Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

lynnushka

1.3.2015 13:19
lynnushka

XXX.XXX.42.46

Ahojky, mám naprosto debilní dotaz, ale potřebuju to vědět :D chystám se dělat na jaře licenci a chtěla bych se zeptat, jestli můžu jet parkur na zkouškách v lehkém sedu? Díky :D.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.3.2015 14:15

Proč? chceš snad říct že jdeš na ZZVJ, ale neusedíš cval? kam to spěje proboha...

1.3.2015 14:49
enimili

XXX.XXX.58.140

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Proč? chceš snad říct že jdeš na ZZVJ, ale neusedíš cval? kam to spěje proboha...

Souhlasím jen totální d*bil s odpuštěním se může na toto ptát jen kvůli tomu že on neumí na koni seďet budou přepisovat pravidla fakt kam to dneska spěje pokud to neumíte tak tam radši nelezte nebo budete mít z ostudy kabát.!

1.3.2015 15:38
alfonza

XXX.XXX.72.69

enimili napsal(a):
Souhlasím jen totální d*bil s odpuštěním se může na toto ptát jen kvůli tomu že on neumí na koni seďet budou přepisovat pravidla fakt kam to dneska spěje pokud to neumíte tak tam radši nelezte nebo budete mít z ostudy kabát.!

Proboha proč tak hrr. Nazýváte někoho debilem jen na základě domněnky?

1.3.2015 15:53
enimili

XXX.XXX.58.140

alfonza napsal(a):
Proboha proč tak hrr. Nazýváte někoho debilem jen na základě domněnky?

Ne ale je tu více lidí kteří s ptají na takovéto kraviny a tuto už bylo moc zrovna na ZZVJ kdy musí všechno umět a jako zrovna lehký sed neumět a jet s tím na ZZVJ tak to mi příde že sem někdo píše ty otázky jen pro to že se nudí.

1.3.2015 15:54
enimili

XXX.XXX.58.140

*tedy lehký sed umět a jet s ním celé ZZVJ.

1.3.2015 16:10
alfonza

XXX.XXX.72.69

enimili napsal(a):
Ne ale je tu více lidí kteří s ptají na takovéto kraviny a tuto už bylo moc zrovna na ZZVJ kdy musí všechno umět a jako zrovna lehký sed neumět a jet s tím na ZZVJ tak to mi příde že sem někdo píše ty otázky jen pro to že se nudí.

Mě teda upřímně ani nenapadlo, že by někdo neuměl plný sed ve cvalu a chtěl jet ZZVJ. Třeba se na to zadavatelka ptá z jiného důvodu.
Jinak souhlasím, že se občas po přečtení některých zdejších dotazů divím, jestli si dotyčný dělá srandu nebo to myslí (bohužel) vážně.

1.3.2015 16:49

Zajímalo by mě, zda dotyčná v lehkém sedu pojede i drezuru...

Přidejte reakci

Přidat smajlík