyziky, kterou neovlivníte- dopadnete vší silou do zad. Uvědomujete si to? Zamyslete se nad tím.
Že máte kobylku nikomu nevadí, ale vy si děláte opravdu co chcete, musíte jezdit, strašně nutně potřebujete jezdit, a tak na ní jezdíte a nezájem čáááo, vykrmila se... že vy ste ale také vykrmená, to vás nějak netankuje. Záda si spravte u odborníka, Zlatka není vhodný kůň na hiporehabilitace. A fakt s ní jen choďte, na jaře budete mít o pár kilo míň ani nemrknete. Pak na jaře s ní opět choďte a můžete ji začít lonžovat, v kruhovce za ní můžete běhat, můžete s ní běhat na ruce a klusat, do kopečků, kobyla nasvalí, vy taky, tuk přeměníte ve svaly, a na přelomu jaro/léto na ní hoďte pořádné sednoucí sedlo, a začněte jezdit.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 19:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Neprosila jsem se o váš názor. Možná tehdy ale dnes už teda ne.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 21:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.94.208

Atlantido tahni uz. Vsude v kazdem vlakne jsou tvoje kecy. Kdyz nechces aby sem lidi davali tvoje fotky nedavej je na fb. Fb je verejny a fotky coas na profilu soukrome nejsou i kdyby ses na hlavu stavela. Navic vsecky ty fotky co tu byly a tunu dalsich vidim.i ja a to te v pratelich nemam. Ono by stacilo upravit si soukromi fotek a sdilenych prispevku.
Tvoje kobyla i ty jste mi kdesi. Rekla jsi tu x krat ze nam do tebe nic neni mame ti dat pokoj. Tak fajn. Ale v tom pripade se prestan vsude predvadet a vsecko vsecko tahat na sebe a do vseho cpat sebe a svoji kobylu. Kdo zna big bang theory - atlantida se chova jak wolowitz kdyz se vratil z vesmiru. Jsi sobecka egocentricka osoba co k zivotu potrebuje byt stredem pozornosti. Najdi si na to psychologa nebo jdi do suprstar. A nelez na ifaunu.

farfar

4.2.2017 21:10
farfar

XXX.XXX.48.22

Ne, vážená atlantido, nemáte mne v přátelích ani já vás, protože se nepřátelím s lidmi, kteří týrají své koně.

Fotky máte i nadále veřejně přístupné.
Jsem snad sama kdo je vidí?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1060263907362028&set=ecnf.100001352851067&type=3&theater

A co se týká toho že se tu necháte zablokovat... ano, prosím... ale hnidopicha a spol si vemte sebou ano?

4.2.2017 21:28
neluše

XXX.XXX.146.210

Hele meifi, když budeme všechny štíhlé a krásné, kdo bude potom chodit s těma ošklivýma chlapama

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 21:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Já nevidím. Háže mi to, že obsah je zablokovaný či smazaný. Patrně máte v přátelích někoho, kdo má v přátelích Atlantidu, proto vidíte.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 21:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

neluše napsal(a):
Hele meifi, když budeme všechny štíhlé a krásné, kdo bude potom chodit s těma ošklivýma chlapama

Tak hlavně když bude mít prachy, ne...

farfar

4.2.2017 21:38
farfar

XXX.XXX.48.22

Já nevidím. Háže mi to, že obsah je zablokovaný či smazaný. Patrně máte v přátelích někoho, kdo má v přátelích Atlantidu, proto vidíte.

Aha... o tom sice nevím, ale pokud by to tak bylo, tak je fb pěkně vypečený, protože tento ztraceny.pripad v přátelích opravdu nemám...
I tak je ale zřejmě načase aby si madam editovala kdo smí její fotky vidět, protože to evidentně smí i úplně cizí lidé.

farfar

4.2.2017 21:40
farfar

XXX.XXX.48.22

farfar napsal(a):
Aha... o tom sice nevím, ale pokud by to tak bylo, tak je fb pěkně vypečený, protože tento ztraceny.pripad v přátelích opravdu nemám...
I tak je ale zřejmě načase aby si madam editovala kdo smí její fotky vidět, protože to evidentně smí i úplně cizí lidé.

Tak obsah už je nedostupný i mně, čili madam zareagovala rychle a už přístup upravila... ještě nedávno by se to nejspíš zobrazilo opravdu každému.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 21:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Ne to opravdu ne. Já na profilu nevidím skoro nic, krom fotek profilových a úvodních, pár starších příspěvků. Nastavení patrně dobře, ale mně to je jedno, pro mně je facebook odpad.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 21:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Apropo atlantido, nebudete dávat fotky, a už tu zase jsou. A jestli je ta jedna aktuální, nedivte se, že se lidi rozčílí...

4.2.2017 21:48
neluše

XXX.XXX.146.210

Tak hlavně když bude mít prachy, ne...

... a bude vařit, uklízet, žehlit

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 21:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Apropo atlantido, nebudete dávat fotky, a už tu zase jsou. A jestli je ta jedna aktuální, nedivte se, že se lidi rozčílí...

Fotka není aktuální. Jen jsem se vyjádřila k uzdečce stár že jí mám a problém nemám.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 21:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

neluše napsal(a):
... a bude vařit, uklízet, žehlit

Ani ne, za to může zaplatit uklízečce

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 21:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Fotka není aktuální. Jen jsem se vyjádřila k uzdečce stár že jí mám a problém nemám.

Ano máte pravdu, je z podzima.

Francis Cuckoo

4.2.2017 21:57
Francis Cuckoo

XXX.XXX.235.225

Slečno ztracená, profesní zvědavost mi nedovolí se nezeptat: Co, proč a jak, že jste to blokovala tím Antivirem? A ten Antivir, to je název konkrétního antiviru?

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 21:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Zbytečná otázka.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Ano máte pravdu, je z podzima.

Konkrétně začátek listopadu tuším že první týden den už nevím.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.226.145

Bohatej jsem býval než jsem přičuchl ke koním.Vařit umim, uklízet musim.

Lamer

4.2.2017 22:08
Lamer

XXX.XXX.211.83

Neprosila jsem se o váš názor. Možná tehdy ale dnes už teda ne.

To víte, chytrému napovězte, a blbého kopněte... takže KOP.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Lamer napsal(a):
To víte, chytrému napovězte, a blbého kopněte... takže KOP.

Sorry ale já už opravdu o rady moc nestojím. Nic proti vám nemám. Ale tohle je můj život, ono se to kecá každému dobře.

Ono asi přejdu na něco drastičtějšího než jen pohyb. pohyb + hladovka zní lákavě.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Konkrétně začátek listopadu tuším že první týden den už nevím.

Mně neodpovídejte, máte tu jinou nezodpovězenou otázku. Byť i mou, ale mně je jasný, že odpovídáte jen na to, co se vám hodí,.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Bohatej jsem býval než jsem přičuchl ke koním.Vařit umim, uklízet musim.

Každej jsme jinak bohatej S úklidem bych Vás neměla ráada, už tak nemůžu najít věci, které si schovám sama

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Mně neodpovídejte, máte tu jinou nezodpovězenou otázku. Byť i mou, ale mně je jasný, že odpovídáte jen na to, co se vám hodí,.

Konkrétně jakou? To s tím antivirem? Použvám jeden z nejlepších antivirů moc jich není a není to ani AVG či jiná levná sr*agora na dvě věci. A každý antivir tam má odstavec v nastavení kde lze blokovat přístup na některé stránky. Můžete ho tam zadat ale i zrušit. Když jsem dostala ECHO že se tu zas probírám tak jsem to zrušila a naklusala.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.226.145

Každej jsme jinak bohatej S úklidem bych Vás neměla ráada, už tak nemůžu najít věci, které si schovám sama

Já jsem zavedl hromadný pořádek...Jedna hromada a tam najdu vše.

Francis Cuckoo

4.2.2017 22:19
Francis Cuckoo

XXX.XXX.235.225

Konkrétně jakou? To s tím antivirem? Použvám jeden z nejlepších antivirů moc jich není a není to ani AVG či jiná levná sr*agora na dvě věci. A každý antivir tam má odstavec v nastavení kde lze blokovat přístup na některé stránky. Můžete ho tam zadat ale i zrušit. Když jsem dostala ECHO že se tu zas probírám tak jsem to zrušila a naklusala.

Budu tohle brát jako odpověď na mou otázku. Nicméně mi to stále není jasné. Proč stránku blokujete antivirem (jakýmkoliv), když přece stačí na ní prostě nechodit.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Já jsem zavedl hromadný pořádek...Jedna hromada a tam najdu vše.

To má zavedený dítě

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Francis Cuckoo napsal(a):
Budu tohle brát jako odpověď na mou otázku. Nicméně mi to stále není jasné. Proč stránku blokujete antivirem (jakýmkoliv), když přece stačí na ní prostě nechodit.

Otázka síly vůle?

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Otázka síly vůle?

Nemám momentálně vůli sem nechodit. Až mě necháte napokoji zas přestanu dokud někdo chytrý sem zas něco nenapíše.

Fotky z FCB které zablokovat veřejnosti nejsou jsem promazala a protřídila z části.

farfar

4.2.2017 22:25
farfar

XXX.XXX.48.22

Ano jsou, tedy fotky staré 2-3 měsíce stále považuji za aktuální, neb nevěřím že by během 2-3 měsíců bylo možné zhubnout ze 150 na 100 kilo ( a udržet se při tom na nohou).
Netahala bych fotky starší.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

A co se o vás momentálně probírá, že tu musáte být? mně jsou vaše fotky fuk, sma říkáte, že žádné nepřídáte, a zas tu jsou. Proč to děláte?

farfar

4.2.2017 22:27
farfar

XXX.XXX.48.22

Je to jistě další otazník který nebude atlantidou nikdy zodpovězen, protože někde ve své historii zaslecha slovo "antivir", a odnesla si z toho poznatek, že se jedná o opatření blokující příspěvky, které se jí zrovna nehodí do krámu :D.

Francis Cuckoo

4.2.2017 22:27
Francis Cuckoo

XXX.XXX.235.225

Nemám momentálně vůli sem nechodit. Až mě necháte napokoji zas přestanu dokud někdo chytrý sem zas něco nenapíše.

Fotky z FCB které zablokovat veřejnosti nejsou jsem promazala a protřídila z části.

Aha. Pokud jsou vám nějaké diskuze nepříjemné, tak by možná stačilo na ně jen nereagovat. Jen nápad.

BTW: IP adresa nemusí nutně označovat konkrétního uživatele. Je celkem častým jevem, že přes jednu IP přistupuje do internetu několik (třeba i několik tisíc) různých uživatelů, kteří se navíc nemusí ani znát.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.226.145

Aha. Pokud jsou vám nějaké diskuze nepříjemné, tak by možná stačilo na ně jen nereagovat. Jen nápad.

BTW: IP adresa nemusí nutně označovat konkrétního uživatele. Je celkem častým jevem, že přes jednu IP přistupuje do internetu několik (třeba i několik tisíc) různých uživatelů, kteří se navíc nemusí ani znát.

A jedinečná adresa síťového hardware se nazývá jak?

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Zde je každá rada drahá.

Francis Cuckoo

4.2.2017 22:35
Francis Cuckoo

XXX.XXX.235.225

A jedinečná adresa síťového hardware se nazývá jak?

Myslíte MAC adresu?

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

farfar napsal(a):
Je to jistě další otazník který nebude atlantidou nikdy zodpovězen, protože někde ve své historii zaslecha slovo "antivir", a odnesla si z toho poznatek, že se jedná o opatření blokující příspěvky, které se jí zrovna nehodí do krámu :D.

Jak si hloupá tak si blbá. Blokovalo to celou Faunu nejen diskuze ale i inzerce. To je co?

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Jak si hloupá tak si blbá. Blokovalo to celou Faunu nejen diskuze ale i inzerce. To je co?

Běžte spát, předtím si ifaunu opět zablokujte a udělejte si čaj na uklidnění. Rady nechcete, odpovídat na otázky taky ne, a všechny tu jen otravujete, následně urážíte. Má to smysl?

farfar

4.2.2017 22:41
farfar

XXX.XXX.48.22

Ach jo. Doporučuji si najít definici slova antivir.
Pak už jsou jen dvě možnosti

A) - sypat si popel na hlavu že jsem se opět projevila jako blbka
B) rozjet tu další kolo na téma "vy nic nechápete, já jsem tu jediná kdo něco ví, a vy jste všichni eaní".

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Eani? a što to takoe?

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

A není to náhodou to blokování stránek, aby na ně nelezly děti? jen dotaz mimo.

4.2.2017 22:49
Dotaz

XXX.XXX.235.225

A není to náhodou to blokování stránek, aby na ně nelezly děti? jen dotaz mimo.

Myslím, že jo. Prostě vám nedovolí tu stránku zobrazit. Ale nějak nechápu ten účinek, když se to dá kdykoliv vypnout a stránku zpřístupnit. Leda by to člověku zablokoval někdo jiný, aby tam dotyčný nelezl.

farfar

4.2.2017 22:51
farfar

XXX.XXX.48.22

Toto vlákno bylo původně založené o něčem jiném, ale uživatelka atlantida tu v pslední době strhla pozornost na sbee, jak je jejím zvykem.
I tak tu padlo na její adresu několik příspěvků plných pochopení (které byly atlantidou ignorovány, neb ona potřebuje být za chudáka), a pak spousta velmi dobrých příspěvků.

Popravdě docela chápu, proč sisi, meifi, a další, stále drží shovívavý tón... vidí, že atlantida je chorá a pozřebuje pomoc... což o to...to vidím i já a další... ale tito uživatelé se svatozáří asi mají více zkušeností a trpělivosti než já... tzn. tam kde já už trpělivost ztratila, oni ještě ne... a klobouk za to dolů.

Mně osobně se zdá hodně důležitý a mnohé vysvětlující příspěvek uživatele deauville z 22.01.2017 10:21 cituji:
"Uživatelka zjevně prošla těžkým dětstvím, kdy byla týraná, ponižovaná atd. A teď (možná díky šermu, možná díky koni, možná díky tomu, že se jí opravdu podařilo zhubnout, to je vcelku jedno...) jí (aspoň trochu) narostlo sebevědomí a zjistila, že může mít vlastní názor, na který navíc ostatní nějak reagují. A tímto pocitem se teď opájí. Proto diskuse s ní nemá smysl, ona čeká na negativní reakce - teď jsou zase všichni proti ní, stejně jako v dětství, ale teď už je to s vědomím, že může mít vlastní názor, který bude neustále bránit proti všem, což v dětství dost dobře nešlo (protože jí nikdo neposlouchal).

Čili jakékoliv dobře míněné rady i přání, aby už, proboha, na diskusní fórum nepřispívala, se budou míjet účinkem. Jakákoliv reakce vyvolá další akci. Nejlepší je na příspěvky nereagovat, ať jsou sebevíc hloupé. Uživatelka nechce, abychom jí radili, ale abychom jí dali možnost utvrzovat se v tom, že jsou zase všichni proti ní ("ale teď už se tak snadno nedám..."). ".

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Tak když to umím zapnout, umím to i vypnout, to je logické, a neúčinné pro daného blokujícího, děti se v tom asi nezorientují. ALe jak je řečeno, jaký to má účinek mi zabránit nechodit na stránky, kdy si to můžu kdykoliv odblokovat.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Antivirus je program který hlídá počítač před škodlivím materiálem čili lidově, viry, malwery atd...
Jedná se o programy které se stáhnou z internetu nenápadně, příjdou e-mailem a tváří se jako neškodné přílohy prográmky součástí jiného programu nebo instalace. Hodně to chodí i po FCB. Čili Trojské koně, Červi které kradou data z počítače většinou citlivá data.

Nevím jak verze zdarma ale placené verze čili to je můj případ protože mám placenou verzy má v nastavení i možnost přidat ručně blokování určitého webu. Pokud ho zablokuje sám program na stránka vás nepustí s tím že je to stránka riziková a že byla zablokovaná a to samé když zadáte blokaci ručně. Každou hodinu se aktualizují databáze a tak mám furt aktuální virovou databázi.

Učivo informatky základního ročníku. Žádný Antivir není 100% ale vědšinu pochytá.

Co se týče 150kg ha to jsem neměla a nikdy mít nebudu nepřipustím abych se dostala zas do svrabu v jaké jsem byla. Jsem ráda že se mi odlevilo.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 22:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Mno jo, tak pardon, my na "základním ročníku", pokud myslíte základní školu, informatiku neměli. Holt další známka, že jsem stará páka.

Lamer

4.2.2017 22:59
Lamer

XXX.XXX.211.83

Antivirus je program který hlídá počítač před škodlivím materiálem čili lidově, viry, malwery atd...
Jedná se o programy které se stáhnou z internetu nenápadně, příjdou e-mailem a tváří se jako neškodné přílohy prográmky součástí jiného programu nebo instalace. Hodně to chodí i po FCB. Čili Trojské koně, Červi které kradou data z počítače většinou citlivá data.

Nevím jak verze zdarma ale placené verze čili to je můj případ protože mám placenou verzy má v nastavení i možnost přidat ručně blokování určitého webu. Pokud ho zablokuje sám program na stránka vás nepustí s tím že je to stránka riziková a že byla zablokovaná a to samé když zadáte blokaci ručně. Každou hodinu se aktualizují databáze a tak mám furt aktuální virovou databázi.

Učivo informatky základního ročníku. Žádný Antivir není 100% ale vědšinu pochytá.

Co se týče 150kg ha to jsem neměla a nikdy mít nebudu nepřipustím abych se dostala zas do svrabu v jaké jsem byla. Jsem ráda že se mi odlevilo.

No jasně, blokace pro děcka aby nechodila na péčka... škoda že to funguje jen na děti a vy si to můžete kdykoliv vypnout... fakt mooc velká škoda

4.2.2017 23:06
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Promiňte, ale svrab a srab je trochu rozdíl. smajlík

Jinak iFauna ale není riziková stránka, odtud přece nic nestahujete. Ty viry se týkají hlavně porna, emailů, skriptů, stránek se stahovatelným obsahem, který pak dál plevelí.

Vaše opatření je jako když si doma zamknete vlastně špajsku, abyste nechodila na sladké, a schováte klíč pod polštář. Můžete ho kdykoliv vyndat.

Základem je přece nestahovat jakýkoliv obsah, a když už tak jen z bezpečných zdrojů.

farfar

4.2.2017 23:06
farfar

XXX.XXX.48.22

Atlantida v 22:55
"nepřipustím abych se dostala zas do svrabu v jaké jsem byla. Jsem ráda že se mi odlevilo."

To už ale fakt není možný... řekněte mi někdo že to je provokace a ne vážně míněno...

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 23:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Myslíte MAC adresu?

Jasně. Taky jste zvědavý co všechno se dovíme o antivirech? Kam se hrabe irc Microsoftu.

Francis Cuckoo

4.2.2017 23:18
Francis Cuckoo

XXX.XXX.235.225

Jasně. Taky jste zvědavý co všechno se dovíme o antivirech? Kam se hrabe irc Microsoftu.

A ta nějak souvisí s dohledáním uživatelů na internetu?

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 23:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

A ta nějak souvisí s dohledáním uživatelů na internetu?

Jasně vždyť provider vás podle toho identifikuje.

Francis Cuckoo

4.2.2017 23:30
Francis Cuckoo

XXX.XXX.235.225

Provider ano. Ale pokud použiju veřejnou proxi, vpn, tor, atd, tak stejně nikdo neví, ke kterému providerovi se na tu mojí MAC má jít zeptat. Nehledě na to, že i MAC adresa se na dnešních moderních zařízeních dá změnit. Pak už by to bylo jen na schopnosti poskytovatele, jestli udržuje historii kdy komu co přidělil.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 23:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Provider ano. Ale pokud použiju veřejnou proxi, vpn, tor, atd, tak stejně nikdo neví, ke kterému providerovi se na tu mojí MAC má jít zeptat. Nehledě na to, že i MAC adresa se na dnešních moderních zařízeních dá změnit. Pak už by to bylo jen na schopnosti poskytovatele, jestli udržuje historii kdy komu co přidělil.

To ani nemusíte tak komplikovat a stačí nějaká veřejná Wifi a nebo si jí půjčit na nějakou dobu.

4.2.2017 23:39
Dotaz

XXX.XXX.235.225

To ani nemusíte tak komplikovat a stačí nějaká veřejná Wifi a nebo si jí půjčit na nějakou dobu.

Myslím, že nikdo kvůli diskuzi na iFauně nebude běhat za free wifi.
Nehledě na to, že dát odkaz na fotky, které uživatelka atlantida veřejně zpřístupňuje, trestné není.

Francis Cuckoo

4.2.2017 23:39
Francis Cuckoo

XXX.XXX.235.225

Spustím TOR browser a nemusím nikde pobíhat a lovit wifi.

Neregistrovaný uživatel

4.2.2017 23:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

A MAC adresa se změnit nedá.Jen se předstírá jiná.Jsme na diskuzi o koních, tak ať to tu nezapráskáme.

Francis Cuckoo

4.2.2017 23:46
Francis Cuckoo

XXX.XXX.235.225

Jistě, mac spoof. Ale kdo to zjistí? Původně jsem chtěl slečně ztracené naznačit, že to její podávání trestního oznámení a operování s IP adresami nebude mít valného úspěchu.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 00:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Jistě, mac spoof. Ale kdo to zjistí? Původně jsem chtěl slečně ztracené naznačit, že to její podávání trestního oznámení a operování s IP adresami nebude mít valného úspěchu.

Jasně to je blbost.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 00:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Dotaz napsal(a):
Myslím, že nikdo kvůli diskuzi na iFauně nebude běhat za free wifi.
Nehledě na to, že dát odkaz na fotky, které uživatelka atlantida veřejně zpřístupňuje, trestné není.

Ale používání bez povolení autora fotky už porušuje autorská práva. A to i u fotek veřejně dostupných. I na focení musíte mít souhlas osoby která je na fotce. Takže příklad mě fotila na závodech kamarádka a pak mi fotky poslala s tím které zveřejnit smí a které ne

Ve zkratce
Fotografie je autorským dílem chráněným autorským zákonem
Autorskoprávní ochrana začíná vznikem díla, nic se nemusí registrovat ani zveřejňovat
Autorská práva nejdou převést, lze však sjednat licenci k užití díla
Není-li sjednáno jinak, musí být v licenční smlouvě stanovena odměna
Pro své účely si může z internetu kdokoli stáhnout jakoukoli fotku
Fotku bez souhlasu autora nelze dále použít, ani v případě uvedení autora
Díla umístěná na veřejných prostranstvích se mohou fotografovat
Pro focení lidí musíte mít až na výjimky jejich souhlas
Pro další použití fotek lidí je zpravidla nutné sjednat tzv. model repase Více na: http://digiarena.e15.cz/fotografie-autorske-pravo-a-pravo-na-ochranu-osobnosti_3

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 00:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Jasně to je blbost.

Žijeme v digitální době jste naivní když si myslíte že to nejde. Každý z nás nechává digitální podpis ve světě internetu. Ale žijte dál v nevědomosti. Žijete v době kdy ani telefon není soukromí

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 00:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Žijeme v digitální době jste naivní když si myslíte že to nejde. Každý z nás nechává digitální podpis ve světě internetu. Ale žijte dál v nevědomosti. Žijete v době kdy ani telefon není soukromí

Pšššt.Mě to povídat nemusíte.

5.2.2017 08:00
sisi58

XXX.XXX.191.1

farfar napsal(a):
Ne, vážená atlantido, nemáte mne v přátelích ani já vás, protože se nepřátelím s lidmi, kteří týrají své koně.

Fotky máte i nadále veřejně přístupné.
Jsem snad sama kdo je vidí?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1060263907362028&set=ecnf.100001352851067&type=3&theater

A co se týká toho že se tu necháte zablokovat... ano, prosím... ale hnidopicha a spol si vemte sebou ano?

Už nevidí! Přihlaste se, komu to vadí?!

5.2.2017 08:07
sisi58

XXX.XXX.191.1

Atlantido ZAPNĚTE SI NA PC OPRAVU GRAMATIKY, PROSÍÍÍM ! Ne každý je češtinářský génius, ale napsat např. "mé kobyli" je strašné. A takových perel máte v příspěvcích asi milion.

5.2.2017 08:15
sisi58

XXX.XXX.191.1

Já třeba nedávám nikam nic, za co bych se musela stydět a pak nejsem nucena nic blokovat, mazat apod.

5.2.2017 08:18
sisi58

XXX.XXX.191.1

Eani? a što to takoe?

Ani to nechtějte vědět!

5.2.2017 08:25
sisi58

XXX.XXX.191.1

To FARFAR
mám hodně trpělivosti a doma mě učili, že mám být slušná
To proto neužívám sprostá slova(aspoň většinou).
S tím těžkým dětstvím zatly (ztr.atlantidy) máte recht. Tito lidé, pokud je nemá nikdo rád, si alespoň nechávají nadávat, jen aby si jich někdo všímal. Je to smutné, ale je to tak.
Moc by mě zajímalo( a nebo taky ne), kde má zatla nějakou rodinu? Alespoň tu matku, i když to asi nebude zasloužilá matka, ale přece jen.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 08:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

sisi58 napsal(a):
Ani to nechtějte vědět!

Aha, no tak jo no

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 08:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Ale tak Sisi, nebuďte ošklivá! A je to zbytečný, nic se nedozvíte, protože vše je tajné.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 08:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Mno, je vidět, že máte rudo před očima, zrovna tomuto člověku bych si netroufala něco takového napsat.

5.2.2017 08:31
sisi58

XXX.XXX.191.1

Ale používání bez povolení autora fotky už porušuje autorská práva. A to i u fotek veřejně dostupných. I na focení musíte mít souhlas osoby která je na fotce. Takže příklad mě fotila na závodech kamarádka a pak mi fotky poslala s tím které zveřejnit smí a které ne

Ve zkratce
Autorskoprávní ochrana začíná vznikem díla, nic se nemusí registrovat ani zveřejňovat
Pro další použití fotek lidí je zpravidla nutné sjednat tzv. model repase Více na: http://digiarena.e15.cz/fotografie-autorske-pravo-a-pravo-na-ochranu-osobnosti_3

Ale vy jste to nefotila, když tam jste. Kdo je tedy autorem fotek? Kdo je fotí nebo kdo tam je?
Já fotky, na kterých vypadám blbě, okamžitě mažu a stvořitel těch fotek dostane na budku

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 08:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

O mně a mé kobyle jednou vytvořili album na rajčeti, a napsali k tomu moc hezkou průpovídku. Na fotkách jsem byla i já s kobylou. Zažádala jsem admina, aby to smazal. Fotky prej smazat nemůže, a nemůže je přinutit aby je smazali, protože jsou jejich, oni jsou autoři. Že nemají můj souhlas s tím, že jako osoba na fotkách tam nechci být, to nevadilo. Aspoň smazali ten komentář, fotky jsou tam dále. Takže kdo ví, jak to s těma autorskejma právama je, a pokud vím, na facebooku je rrovnou někde napsáno, že fotky tam umístěné může kdokoliv použít a že je můžou i komukoliv předat. Neb se pletu?

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 09:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.94.208

Coudas nepletes. Fb to t dal zvela zamerne. Cokoli pisete na fb je verejne a vy tim ze to tam davate s tim souhlasite. A muzete simi zkusit zalovat fb a kazdej se vam max vysmeje jak jste hloupa.
Hmmm kdyz tady na atlantidu zacnem byt zas hnusni vypadne rychlejc? smajlík

5.2.2017 09:42
koně

XXX.XXX.205.252

Ano po dobrém, ani po zlém

5.2.2017 09:57
sisi58

XXX.XXX.191.1

Coudas nepletes. Fb to t dal zvela zamerne. Cokoli pisete na fb je verejne a vy tim ze to tam davate s tim souhlasite. A muzete simi zkusit zalovat fb a kazdej se vam max vysmeje jak jste hloupa.
Hmmm kdyz tady na atlantidu zacnem byt zas hnusni vypadne rychlejc? smajlík

Ne. Už je taková.

Francis Cuckoo

5.2.2017 10:17
Francis Cuckoo

XXX.XXX.235.225

Žijeme v digitální době, která zatím naštěstí umožňuje anonymizaci. Pokud není člověk kopyto, je jeho dohledání nemožné.

Francis Cuckoo

5.2.2017 10:23
Francis Cuckoo

XXX.XXX.235.225

Ještě mě tak napadlo, jak přesně ten digitální podpis vypadá? Cože to je a kde to najdu?

5.2.2017 10:26
koně

XXX.XXX.205.252

Žijeme v digitální době, která zatím naštěstí umožňuje anonymizaci. Pokud není člověk kopyto, je jeho dohledání nemožné.

Prosím, jste li odborník přes počítačové systémy, vypněte nějak nick Atlantida
My od koní jsme ta ni krátcí

farfar

5.2.2017 10:35
farfar

XXX.XXX.48.22

Ve zkratce

Jsem ráda že to píšete.

Protože váš profil na fb je PLNÝ postahovaných, čili ukradených, fotek z filmů - např. Tři mušketýři, Pán prstenů atd... na spoustě z těch fotek je jasně viditelný copyright.

Takže se ptám - vy, která se tu oháníte autorskými právy, jste si zajistila práva na stažení těchto fotek a jejich umístění na svůj profil?

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 10:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Z mého pohledu - vyštípání někoho z diskuze - fajn, je to trošku drsný, ale slečna si to udělala sama, protože se neumí chovat. Vlastně ani nechce, protože se lidí bojí, přesto mezi lidi leze. Ale myslím si, že "zakázat" jí, aby sem chodila, pokud ona sama chce, i není dost dobře možné, je to její právo. Jak někdo psal, ani po dobrém, ani po zlém, tak asi jedině ignorace. Ale na to zas každej nemá, při některých výlevech. Mně osobně, že tu chodí a píše své poznámky nějak moc nevadí. Když to napíše k tématu a slušně, ať píše. Myslím, že i v tomhle vlákně nějaká Proxy by zasloužila přes papulu více, než Atlantida. Prostě puberta je hrozná, a když je někdo hooodně sebevědomej, tak je prostě na pěst. Mně vadí jen to, že se ohání pro mně nepodloženými věcmi, napadá lidi, které nezná a není slušná, a když se někdo na něco zeptá, tak není schopna konstruktivně odpovědět, aniž by odběhla od tématu ke svému problému - ať už je jakýkoliv.

Jak sjem psala, já se taky potřebuju spíše vykecat, než se poradit, protože na mé problémy zde radu nenaleznu, ale ráda podebatuji, případně připojím vlastní zkušenost. Ale tady, pokud se lidi nedohádaj, tak téma více méně po pár příspěvcích zapadne.

Ježiš děkuju ifauno, že za mně opravuješ chyby, případně napíšeš úplně něco jinýho než já . Proč to nefunguje na některý jiný, kolikrát se to fakt nedá číst.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 13:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.231.71

Mno, je vidět, že máte rudo před očima, zrovna tomuto člověku bych si netroufala něco takového napsat.

Jo jsem docela hodnej kluk, že jo? Mohu jen prozradit, že když si policie vzala do hledáčku jednoho z naší skupiny, tak byste se všichni dost divili jak nejste na netu anonymní.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 13:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Jo jsem docela hodnej kluk, že jo? Mohu jen prozradit, že když si policie vzala do hledáčku jednoho z naší skupiny, tak byste se všichni dost divili jak nejste na netu anonymní.

To nevím, jestli jste hodnej kluk, ale jestli hodláte bejt pořád takhle chytrej bez vysvětlení, tak si to o Vás myslet nebudu

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 13:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.231.71

To nevím, jestli jste hodnej kluk, ale jestli hodláte bejt pořád takhle chytrej bez vysvětlení, tak si to o Vás myslet nebudu

Jaak chytrej? Jen jsem s počítačema vyrostl.Od ZX spectra, Amiga, Mac,.Programování v assembleru, v céčku a dalších jazycích.Tak něco málo člověk pochytil.

Francis Cuckoo

5.2.2017 13:44
Francis Cuckoo

XXX.XXX.235.225

koně napsal(a):
Prosím, jste li odborník přes počítačové systémy, vypněte nějak nick Atlantida
My od koní jsme ta ni krátcí

Když ono by to nebylo legální.

No spíš je to téměř nemožné, pokud není v téhle webové aplikaci nějaká ďoura, ale to jsme už vážně mimo téma.

farfar

5.2.2017 13:59
farfar

XXX.XXX.48.22

Já si o (ne)dohledatelnosti na internetu nedělám iluze... Velký Bratr se dívá... a je čím dál vlezlejší.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 14:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Jaak chytrej? Jen jsem s počítačema vyrostl.Od ZX spectra, Amiga, Mac,.Programování v assembleru, v céčku a dalších jazycích.Tak něco málo člověk pochytil.

No právě pak vždycky něco nadhodíte a my tupouni ani nevíme, o čem řeč

5.2.2017 14:56
konarka13

XXX.XXX.228.22

No právě pak vždycky něco nadhodíte a my tupouni ani nevíme, o čem řeč

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 16:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

No a co mam říkat já? Mě taky minule dali na vychajdu hřebce a prej vemte ho na štajgr visí tam na vratech.Jasně nejsem blbej přece.Tam toho viselo lidičky. Vzal jsem nejsilnější vodítko v domnění že to by mohlo být ono a hurá s koníkem ven.Po sto metrech koník přebral velení a rozhodoval kam půjdem.Jediný co jsem mu rozmluvil byla návštěva města.Jinak jsme byli snad všude kam se chtěl podívat.

5.2.2017 16:03
sisi58

XXX.XXX.191.1

No a co mam říkat já? Mě taky minule dali na vychajdu hřebce a prej vemte ho na štajgr visí tam na vratech.Jasně nejsem blbej přece.Tam toho viselo lidičky. Vzal jsem nejsilnější vodítko v domnění že to by mohlo být ono a hurá s koníkem ven.Po sto metrech koník přebral velení a rozhodoval kam půjdem.Jediný co jsem mu rozmluvil byla návštěva města.Jinak jsme byli snad všude kam se chtěl podívat.

Rozhodl se, rozšířit si/vám obzory

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 16:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

sisi58 napsal(a):
Rozhodl se, rozšířit si/vám obzory

Ale jinak byl hodnej.Zastavil docela hned akorát odmítal měnit směr.Tak my to spolu nějak uhrajem časem.

5.2.2017 16:31
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Atlantido, ale uvést adresu fotky/příšpěvku trestné není. Odkaz člověka hodí na autorovy (tedy vaše zdrojové) stránky. Trestné by bylo fotku uložit a někam vložit - to už je použití bez vědomí.

Tohle máte i na FB - můžete sdílet něčí video, ale FB odkazuje na stránky s videem, neuvede tam jako autorku vás. Je tam napsáno - "Uživatel Atlantida sdílel video uživatele XXX."

Je fakt, že fotky, na kterých jste a které fotil někdo jiný, zveřejňujete vy, takže taky šíříte něčí dílo. Ale to je problém domluvy mezi vámi a autorem.

Ale stejně - máte vše veřejně přístupné, tak se nerozčilujte, že se člověk podívá. Vy k tomu dáváte možnost. Je to jako se svléknout na pláži a zlobit se, že si vás někdo prohlédne. Pokud nechci, aby mne někdo očumoval v plavkách, tak se prostě nevystavuju na veřejném místě.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 17:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Ježiš Vy nevíte co to je štajgr? No tak to jste pěkně trapnej...

Je to asi jako s našim Dr. On si myslí, že jsem veterinář, i když fakt nechápu, kde na to přišel. Když přijdu na konzultaci, tak si rozumíme tak 5 minut. Pak začne házet ty svoje moudra a to přece víte ne... bere to přes anatomii, farmacii, po odbornou literaturu. A já mu to jen odkejvávám, a snažím se orientovat aspoň v tom, co jsem postřehla, a co znám Mám našeho Dr moc ráda, je s ním sranda. A ještě vypadá jak Richard Genzer.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 18:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

To tu je každou chvíli. už to budu za chvíli znát nazpaměť

5.2.2017 18:55
sisi58

XXX.XXX.191.1

To tu je každou chvíli. už to budu za chvíli znát nazpaměť

Ti, kteří to čtou, to vesměs nepotřebují. A ti, co to potřebují, to nečtou.
Marná snaha.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 19:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Ježiš Vy nevíte co to je štajgr? No tak to jste pěkně trapnej...

Je to asi jako s našim Dr. On si myslí, že jsem veterinář, i když fakt nechápu, kde na to přišel. Když přijdu na konzultaci, tak si rozumíme tak 5 minut. Pak začne házet ty svoje moudra a to přece víte ne... bere to přes anatomii, farmacii, po odbornou literaturu. A já mu to jen odkejvávám, a snažím se orientovat aspoň v tom, co jsem postřehla, a co znám Mám našeho Dr moc ráda, je s ním sranda. A ještě vypadá jak Richard Genzer.

Tak to mě by si s vetem teda nespletl nikdo. Náš vet má se mnou zlatou trpělivost a ví jak to mam zamotaný..Vždycky nezapomene jeho oblíbené:Jak vy jste se dostal ke koním?

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 20:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Dotaz napsal(a):
Atlantido, ale uvést adresu fotky/příšpěvku trestné není. Odkaz člověka hodí na autorovy (tedy vaše zdrojové) stránky. Trestné by bylo fotku uložit a někam vložit - to už je použití bez vědomí.

Tohle máte i na FB - můžete sdílet něčí video, ale FB odkazuje na stránky s videem, neuvede tam jako autorku vás. Je tam napsáno - "Uživatel Atlantida sdílel video uživatele XXX."

Je fakt, že fotky, na kterých jste a které fotil někdo jiný, zveřejňujete vy, takže taky šíříte něčí dílo. Ale to je problém domluvy mezi vámi a autorem.

Ale stejně - máte vše veřejně přístupné, tak se nerozčilujte, že se člověk podívá. Vy k tomu dáváte možnost. Je to jako se svléknout na pláži a zlobit se, že si vás někdo prohlédne. Pokud nechci, aby mne někdo očumoval v plavkách, tak se prostě nevystavuju na veřejném místě.

Ale to se stalo. Farfar bez mého vědomí a svolení fotky stáhla a dala sem. Za účelem aby mě poškodila. Co se týče těch fotek. Ono to jsou fotky z mého videa který se natáčelo mým přístrojem na mým stativu. Stačí to jen postavit zapnout a nevšímat si toho. Nebo fotoaparát postavit nastavit samospoušť čí natočit proti sobě vis přiložené fotky. Též sem tam poprosím někoho doma a fotí se to mým fotoaparátem

Fotky jsem nesmazala protože se za ně stydím v uzamčených albech jsou viditelné jen k ním nemůže každý. Smazala jsem je aby jste je proti mě nepoužívali. do nových fotek vkládám automaticky svůj podpis v podobě odkazu na web a nebo mého jména ve vodoznaku. Na svém webu pokud nemá fotka vodoznak je tam pak zdroj. Ale web je stále v rekonstrukci a týká se to fotek jen které se týkají dravců a sov světa. Tam to bude postupně doplňováno pak do hlavní sekce. Postupně odmažu o z FCB fotky co nemají autora a jesou veřejně přístupné ale vše popořadě jelikož se jedná o fotky co jsem si tam dávala před několika lety. Aspoň něco mě donutí to promazat.

Fotka 1) Procházka březen 2016 délka 18km foceno stylem selfi ( Omlouvám se nevím jak se píše )
Fotka 2) Fotka z videa konec března
Fotka 3) cca začátek května první dny Sandokana. bylo mu cca 5-6 týdnů foceno rodinným příslušníkem mým fotoaparátem.

5.2.2017 21:32
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Ale to se stalo. Farfar bez mého vědomí a svolení fotky stáhla a dala sem. Za účelem aby mě poškodila. Co se týče těch fotek. Ono to jsou fotky z mého videa který se natáčelo mým přístrojem na mým stativu. Stačí to jen postavit zapnout a nevšímat si toho. Nebo fotoaparát postavit nastavit samospoušť čí natočit proti sobě vis přiložené fotky. Též sem tam poprosím někoho doma a fotí se to mým fotoaparátem

Fotky jsem nesmazala protože se za ně stydím v uzamčených albech jsou viditelné jen k ním nemůže každý. Smazala jsem je aby jste je proti mě nepoužívali. do nových fotek vkládám automaticky svůj podpis v podobě odkazu na web a nebo mého jména ve vodoznaku. Na svém webu pokud nemá fotka vodoznak je tam pak zdroj. Ale web je stále v rekonstrukci a týká se to fotek jen které se týkají dravců a sov světa. Tam to bude postupně doplňováno pak do hlavní sekce. Postupně odmažu o z FCB fotky co nemají autora a jesou veřejně přístupné ale vše popořadě jelikož se jedná o fotky co jsem si tam dávala před několika lety. Aspoň něco mě donutí to promazat.

Fotka 1) Procházka březen 2016 délka 18km foceno stylem selfi ( Omlouvám se nevím jak se píše )
Fotka 2) Fotka z videa konec března
Fotka 3) cca začátek května první dny Sandokana. bylo mu cca 5-6 týdnů foceno rodinným příslušníkem mým fotoaparátem.

Já nějak neudržím s vašimi myšlenkami moc krok. :c(

Jde o to, že alba na Rajčeti přístupná máte (vidím je), na Youtube máte videa také veřejná, FB zobrazuje profilové fotky komukoliv (proto třeba já tam fotku nemám). Všechny tyto služby nabízejí možnost fotky uzamknout - YT má variantu videa veřejné/soukromé/jen já, Rajče může fotky také uzamknout, FB má pravidla složitější, ale dají se pochopit (plus se sama můžete podívat na svůj profil zvenku jako veřejnost, abyste ověřila, co vidět je). Pokud nechcete, aby se lidé na vaše fotky dívali a srovnávali vaše tvrzení s tím, co vidí, tak ty fotky prostě schovejte. Chraňte svoje soukromí. Pak je nikdo nebude moci proti vám používat.

Úplně jsem nepochopila, proč sem teď vkládáte další svoje fotografie - zase dáváte všanc svoje soukromí. A děláte to na webu a mezi lidmi, které vnímáte jako nepřátelské. Proč?

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 21:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Dotaz napsal(a):

Jde o to, že alba na Rajčeti přístupná máte (vidím je), na Youtube máte videa také veřejná, FB zobrazuje profilové fotky komukoliv (proto třeba já tam fotku nemám). Všechny tyto služby nabízejí možnost fotky uzamknout - YT má variantu videa veřejné/soukromé/jen já, Rajče může fotky také uzamknout, FB má pravidla složitější, ale dají se pochopit (plus se sama můžete podívat na svůj profil zvenku jako veřejnost, abyste ověřila, co vidět je). Pokud nechcete, aby se lidé na vaše fotky dívali a srovnávali vaše tvrzení s tím, co vidí, tak ty fotky prostě schovejte. Chraňte svoje soukromí. Pak je nikdo nebude moci proti vám používat.

Úplně jsem nepochopila, proč sem teď vkládáte další svoje fotografie - zase dáváte všanc svoje soukromí. A děláte to na webu a mezi lidmi, které vnímáte jako nepřátelské. Proč?

Tyhle fotky jsem vybrala a nepředstavují pro mě riziko. Tak si někdo rejpne ale jsou to fotky které jsem ala já sem dal čili jsem je neukradla. Na Rajčeti mám uvedeno že je stahování bez povolení zakázané.

Videa mám taky zveřejněné jen některé a větší část mám jen na odkaz. Web se týká mých zvířat já na fotkách tam jsem jen minimálně a jsou to fotky které si vybírám sama.

Mě jen vadí že jsem sem nechodila a přesto se našli tací co prostě musí výřit zlou krev. Ano chodím sem pročítám vlákna co se mi zdaj zajímavá, Vyjádřila jsem se k uzdečkám Stár protože jednu mám a nemám s ní problém proč to nedat do oběhu.

Ale vy mě tu někteří prostě jen honíte a čekáte na nějaké mé škobrtnutí. Omlouvám se ale koně nemám od toho abych platila udstájení a jen na ně koukala ve výběhu. Kdybych mě tak svrbil zadek jezdila bych na ní deně, ale to se neděje.

Co je tedy za informaci že kobyla jednou vyhodila? Jako chápu že někteří mají potřebu hledat já nevým nějaká monstra kteří koně ani netýrají. Mě tahle štvanice nebaví a upřímě už mě to i otravuje protože nedělám nic tak hrozného.

Já se s ní snažím dělat. A ted odpovím asi na více otázek.
S kobylou se manipuluje normálně. a bez problému. Chodí na vodítku spořádaně, netahá a vodítko zůstane prověšené. Zastavím já ona taky. Chodí spořádaně a mnohdy lépe než jiný koně. Nepředbíhá nevráží do mě a dává pozor co případně chci.

V boxu nemám potřebu jí ani vázat. Ustupuje na slovo a ukázání. Nemusím na ní ani sahat, Nohy dává na slovo, na slovo už začíná správně dělat i kompliment, problém s injekcemi je na dobré cestě.

Je nažraná a má co potřebuje, Tak kde je problém? V tom že 2x za měsíc jí vezmu na 20 minut pod sedlo? kde jí nechávám volnou otěž a max se kluše kdy měním ruchy záměrně začíná už v klusu hlavu dávat dolů sama. Nechci po ní zas tak moc. Krom procházek. Ale omlouvám se zimu považuji za volnější obdobý a nechávám zvířatům odpočinek. Proto jsem odmítla teď lonžovat. I dravci mají volno jsou vyžraní ve vysokých kondicích a zavřený což je kvůli té chřipce.

Co mě prostě nechat na pokoji nechci zas tak moc a kdyby Snorlax nic nepsal ani bych se ještě nějakou dobu neozvala. Takže co třeba dohoda.

Vy necháte mě a já nechám vás prostě spolu koexistovat. O nic mi nejde. Ano udělala jsem chybu neměla jsem se vůbec na kobylu ptát ale ted jsou věci kde bych odpovědi potřebovala a bojím se vlákno založit týká se to hříboše, kastrace výchovy atd...

5.2.2017 22:59
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Tyhle fotky jsem vybrala a nepředstavují pro mě riziko. Tak si někdo rejpne ale jsou to fotky které jsem ala já sem dal čili jsem je neukradla. Na Rajčeti mám uvedeno že je stahování bez povolení zakázané.

Videa mám taky zveřejněné jen některé a větší část mám jen na odkaz. Web se týká mých zvířat já na fotkách tam jsem jen minimálně a jsou to fotky které si vybírám sama.

Mě jen vadí že jsem sem nechodila a přesto se našli tací co prostě musí výřit zlou krev. Ano chodím sem pročítám vlákna co se mi zdaj zajímavá, Vyjádřila jsem se k uzdečkám Stár protože jednu mám a nemám s ní problém proč to nedat do oběhu.

Ale vy mě tu někteří prostě jen honíte a čekáte na nějaké mé škobrtnutí. Omlouvám se ale koně nemám od toho abych platila udstájení a jen na ně koukala ve výběhu. Kdybych mě tak svrbil zadek jezdila bych na ní deně, ale to se neděje.

Co je tedy za informaci že kobyla jednou vyhodila? Jako chápu že někteří mají potřebu hledat já nevým nějaká monstra kteří koně ani netýrají. Mě tahle štvanice nebaví a upřímě už mě to i otravuje protože nedělám nic tak hrozného.

Já se s ní snažím dělat. A ted odpovím asi na více otázek.
S kobylou se manipuluje normálně. a bez problému. Chodí na vodítku spořádaně, netahá a vodítko zůstane prověšené. Zastavím já ona taky. Chodí spořádaně a mnohdy lépe než jiný koně. Nepředbíhá nevráží do mě a dává pozor co případně chci.

V boxu nemám potřebu jí ani vázat. Ustupuje na slovo a ukázání. Nemusím na ní ani sahat, Nohy dává na slovo, na slovo už začíná správně dělat i kompliment, problém s injekcemi je na dobré cestě.

Je nažraná a má co potřebuje, Tak kde je problém? V tom že 2x za měsíc jí vezmu na 20 minut pod sedlo? kde jí nechávám volnou otěž a max se kluše kdy měním ruchy záměrně začíná už v klusu hlavu dávat dolů sama. Nechci po ní zas tak moc. Krom procházek. Ale omlouvám se zimu považuji za volnější obdobý a nechávám zvířatům odpočinek. Proto jsem odmítla teď lonžovat. I dravci mají volno jsou vyžraní ve vysokých kondicích a zavřený což je kvůli té chřipce.

Co mě prostě nechat na pokoji nechci zas tak moc a kdyby Snorlax nic nepsal ani bych se ještě nějakou dobu neozvala. Takže co třeba dohoda.

Vy necháte mě a já nechám vás prostě spolu koexistovat. O nic mi nejde. Ano udělala jsem chybu neměla jsem se vůbec na kobylu ptát ale ted jsou věci kde bych odpovědi potřebovala a bojím se vlákno založit týká se to hříboše, kastrace výchovy atd...

Ale odkaz na fotku třeba na tom Rajčeti trestný není - to nemá se stahováním co dělat. Stejně ta přístupnost neřeší ten problém - dívat se na ně veřejnost může. To vám přece vadí. Když někdo tu fotku vidí a pak hodnotí. Tak je prostě schovejte.

Že na vás lidi reagují, jak reagují, je dáno více faktory. Vaším vyjadřováním, přístupem, povahovými vlastnostmi diskutujících i vašimi. Musíte uznat, že zpočátku vám opravdu radili a snažili se pomoci. Zvrhlo se to až později. Vy moc nechcete přijmout rady, které se vám moc nehodí, což zákonitě vyvolá reakci u lidí, kteří se snažili pomoci, věnovali problému energii a vy jste to smetla hned ze stolu. Když si pak nejsou jisti, jak se tedy situace má, vidí fotky, videa, která neodpovídají vašemu textu, nebo ho dokreslují jinak, tak je vymalováno. Uznávám, že diskuze o vaší váze tomu asi dodala větší grády, pro většinu lidí není přijatelné koně takto zatěžovat.

Ale pochopte i vy ostatní - je to vlastně v každé zájmové skupině. Zkuste napsat do akvaristické skupiny klasický extrém, že chováte bettu ve dvou litrech a ještě dodejte, jak je tam ryba nepochybně šťastná a nic jí nechybí. Dostanete takovou sodu, že iFauna je proti tomu procházkou růžovou zahradou.

Sdělovat tady svoje osobní trampoty cizím lidem, od toho jednak tento web není a myslím, že to ani není vhodné - plus přidáváte další informace o svojí osobě, i když byste raději byla anonymní. Tohle si nechte na weby k tomu dělané, tam to padne na úrodnou půdu.

Chápu, že pokud vás někdo z okolí poznává, je to nepříjemné. Zkuste na to nereagovat.
Snad se vám podaří dostat kobylu i sebe do přijatelné kondice, abyste si vzájemně vyhovovaly. Držím palce, abyste to zvládly.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 23:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Dotaz napsal(a):
Ale odkaz na fotku třeba na tom Rajčeti trestný není - to nemá se stahováním co dělat. Stejně ta přístupnost neřeší ten problém - dívat se na ně veřejnost může. To vám přece vadí. Když někdo tu fotku vidí a pak hodnotí. Tak je prostě schovejte.

Že na vás lidi reagují, jak reagují, je dáno více faktory. Vaším vyjadřováním, přístupem, povahovými vlastnostmi diskutujících i vašimi. Musíte uznat, že zpočátku vám opravdu radili a snažili se pomoci. Zvrhlo se to až později. Vy moc nechcete přijmout rady, které se vám moc nehodí, což zákonitě vyvolá reakci u lidí, kteří se snažili pomoci, věnovali problému energii a vy jste to smetla hned ze stolu. Když si pak nejsou jisti, jak se tedy situace má, vidí fotky, videa, která neodpovídají vašemu textu, nebo ho dokreslují jinak, tak je vymalováno. Uznávám, že diskuze o vaší váze tomu asi dodala větší grády, pro většinu lidí není přijatelné koně takto zatěžovat.

Ale pochopte i vy ostatní - je to vlastně v každé zájmové skupině. Zkuste napsat do akvaristické skupiny klasický extrém, že chováte bettu ve dvou litrech a ještě dodejte, jak je tam ryba nepochybně šťastná a nic jí nechybí. Dostanete takovou sodu, že iFauna je proti tomu procházkou růžovou zahradou.

Sdělovat tady svoje osobní trampoty cizím lidem, od toho jednak tento web není a myslím, že to ani není vhodné - plus přidáváte další informace o svojí osobě, i když byste raději byla anonymní. Tohle si nechte na weby k tomu dělané, tam to padne na úrodnou půdu.

Chápu, že pokud vás někdo z okolí poznává, je to nepříjemné. Zkuste na to nereagovat.
Snad se vám podaří dostat kobylu i sebe do přijatelné kondice, abyste si vzájemně vyhovovaly. Držím palce, abyste to zvládly.

Ono jsem to ale nesmetla. Zkopírovala jsem si to a uschovala. Pouze jsem napsala že v tomhle terénu něco dělat nebudu. Co má za význam procházka když byl terén pod ledem a tím myslím opravdu pod ledem. Měla jsem riskovat že upadne a zlomí si třeba nohu? Uvědomte si to že mám koně chvilku je to první zima kdy je mám. Prostě se bojím, já se otrkám ale jsou věci které prostě nevím a tak si nevím ani co si dovolit.

A pak tu číst že beránek mám kvůli sedlu nebo že kobča vyhodila a tak. Jsou to kusé informace.

Já se nedivím. Kobylky výběh je momentálně mimo provoz je poničená když tam spadl strom. A do odčervení jsme byli dohodlí že bude v kruhovce kam se jí dává seno, bohužel malej byl hrozně začervený tak zatím je v kruhovce. Dostává žrádla hodně a pohybu je málo. Ted se má oteplit sleze sníh a můžeme pomalu zkusit třeba lonž ať se pořádně proběhne a vyblbne.

Minule jsem si ho brát nechtěla ale trenér řekl jen at si ho vezmu. tlumí to trochu případné nárazi. Časem koupím pořádnou gelovku.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2017 23:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Ono jsem to ale nesmetla. Zkopírovala jsem si to a uschovala. Pouze jsem napsala že v tomhle terénu něco dělat nebudu. Co má za význam procházka když byl terén pod ledem a tím myslím opravdu pod ledem. Měla jsem riskovat že upadne a zlomí si třeba nohu? Uvědomte si to že mám koně chvilku je to první zima kdy je mám. Prostě se bojím, já se otrkám ale jsou věci které prostě nevím a tak si nevím ani co si dovolit.

A pak tu číst že beránek mám kvůli sedlu nebo že kobča vyhodila a tak. Jsou to kusé informace.

Já se nedivím. Kobylky výběh je momentálně mimo provoz je poničená když tam spadl strom. A do odčervení jsme byli dohodlí že bude v kruhovce kam se jí dává seno, bohužel malej byl hrozně začervený tak zatím je v kruhovce. Dostává žrádla hodně a pohybu je málo. Ted se má oteplit sleze sníh a můžeme pomalu zkusit třeba lonž ať se pořádně proběhne a vyblbne.

Minule jsem si ho brát nechtěla ale trenér řekl jen at si ho vezmu. tlumí to trochu případné nárazi. Časem koupím pořádnou gelovku.

A všimněte si že jsem začala být hnusná až po dlouhé době. A zvrtlo se to až po nešťastně vybraných fotek.

6.2.2017 01:01
Dotaz

XXX.XXX.235.225

V každém případě bych se k tomu už nevracela, bude to pro obě strany asi lepší.

Jinak oceňuju způsob, jak jste změnila styl příspěvků.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 01:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Taky se v tom nechci dál rýpat a ráda bych se vyhla dalším takovímto scénám. Neměla jsem v úmyslu být hrubá. Pouze přehnaný ochraný mechanismus. Hold stále je s čím pracovat.

farfar

6.2.2017 04:30
farfar

XXX.XXX.48.22

Tak jo, Atlantido, zeptám se znovu.

Jak vás můžou poškodit fotky, které sama veřejně vystavujete?

A váš profil na fb je PLNÝ postahovaných, čili ukradených, fotek z filmů - např. Tři mušketýři, Pán prstenů atd... na spoustě z těch fotek je jasně viditelný copyright.

Takže se ptám - vy jste si zajistila práva na stažení těchto fotek a jejich umístění na svůj p
rofil?

6.2.2017 08:17
sisi58

XXX.XXX.191.1

Dotaz napsal(a):

Protože i záporná pozornost je lepší než nezájem.
Je smutné, že na přelidněné Zemi jsou lidé kteří nikoho blízkého nemají. I když v některých případech si za to mohou sami.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 10:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Jsem z Vás v údivu, atlantido, to co na veřejnou diskuzi píšete Vy, bych si já netroufla ani na své vlastní stránky. Fotky sice mám na rajčeti, ale jsou tam s mým vědomím, že mně mohou lidi kritizovat, či je ukrást. Pokud o tohle nestojím, nedávám je na internet vůbec. Dříve jsem se "výlévala" na facebooku, ale to stejně nikdo nečet a nereagoval, tak škoda slov Z toho všeho mi vyplynulo zavrhnout vylévání se na internetu zvláště v takovýchto případech.

Ano, informace z Vašeho života atlantido jsou kusé. Netřeba je probírat. Když jste se tedy obořila, že jsme zde všichni "chytráci, co ví vše nejlépe", proč se neobracíte se svými problémy na Vaše okolí a lidi, kteří Vaše koně znají a mohou Vám pomoci v reálu? Nebylo by to lepší, než tady zase podněcovat diskuzi k tomu, aby se do Vás lidé naváželi, protože jste si teď prostě vytvořila nálepku "nečíst a nereagovat"? Nebo kupříkladu požádat ty lidi, od kterých se Vám rady líbí, abyste to řešili soukromě? Ušetří to nervy Vaše, i všech ostatních.

To jen můj postřeh. Toť asi vše.

Loolipoop

6.2.2017 11:34
Loolipoop

XXX.XXX.42.151

Za prvné - uveřejněním fotek na FB automaticky dáváte souhlas k tomu, že se vzdáváte práv na ty fotky a nejde jen o foto, ale i o příspěvky, informace o bydlišti, věku, apod., videa. Vše se ukládá do databáze, kterou má FB a od tam to nezmizí, ani když si to Vy smažete.

Za druhé - témě jsem nahlásila, takže doufejme, že bude velmi brzy smazáno, nebo min. uzamčeno.

Loolipoop

6.2.2017 11:36
Loolipoop

XXX.XXX.42.151

Loolipoop napsal(a):
Za prvné - uveřejněním fotek na FB automaticky dáváte souhlas k tomu, že se vzdáváte práv na ty fotky a nejde jen o foto, ale i o příspěvky, informace o bydlišti, věku, apod., videa. Vše se ukládá do databáze, kterou má FB a od tam to nezmizí, ani když si to Vy smažete.

Za druhé - témě jsem nahlásila, takže doufejme, že bude velmi brzy smazáno, nebo min. uzamčeno.

Pardon automatický píšu z mobilu :D * Za prvé a *téma.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 11:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

A proč ho zas chcete smazat nebo uzamknout?

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.2.2017 12:10

sisi58 napsal(a):
Asi měsíc

To tu opravdu za víkend přibylo přes sto příspěvků opět o ničem? Všichni prosíme, ať už nepíše, ona píše o to více... A takový klid tu byl...

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 12:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To tu opravdu za víkend přibylo přes sto příspěvků opět o ničem? Všichni prosíme, ať už nepíše, ona píše o to více... A takový klid tu byl...

Doufám že má ifauna dost prostoru na serveru.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 14:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Mně Vaše příspěvky taky někdy nesednou, a prosím Vás, abyste nepsala?

Ještě jednou se zeptám, jaký je důvod, aby se zas téma uzamykalo?

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 14:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Doufám že má ifauna dost prostoru na serveru.

I kdyby neměla, podobných témat je tady spousta, a taky to nidko neřeší...

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 14:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Http://www.rozumimekonim.cz/pozor-na-toxicke-dobrutky-u-koni/

Ale fakt si ze mě nedělali prču s těma jablkama. .Další takovej lahodnej dotaz mám:Kůň bez zubů už asi mrkev moc nedá, že? Dala by se mu nastrouhat? Když já už jsem se ptal ošetřovatelky a prej dudlík jí mam sehnat.Tak jsem se nic nedozvěděl.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 15:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Mno, to nevím. Mrkev je dost tvrdá, i nastroruhaná. Já bych zkusila povařit, ne úplně do měkka, ale tak, aby se dala lehce zmáčknout. Proč mrkev? Třeba cukr krystal?

6.2.2017 15:13
sisi58

XXX.XXX.191.1

Koni bez zubů můžete dávat mrkev nastrouhanou, ale míchejte jí s nějakým šrotem, ať jí nezaskočí. To je ta důchodkyně poloslepá?
Taky můžete dát jablko, takové to moučné, co už lidi nejí.Oloupat. To si srandu nedělám.Slupky se taky mohou nalepit kdekoliv(nejsou pokousané).
Chleba suchý, ale ne uplně tvrdý, ( takový, co by staroušek bežžubý požužlal), posolit.
S tímto byste si mohl vystačit.
Vzhledem ke složitosti mrkve, bych já zůstala u polotvrdého chleva(ne rohlíků) a jablek.

6.2.2017 15:21
sisi58

XXX.XXX.191.1

Krásný postřeh, přesně vystihující problém, řešený nejen v této diskuzi.

6.2.2017 15:31

Mně Vaše příspěvky taky někdy nesednou, a prosím Vás, abyste nepsala?

Ještě jednou se zeptám, jaký je důvod, aby se zas téma uzamykalo?

Stačí říct ;) Zatím se k mým příspěvkům nikdo negativně nevyjádřil.

6.2.2017 15:54
koně

XXX.XXX.205.252

Zase je to takové dost pestré téma
Začalo to tlustou ženou na kobyle, pak se dozvíte o hubnutí, nasvalování, krmení, cajkování. Potud by to na diskuzi o koních i patřilo.
Dál to přejde k týrání v dětství, k nemocem psychických, problémům psychiatrickým.Něco se dozvíme o pravopisu, také o počítačích, nastrouhané mrkvi, autorských právech atd. atd.
Někdy trošku něco i o koních, ale většinou o jedné žluté.Ale jiné než z původního obrázku
Pak se nemůžete divit, že příspěvky přibývají, protože každý si tu něco najde, k čemu se chce vyjádřit...

6.2.2017 16:06
Dotaz

XXX.XXX.235.225

koně napsal(a):
Zase je to takové dost pestré téma
Začalo to tlustou ženou na kobyle, pak se dozvíte o hubnutí, nasvalování, krmení, cajkování. Potud by to na diskuzi o koních i patřilo.
Dál to přejde k týrání v dětství, k nemocem psychických, problémům psychiatrickým.Něco se dozvíme o pravopisu, také o počítačích, nastrouhané mrkvi, autorských právech atd. atd.
Někdy trošku něco i o koních, ale většinou o jedné žluté.Ale jiné než z původního obrázku
Pak se nemůžete divit, že příspěvky přibývají, protože každý si tu něco najde, k čemu se chce vyjádřit...

Co když dodám naši čerstvou zkušenost s Českou poštou? smajlík

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 16:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

sisi58 napsal(a):
Koni bez zubů můžete dávat mrkev nastrouhanou, ale míchejte jí s nějakým šrotem, ať jí nezaskočí. To je ta důchodkyně poloslepá?
Taky můžete dát jablko, takové to moučné, co už lidi nejí.Oloupat. To si srandu nedělám.Slupky se taky mohou nalepit kdekoliv(nejsou pokousané).
Chleba suchý, ale ne uplně tvrdý, ( takový, co by staroušek bežžubý požužlal), posolit.
S tímto byste si mohl vystačit.
Vzhledem ke složitosti mrkve, bych já zůstala u polotvrdého chleva(ne rohlíků) a jablek.

Jojo bystroočka naše. Jdeme na to šrot tu máme tak žádný problém.Děkuju moooc Vám i Couďasovi

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 16:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Jojo bystroočka naše. Jdeme na to šrot tu máme tak žádný problém.Děkuju moooc Vám i Couďasovi

Můj pakůň nechtěl mrkev žrát, tak jsem mu jí taky strouhala do ovsa, promíchala... a on si vybral jen zrníčka a mrkev zůstala Jen pro pobavení

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 16:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Dotaz napsal(a):

A proč ne? Koňáci se nesmí bavit o ničem jiném než o koních?

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 16:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Stačí říct ;) Zatím se k mým příspěvkům nikdo negativně nevyjádřil.

Nemyslela jsem to jako útok na Vás, jen že ne vše, co člověk napíše, musí každému vonět, to ale přece neznamená, že ho budu nutit, aby přestal chodit na diskuzi. Ale slečna to pojala z trochu špatného konce.

6.2.2017 16:31

No já nevím, mně by nevadilo, že sem píše, kdyby nepsala do téměř každého založeného tématu a téměř vždy se to neobrátilo opět k ní a její kobyle. Ať je to v jednom jejím threadu hezky pohromadě, ale není nutné každé jiné téma zabordelit tou samou debatou. Já bych si třeba ráda početla příspěvky k tématu a ne pořád to samé dokola. Snad si rozumíme ;)
A jinak chápu, že na diskuzi je občas složité udržet téma.

6.2.2017 16:46
koně

XXX.XXX.205.252

Dotaz napsal(a):

Anooo, pošta je velmi kontroverzní téma.Určitě se najde dost přispěvatelů se svými neopakovatelnými poštovními zážitky

6.2.2017 16:50
Dotaz

XXX.XXX.235.225

A proč ne? Koňáci se nesmí bavit o ničem jiném než o koních?

Zajímalo mne, jaké máte zkušenosti s Poštou. Já tu momentálně skáču do stropu.
Nechala jsem si poslat Balík do ruky, má mít 8 kg. Chlap seděl na adrese v práci jako d.ement, měli to doručit mezi 13-19 hodinou. V 18 hodin volal tomu doručovateli, aby se ujistil, že dorazí. Odpověď mu vyrazila dech: Už je v depu a vše vykládá, nebyl prý na adrese zastižen! Dodat to nedodá, máme si pro to přijít na Poštu. Byl pátek po 18. hodině, těžko bychom to postíhali, v sobotu jsme byli v Německu. Tak že prý to doručí v pondělí. Dnes (v pondělí) ho uháněl a bylo mu sděleno, že snad zítra. Já jsem na mrtvici, mně tu odchází in vitro kytky, potřebuju ten blbý písek, abych je zasadila. Dnes odjíždím a přijedu až v pátek.

Před chvílí přišli s papírkem o tom, že jsme nebyli zastiženi, z úplně jiného domu na jiné ulici!
Jsem zvědavá, jestli ten písek do pátku vůbec dorazí. A hlavně KAM dorazí. Kdybych toho chlapa viděla a byla bych schopná zvednout ten 8 kilový kýbl nad hlavu, tak mu ho na tu jeho snad hodím... Není to poprvé, co mám s Poštou problémy. Bohužel eshop nabízel jen tuto možnost dopravy.

U vás Pošta funguje? U nás jsou problémy skoro pravidlem, hlavně tedy s balíky do ruky.

Díky, že jsem si mohla ulevit. Člověk tu už propadá beznaději. No, můžu být ráda, že jsem si nenechala poslat rostliny a nebo ryby...

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 16:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Ano, já jsem tohle psala už výše, v podstatě totéž, co píšete Vy. Je hloupé, že pokaždé zaplevelí téma, a pak se dožaduje zamčení, protože jsou na ní lidé hnusní. Až pochopí proč to je a proč to vzniká, tak se to třeba uklidní.

Mně třeba chybí téma, kde si čloejek prostě jen tak pokecá. Pro mně zas je složitý pak nahánět v 10ti tématech to, o čem se třeba bavíme jen s konkrétními lidmi, což se mi poslední dobou párkrát stalo. Chápu, že to je neudržitelné, ale kolikrát v tom je trochu chaozzzzzz a ano, většinou v tom měl prsty jeden člověk, který poučuje ostatní, ale sám dělá totéž.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 16:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Pošta, a vše ostatní je o lidech A vždy jako naschvál co čekáte, že přijde hnedkonc, tak přijde až přijde. Ale bordel v tom maj, to jako jo no.

Přeju pevné nervy, začíná to jít s těma velkejma společnostma do kopru.

6.2.2017 17:01

coudas: Mně třeba chybí téma, kde si čloejek prostě jen tak pokecá.

Tak ho založte A můžeme žvatlat o čemkoliv do haleluja Já jsem klidně pro!

6.2.2017 17:02
koně

XXX.XXX.205.252

Dotaz napsal(a):
Zajímalo mne, jaké máte zkušenosti s Poštou. Já tu momentálně skáču do stropu.
Nechala jsem si poslat Balík do ruky, má mít 8 kg. Chlap seděl na adrese v práci jako d.ement, měli to doručit mezi 13-19 hodinou. V 18 hodin volal tomu doručovateli, aby se ujistil, že dorazí. Odpověď mu vyrazila dech: Už je v depu a vše vykládá, nebyl prý na adrese zastižen! Dodat to nedodá, máme si pro to přijít na Poštu. Byl pátek po 18. hodině, těžko bychom to postíhali, v sobotu jsme byli v Německu. Tak že prý to doručí v pondělí. Dnes (v pondělí) ho uháněl a bylo mu sděleno, že snad zítra. Já jsem na mrtvici, mně tu odchází in vitro kytky, potřebuju ten blbý písek, abych je zasadila. Dnes odjíždím a přijedu až v pátek.

Před chvílí přišli s papírkem o tom, že jsme nebyli zastiženi, z úplně jiného domu na jiné ulici!
Jsem zvědavá, jestli ten písek do pátku vůbec dorazí. A hlavně KAM dorazí. Kdybych toho chlapa viděla a byla bych schopná zvednout ten 8 kilový kýbl nad hlavu, tak mu ho na tu jeho snad hodím... Není to poprvé, co mám s Poštou problémy. Bohužel eshop nabízel jen tuto možnost dopravy.

U vás Pošta funguje? U nás jsou problémy skoro pravidlem, hlavně tedy s balíky do ruky.

Díky, že jsem si mohla ulevit. Člověk tu už propadá beznaději. No, můžu být ráda, že jsem si nenechala poslat rostliny a nebo ryby...

Nám před Vánoci odešla mikrovlnka.Žila jsem zamlada Xlet bez ní.Ale najednou byla to hotová katastrofa.Zoufalé děti, které nemohly pochopit, že párek se musí vařit v kastrolu, ve vodě.Nikoli prásknout do rohlíku a mikrovlnky
Muž nějakou objednal, výběr veliký, není problém.Běžně objednáváme věci a většinou jsou u nás do 3dnů, díky PPL, DHL, nebo takovým dopravcům.
Bohužel zrovna tato byla dopravitelná výhradně poštou.Asi aby měli vůbec nějaký kšeft.
Čekali jsme a čekali, kastroly připalovali, z velkého do menšího a ještě menšího, knedlíky pařené opravdu na páře...V mailu vždy odkaz, jak naše zásilka je na cestě, v depu, nedovolali se nám atd.atd.
Muž ztratil trpělivost a tu rozbitou opravil.Protože už jsme nedoufali.No a ejhle, pošta se nějak rozhýbala a 14tý den nám přece jen vytouženou mikrovlnku doručila
Proto můžete doufat, že i vám písek nakonec dorazí, držím palce

6.2.2017 17:03
koně

XXX.XXX.205.252

Možná už je založené, toto

6.2.2017 17:05
Dotaz

XXX.XXX.235.225

koně napsal(a):
Nám před Vánoci odešla mikrovlnka.Žila jsem zamlada Xlet bez ní.Ale najednou byla to hotová katastrofa.Zoufalé děti, které nemohly pochopit, že párek se musí vařit v kastrolu, ve vodě.Nikoli prásknout do rohlíku a mikrovlnky
Muž nějakou objednal, výběr veliký, není problém.Běžně objednáváme věci a většinou jsou u nás do 3dnů, díky PPL, DHL, nebo takovým dopravcům.
Bohužel zrovna tato byla dopravitelná výhradně poštou.Asi aby měli vůbec nějaký kšeft.
Čekali jsme a čekali, kastroly připalovali, z velkého do menšího a ještě menšího, knedlíky pařené opravdu na páře...V mailu vždy odkaz, jak naše zásilka je na cestě, v depu, nedovolali se nám atd.atd.
Muž ztratil trpělivost a tu rozbitou opravil.Protože už jsme nedoufali.No a ejhle, pošta se nějak rozhýbala a 14tý den nám přece jen vytouženou mikrovlnku doručila
Proto můžete doufat, že i vám písek nakonec dorazí, držím palce

Takže vaší rodině neschopnost Pošty nakonec vlastně prospěla? smajlík

Snad to obohatí i nás. :-D.

6.2.2017 17:12
koně

XXX.XXX.205.252

Dotaz napsal(a):
Takže vaší rodině neschopnost Pošty nakonec vlastně prospěla? smajlík

Snad to obohatí i nás. :-D.

Nepochybně Jsme jak velkovývařovna, protože muž prásknul tu novou na tu opravenou
Možná, pokud u vás není zamrznuto, zjistíte, že ve vašem okolí je místo, kde si písek nakopete.Nahrabete a doma propláchnete a rostliny zasadíte.
A až někdy si vás ten kýbl najde, skutečně ho prásknete po doručiteli.S úsměvem, že poškozené zboží si rozhodně nepřeberete

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 17:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

To by se zase někteří mohli rozčílit, že je to diskuze o koních Dřív tu taková témata byly, skupinka si založila téma, co se mi vybavuje třeba "ty z nemoderky králíků" a tam si debatovali mezi sebou. Já taky tenkrát založila ale se mnou se lidi radši nebavěj

A je pravda, proč nepokračovat zde akorát, jak už tenkrát, mně točí to řazení, mohlo by se otočit

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 17:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Můj zážitek sice není s poštou, ale s mediashopem, či co to bylo. Objednala jsem mamce měsíc před narozeninama jejich nějakej vehikl, struhadlo, či co to bylo. Ani za ten měsíc to nepřišlo. Tak píšu, že jako kdy. Že dodavatel nedodal, že bude koncem měsíce (za další měsíc) a jestli teda chci počkat. Řikám jo, pokud je za tu cenu, kterou inzerujete, tak počkám. Protože jsem se opět podívala na jejich stránky, a tam měli udělátko o 300 kč levnější. A samozřejmě že mi za dva měsíce od avíza, tedy za 3 měsíce od objednání, přišel za tu původní cenu, o ty 300 dražší. Měla jsem chuť jim napsat, ale to bych musela hned v tom afektu. Já se vždycky pak uklidním a řeknu si, že mi to za to nestojí.

Asi tak jako slavný scanner v Globusu ale nebudu vás tady zatěžovat mými běžnými problémy

6.2.2017 17:24
lunin

XXX.XXX.109.199

To já zase objednávala 15kg granulí kočkám. Podle mailu měl být balík doručený v ten den a v tu hodinu. Nikdo nepřijel, tak jsem jela nakoupit do města. V tom telefonát, že mi veze pytel granulí, tak jsem řekla, že jsem ve městě, že ho přeberu druhý den. Pán se mě zeptal, kde jsem, tak jsem odpověděla. Vyšla jsem z obchodu z taškami a v tom telefonát, že je před krámem. Tam na mě vysypal pytel granulí a já to táhla jak ta k*ráva i s nákupem na autobus takovou dálku. Takže Česká pošta umí opravdu překvapit!

6.2.2017 17:28
koně

XXX.XXX.205.252

To by se zase někteří mohli rozčílit, že je to diskuze o koních Dřív tu taková témata byly, skupinka si založila téma, co se mi vybavuje třeba "ty z nemoderky králíků" a tam si debatovali mezi sebou. Já taky tenkrát založila ale se mnou se lidi radši nebavěj

A je pravda, proč nepokračovat zde akorát, jak už tenkrát, mně točí to řazení, mohlo by se otočit

Na Equichannelu je Bažina a Pokec, nebo tak něco.Třeba by to tady taky šlo?
Jaké řazení myslíte?

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 17:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Vidíte jak nám byla Atlantýda ku prospěchu.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 17:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Vidíte jak nám byla Atlantýda ku prospěchu.

Jo, však počkejte, až večer přijde. To se zas něco dozvíme. Jen ne odpovědi na otázky.

Myslím to řazení příspěvků, že se to řadí na konec. Ale posun už je to, že se to tam přesune samo

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 17:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Jinak kobča děkuje.Dobrá kombinace a cukr ještě lepší.Mám se stavit ještě potom.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 17:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

farfar napsal(a):

A váš profil na fb je PLNÝ postahovaných, čili ukradených, fotek z filmů - např. Tři mušketýři, Pán prstenů atd... na spoustě z těch fotek je jasně viditelný copyright.

Takže se ptám - vy jste si zajistila práva na stažení těchto fotek a jejich umístění na svůj p
rofil?

Hromada těch fotek měla autara v popisku. A co nemělo zdrojoví net jsem uvedla. Jelikož to bylo na stránkách tehdy psáno. Ale nemusíte se pobuřovat ty fotky jsem stejně vymazala. Jelikož tam zůstali jako pozůstatky.

Takže ano byla jste mi prospěšná. Někdo mě donutil projet přístupné fotky a promazat. Za to dík.
Též ještě uzamknu fotky z Lioměřic snad si majitel koní postahoval to co chtěl bylo to otvřené kvůli němu.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 17:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Na rJČETI MŮŽETE UĚLAT ALBUM A UZAVŘÍT, PŘÍSTUP PAK ZASLAT DOTYČNÉMU.

Pardon, přepnul se mi lock.

6.2.2017 17:59
sisi58

XXX.XXX.191.1

Jinak kobča děkuje.Dobrá kombinace a cukr ještě lepší.Mám se stavit ještě potom.

Cukr je na houno, strašně se drobí a všechno zalepí a koním se dávat nemá

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 18:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

I dětský doktor doporučoval místo bonbonů kostku cukru. Ale to bylo ještě za komunistů.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 18:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

sisi58 napsal(a):

Starýmu bezzubýmu slepýmu koni? Dyť mu nedá kilo. A vůbec, mrkev je taky sladká, dalo by se zjistit, kolik je třeba cukru v kilu mrkve?

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 18:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

sisi58 napsal(a):

Já vim, ale tak dvě kostky jí nazabijou, né?

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 18:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Starýmu bezzubýmu slepýmu koni? Dyť mu nedá kilo. A vůbec, mrkev je taky sladká, dalo by se zjistit, kolik je třeba cukru v kilu mrkve?

V mrkvi je hodně cukru, ale v sušině a tak se uvolňuje pomalu.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 18:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

farfar napsal(a):

rofil?

Též jsem měla s poštou loni konflikt. Jednak jsem si objednala zboží co bylo na objednávku. Jen než přišlo zboží na prodejnu čekala jsem 3 týdny prodejce špatně komunikoval. Meil nic a telefon jen občas. No ale nic paní poslala balík ve čtvrtek že příjde v pátek.

Byl pátek 15h balík nikde tak jsem volala na centrálu do Prahy, Tam mi řekli že je balík v nymburce na poště tak ok volám na poštu do nymburka tam nebyl. Tak jsem vztekle pronesla na rozloučenou že tohle je naposledy co si něco nechávám poslat poštou. Pak volám zpět na centrálu a zde už dostala paní též vynadáno, Dala mi kontakt na depo v Nymburce a ejhle balík se válel tam. Dostali tak vynadáno že ho radši dovezli namísto pondělku hned v sobotu. Sice jsem hodinu strávila na mobilu ale co.

Od téhle doby posílám výhradně větší balíky DPD a když něco jde mě tak vším možným jen né poštou a v případě že posílájí jen poštou radši kouknu po jiným prodejci.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 18:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

V mrkvi je hodně cukru, ale v sušině a tak se uvolňuje pomalu.

Jo, to asi jo, já tomu az tolik nerozumím, ale zajímalo by mně to. Jak tenkrát měli fitnesáci fotky třeba litru coly a u toho váhově množství cukru, který vypiju. Měli to tak ku spousty "nezdravých" věcí.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 18:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Jo, to asi jo, já tomu az tolik nerozumím, ale zajímalo by mně to. Jak tenkrát měli fitnesáci fotky třeba litru coly a u toho váhově množství cukru, který vypiju. Měli to tak ku spousty "nezdravých" věcí.

Jestli si dobře pamatuju tak je to v litru 27 kostek.To máte jedno mládež se nám doslova pozabíjí Redbullem a Semtexem. Znám lidi co pijí šest denně.No rozloučil jsem se s nimi a slíbil jsem účast na pohřbu.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 18:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

"Dnes je žel uspěchaná doba. Jak lidi nemají všechno hned tak prděj. Mě nejvíce asi štve že koně sou braný jako něco co je potřeba rozmazlovat a hýčkat. Poté na diskuzích čtete urážky že si někdo kdo má 100-115kg dovolí na koně sednout."

Atlntido, to myslíte vážně?

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 18:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Jestli si dobře pamatuju tak je to v litru 27 kostek.To máte jedno mládež se nám doslova pozabíjí Redbullem a Semtexem. Znám lidi co pijí šest denně.No rozloučil jsem se s nimi a slíbil jsem účast na pohřbu.

A já furt proč jsem tlustá

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 19:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Já taky a proto nejezdim na koni.

6.2.2017 19:43
tony-jcb

XXX.XXX.110.166

Já mam skoro 90 a jezdim heč

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 20:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

85 mi asi neprojde jako výmluva, co.?

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 20:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Já mám taky skoro 90, a i když mi byl kůň odbornou veřejností schválen, tak si připadám blbě. A ten, na kterým bych si blbě nepřipadala, tak mně na hřbetě nechce. Proto nejezdim

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 20:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Já mám taky skoro 90, a i když mi byl kůň odbornou veřejností schválen, tak si připadám blbě. A ten, na kterým bych si blbě nepřipadala, tak mně na hřbetě nechce. Proto nejezdim

Já jsem taky samozřejmě na kobče seděl, ale byl jsem moc rád že má autopilota. Kobule nemá ráda nezkušený jezdce a často shodí, ale tak asi jsem to měl předplacený v mrkvové měně.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 20:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Já na něm neseděla, protože mně tam ještě nepustil a nevypadá, že by v brzké budoucnosti něco takového měl v plánu.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 20:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Nebráním se ježdění a věřím že je to i hezký, ale nebezpečný to je dost...Víte nejsem zaměstnanec a mě nikdo nic nezaplatí když se mi něco stane.Tak možná i proto.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 20:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Vidíte, a já si myslím, že jsem na to už stará. Zaměstnanec taky nejsem, dokonce by se o ty pakoně neměl kdo postarat...

6.2.2017 21:00
tony-jcb

XXX.XXX.110.166

Sakra já se kobči zapoměl zeptat

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 21:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Chyba!

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 21:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Vidíte, a já si myslím, že jsem na to už stará. Zaměstnanec taky nejsem, dokonce by se o ty pakoně neměl kdo postarat...

Valach by pravděpodobně skončil v salámu a kobča se brzy projí a šla by kdo ví komu.Tak za to mi svezení teda nestojí.

6.2.2017 21:19
tony-jcb

XXX.XXX.110.166

A ve stáji mam 3 hřebíky

6.2.2017 21:27
tony-jcb

XXX.XXX.110.166

Na jeden věšim rozum na druhej pud sebezáchovy a na třetí přebytečné roky

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 21:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 21:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Vy chlapi to máte drobátek jednodušší

6.2.2017 21:48
tony-jcb

XXX.XXX.110.166

Moje paní mi to taky říká

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 21:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Proč asi je to samý horseman, a téměř žádná horsemanyně?

6.2.2017 22:00
tony-jcb

XXX.XXX.110.166

Protože unesou větší pytel mrkve

6.2.2017 22:12
lenacia

XXX.XXX.205.245

Mno jo, musím na tu svou obludku zhubnout konečně.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 22:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Mrkev to je to kouzlo.Ale hoooodně jinak nefunguje.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2017 22:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Hm, jsem největší tyran na světě, já to říkám furt.

7.2.2017 02:39
jednorožecAmálka

XXX.XXX.63.154

Kde máte parellku a beránka?

7.2.2017 02:40
jednorožecAmálka

XXX.XXX.63.154

lenacia napsal(a):

Neregistrovaný uživatel

7.2.2017 06:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

lenacia napsal(a):

Neberte to prosím jako jakékoliv rejpání, můžu se jen zeptat, kolik měříte?

Neregistrovaný uživatel

7.2.2017 06:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

tony-jcb napsal(a):
Protože unesou větší pytel mrkve

Aha? Já ho unesu taky, nebo si myslím, když nosím 50 kg obilí. mno aspoň vím, s čím začít posílovat

7.2.2017 06:58
sisi58

XXX.XXX.191.1

tony-jcb napsal(a):
Sakra já se kobči zapoměl zeptat

Kdyby tak kobyla uměla mluvit, to bychom si asi něco vyslechli

Neregistrovaný uživatel

7.2.2017 07:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Tak Atlantida má názor, že koně moc rozmazlujeme, tak třeba tony koně nerozmazluje Koně mělismůlu, že se dostali lidem do rukou...

7.2.2017 07:51
lenacia

XXX.XXX.230.224

jednorožecAmálka napsal(a):

Foto focení než sem koupila beránka a parellka mi visela v sedlovně ve skříňce.

7.2.2017 07:52
lenacia

XXX.XXX.230.224

Neberte to prosím jako jakékoliv rejpání, můžu se jen zeptat, kolik měříte?

Cca 165-167.

7.2.2017 09:35
koně

XXX.XXX.205.252

tony-jcb napsal(a):
Na jeden věšim rozum na druhej pud sebezáchovy a na třetí přebytečné roky

No, a podle oblíbeného a omílaného tématu zde vám chybí ještě čtvrtý, na odložení nadváhy

7.2.2017 09:38
kapička

XXX.XXX.5.211

Já se přiznám, že moje fotky na koni, když jsem měla 80+ kg na 169 cm byly jeden z důvodů, proč jsem chtěla zhubnout. Mi vždy přišlo, že jezdec má na koni vypadat elegantně ( a jo, taky jezdím v oteplovákách ze 7. třídy, vyřazeném oblečení, od bahna pomalu od hlavy k patě ) a to mi nějak nešlo dohromady s tím, že všude možně přetékám. Teď to sice není ještě OK podle módních trendů, ale já už se na sebe aspoň zvládnu koukat. A můžu si dát čokoládu nebo i husu, když na ni dostanu chuť
Občas vzpomínám, jak mi přišlo, že se nemůžu do sedla pořádně usadit, tlačí mě rozsocha do zadku, to je fakt sedlo pro dospělého?

PS: znám dost lidí, kteří i s váhou kolem 100 kg jezdí a nevidím v tom žádný problém, když k tomu mají koně. Hlavní je, aby byl člověk spokojený sám se sebou.

Neregistrovaný uživatel

7.2.2017 10:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.208.118

Já spíš musim dávat bacha aby koníci nebyli jak pátrací vzducholodě.

7.2.2017 11:06

Já spíš musim dávat bacha aby koníci nebyli jak pátrací vzducholodě.

Taky u Vás chováte plnotučníky? My taky

Neregistrovaný uživatel

7.2.2017 11:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Já spíš stále pátrám po tom, proč, když dělám, co dělám, mám při 175 cm 85 kilo. Blbě si spíše připadám já, protože když jsem loni vyrazila na závody, a viděla jsem děvčátka na koníčkách, tak mi přišlo, že jsem opravdu trapná, že na toho koně lezu. když jsem si to přečetla i tady, tak je to jasný. Podle trendu nebudu vypadat nikdy, protože kdybych měla mít 60 kilo, tak nejsem. Nebo aspoň mi to tak připadá.

Jinak taky jsem dostala přes, když jsem se "obořila" na nějakou slečnu, která se svými možná ani ne 100 kg (nevím, já už to vážně nedokážu odhadnout, ale vypadalo to podobně jako některé fotky zde) skákala parkur na kobyle vyvázané na gogue. K váze jsem řekla jen - jsem ráda, že ještě nevypadám tak blbě, ale s tím gogue jsem si silně naběhla a skončilo to tím, že tejrám svoje koně a chovám je jako krávy. Od té doby se přes internet už nehádám, řeknu svůj názor a ostatní je mi buřt. A reálně se se mnou nikdo nebaví, takže to povím koním, a je vyřešíno

Foto z loňských závodů, ta nejhorší fotka, co může být, a sladění barev si nevšímejte, tady u nás se nejezdí na umění, ale na to, jak kdo vypadá. Proto vyhrávají ti, co vyhrávají

Neregistrovaný uživatel

7.2.2017 11:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Taky u Vás chováte plnotučníky? My taky

Já ne, já chovám sudy.

7.2.2017 11:48
22verunka

XXX.XXX.236.165

Já spíš stále pátrám po tom, proč, když dělám, co dělám, mám při 175 cm 85 kilo. Blbě si spíše připadám já, protože když jsem loni vyrazila na závody, a viděla jsem děvčátka na koníčkách, tak mi přišlo, že jsem opravdu trapná, že na toho koně lezu. když jsem si to přečetla i tady, tak je to jasný. Podle trendu nebudu vypadat nikdy, protože kdybych měla mít 60 kilo, tak nejsem. Nebo aspoň mi to tak připadá.

Jinak taky jsem dostala přes, když jsem se "obořila" na nějakou slečnu, která se svými možná ani ne 100 kg (nevím, já už to vážně nedokážu odhadnout, ale vypadalo to podobně jako některé fotky zde) skákala parkur na kobyle vyvázané na gogue. K váze jsem řekla jen - jsem ráda, že ještě nevypadám tak blbě, ale s tím gogue jsem si silně naběhla a skončilo to tím, že tejrám svoje koně a chovám je jako krávy. Od té doby se přes internet už nehádám, řeknu svůj názor a ostatní je mi buřt. A reálně se se mnou nikdo nebaví, takže to povím koním, a je vyřešíno

Foto z loňských závodů, ta nejhorší fotka, co může být, a sladění barev si nevšímejte, tady u nás se nejezdí na umění, ale na to, jak kdo vypadá. Proto vyhrávají ti, co vyhrávají

Tohle je vsude stejne. Nedavno jsem se byla podivat v martinicich na parkurech. Holka na tom koni sedela jak pytel srace..k ale mela sporny a maminka na ni ktici nakopni ho hajzla. Kopyta 50% koni otresne ten zbytek jakstaks ale zadna hitparada. Hlave ze meli vybaveni a jejich projev na kolbisti. No des. Odjela sem po prvni pul hodine otravena domu.

7.2.2017 11:49
konarka13

XXX.XXX.228.22

Nemyslím, že by jste se měla nějak trápit, úplně normální holka, kterou první jarní vítr aspoň z koně nesfoukne , a sedlo si unesete sama..., s tou barevností, pokud to není přehnané(a toto není), tak proč ne, kůň i jezdec mají pěkně vypadat.Když se někdy na rajčeti dívám na fotky koňáků, a vidím v čem je někdo schopný vyjet na nějakou akci, tak raději ladit , jak tu kdysi někdo napsal:když nepodám výkon, ať aspoň hezky vypadám

7.2.2017 11:58
konarka13

XXX.XXX.228.22

konarka13 napsal(a):
Nemyslím, že by jste se měla nějak trápit, úplně normální holka, kterou první jarní vítr aspoň z koně nesfoukne , a sedlo si unesete sama..., s tou barevností, pokud to není přehnané(a toto není), tak proč ne, kůň i jezdec mají pěkně vypadat.Když se někdy na rajčeti dívám na fotky koňáků, a vidím v čem je někdo schopný vyjet na nějakou akci, tak raději ladit , jak tu kdysi někdo napsal:když nepodám výkon, ať aspoň hezky vypadám

Myslím tím huberta, na závody nejezdím a jezdit ani nebudu, takže jaká je zrovna aktuální móda na závodech, opravdu neřeším.V lese nikoho neoslním poslední kolekcí nějaké značky , a nemyslím to nijak špatně.

Neregistrovaný uživatel

7.2.2017 13:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

konarka13 napsal(a):

To mně pobavilo, normální holka děkuju. Trápím se tím protože pak si přečtu na stránkách fitness poradců pro hubnutí na facebooku:
Názor : "vlevo je příjemná, krásná, usměvavá ženská, vpravo napomádovaná umělá Barbie s kilem make-upu."
jejich pohled: "Úhel pohledu, to je celé, náš pohled naopak je - vlevo žena úsměvem maskující vnitřní smutek nad kily navíc, které navíc vytrvale podporuje zmrzlinou, postava výrazná asi jako stín v tmavém tunelu... a vpravo fyzická bohyně s upřímným úsměvem a nádherným účesem radující se ze své fyzické dokonalosti. Narcismus? No a... Make-up a umělost tam asi vidí jen ten, kdo to tam vidět chce. Trochu to připomíná debatu nemajetných o Ferrari. Lidé s nízkým příjmem jej pomlouvají, bohatí v něm jezdí"

Já si pak připadám jak tidít. Ano, stačí a to nekoukat ale tohle se na nás valí ze všech stran.

Co se barevnosti týká, ano, souhlasím. Když chci do společnosti, mělo by to trochu vypadat. A také nic se nemá přehánět. Ale na to se prostě nehraje, tedy tady, tady frčej namalovaný růžový kopyta, vše vjedné barvě, chrániče netřeba, ale na dolazení musí být, a taky srdíčka a hvězdičky na zadku (koňským) a mašličky. Ale však v pohodě, proti gustu žádný dišputát. Jen když pak koukám na projev těch koní, a chování těch lidí kolem, tak opravdu raději odejít.

Neregistrovaný uživatel

7.2.2017 13:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Já teď chodim se slečnou na procházky a ta má 600 kg.Ale je milá.

Neregistrovaný uživatel

7.2.2017 14:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

No jo, za ní se každej otočí, chlap i ženská řekne, že je hezká

7.2.2017 14:28
kapička

XXX.XXX.5.211

To je fakt, koně maj tu výhodu, že když nejsou přímo morbidně obézní, ale mají jen nějaká ta kila na víc, tak laici chválí majitele jak má koně hezky živené a tak by to mělo vypadat. Jen my ve stáji vzdycháme, marně hledáme žebra.
Při posledním pokusu o nasedlání koně po měsíci tuhých mrazů, jsem se vytasila s prodlužovacím dílem na podbřišník. Pan majitel vzdychnul a prohlásil, že to nechápe, všude koně přes zimu hubnou a nám se nafukujou

7.2.2017 15:22
sisi58

XXX.XXX.191.1

kapička napsal(a):
To je fakt, koně maj tu výhodu, že když nejsou přímo morbidně obézní, ale mají jen nějaká ta kila na víc, tak laici chválí majitele jak má koně hezky živené a tak by to mělo vypadat. Jen my ve stáji vzdycháme, marně hledáme žebra.
Při posledním pokusu o nasedlání koně po měsíci tuhých mrazů, jsem se vytasila s prodlužovacím dílem na podbřišník. Pan majitel vzdychnul a prohlásil, že to nechápe, všude koně přes zimu hubnou a nám se nafukujou

Nám se taky nafukují

7.2.2017 15:23

sisi58 napsal(a):
Nám se taky nafukují

... nejen v zimě... ehm...

7.2.2017 15:30
kapička

XXX.XXX.5.211

Právě, nejen v zimě
Ale kdy má člověk ty koně zhubnout, když ani přes takhle tuhou zimu, jako je letos a bez neomezeného množství sena se furt nechtěj zmenšovat... A to si ještě vybíraj, že tohle seno papat nebudou, tohle je vhodné leda na čurání, tady to z krmelce vyházíme. Bych jim někdy naservírovala, co dostávaj koně jinde...
Někde se dost divím a musím zkoumat, jestli to je seno nebo sláma...

7.2.2017 15:40

Moje kobyla je celoročně v hliněným koncentráku, přes léto seno tak nějak na příděl a stejně mám neustále pocit, že praskne... Už jí teda bohužel nemůžu moc pohybovat, ale i tak mě to děsí

7.2.2017 16:07
lenacia

XXX.XXX.205.245

jednorožecAmálka napsal(a):

Hele jí

Neregistrovaný uživatel

7.2.2017 16:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

lenacia napsal(a):
Hele jí

Ještě na to nasaďte beránka a vyhověla jste požadavku

Neregistrovaný uživatel

7.2.2017 16:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

lenacia napsal(a):
Hele jí

Ježiš vy jste tak podobná mojí účetní. Fakt ale naprosto.

7.2.2017 16:15
lenacia

XXX.XXX.205.245

Ještě na to nasaďte beránka a vyhověla jste požadavku

Už můžeme.

Neregistrovaný uživatel

7.2.2017 16:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

lenacia napsal(a):
Už můžeme.

Krásný výraz

7.2.2017 16:27
lenacia

XXX.XXX.205.245

Krásný výraz

"jo, hele koukej, mám uši dopředu, můžeme už konečně domů?".

Neregistrovaný uživatel

7.2.2017 16:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Mně připomíná výraz dcery "to si mám vzít?" chvíli předtím, než začne brečet

7.2.2017 16:42
lenacia

XXX.XXX.205.245

No bylo to naše první nasazení, a takový móresy u toho včetně poskakování. Ale pokroky veliké, už sem za ní byla ve výběhu a rovnou jí ji nasadila.. i když trošku couvala :) :).

Neregistrovaný uživatel

7.2.2017 18:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Mně to dělaj koně, když přijdu s dekou

7.2.2017 18:47
lenacia

XXX.XXX.205.245

Deka jí kupodivu tolik nevadila ta zimní, doufám že si to zafixne, chtěla bych zkusit takovou tu plachtu.

Neregistrovaný uživatel

7.2.2017 18:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Co kdyby jí náhodou dostali oni místo toho koně, co mu patří že? Věšinou když se naučí, tak už nebývá problém. I když taky jsem zažila koně, co ji měl přes noc na sobě a stejně každý večer dělal při nasazóvání paniku. Některé koně je pro mně těžké pochopit...

7.2.2017 19:40
Dotaz

XXX.XXX.110.146

Co kdyby jí náhodou dostali oni místo toho koně, co mu patří že? Věšinou když se naučí, tak už nebývá problém. I když taky jsem zažila koně, co ji měl přes noc na sobě a stejně každý večer dělal při nasazóvání paniku. Některé koně je pro mně těžké pochopit...

Také se občas nechytám.
Koni jsem na kolbišti sundala deku (byl samozřejmě u toho), půl hodiny okolo ní v pohodě chodil a najednou panika, co to proboha leží na té lavičce. :-O Nemám pocit, že by si vymýšlel, ale vůbec jsem nepochopila, jestli zapomněl, že z toho byl tak vyplesknutý. Asi nějaké erupce na Slunci či co. smajlík

7.2.2017 21:43
lenacia

XXX.XXX.205.245

Možná prostě nechtěl jít ještě do pyžámka

Neregistrovaný uživatel

7.2.2017 22:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Tak ten by za nejítí do pyžámka nasadil život

7.2.2017 22:23
lenacia

XXX.XXX.205.245

Tak ten by za nejítí do pyžámka nasadil život

Https://www.youtube.com/watch?v=WLgUK27NT_Y.

Přidejte reakci

Přidat smajlík