Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Koblížek

9.3.2015 16:11
Koblížek

XXX.XXX.70.58

Zdravím. Mám takovou otázečku. Začla jsem trošku víc jezdit na koni, jen rekreačně, na závody se fakt necítímsmajlík ale tak nějak přemýšlím, v čem jezdíte v létě? Přijde mi že v rajtkách se musí člověk upéct...? Máte nějaké letní vychytávky? Omlouvám se za blbý dotaz, ale zatím jsem nic takového řešit nemusela, ty sem tam jízdy jsem odjela v tenkých legínách a bylo, navíc ve westernovém sedle, tam snad nic ani dřít nemůže, ale teď by to v anglii asi moc pohodlné už nebylo.

9.3.2015 16:41
strelish

XXX.XXX.71.40

Jsou i tenké letní rajtky smajlík

Koblížek

9.3.2015 16:55
Koblížek

XXX.XXX.70.58

A nemáte nějaký typ přímo? Musím pak vyírat pouze přes net, u nás i v širém okolí je prd smajlík

9.3.2015 18:00
strelish

XXX.XXX.71.40

To nemám. Sice jedny prodávám (vel.36-38), ale to vám asi taky moc nepomůže. I když asi oproti eshopům je můžu poměřit všude možně.

9.3.2015 18:39
kapička

XXX.XXX.234.74

Já jezdím normálně v rajtkách, minichapsech a tričku. Jezdím jen rekreačně,2x týdně jednoho, maximálně 2 koně za sebou, takže není čas aby se mi vytvořily opruzeniny. Teď si budu kupovat rajtky bez koženého sedu, ale to spíš kvůli tomu, abych se konečně přestala spoléhat na to, že mě v sedle udrží sed, než kvůli tomu, že by mi vadil v létě.
Dokonce když je velká aktivita hmyzáků, tak si bery tlustší rajtky, aby je neprokously, a ony potvory nejradši létají ve vedrech.
Tenčí rajtky jsou Cassini Sporty, je to. nějaká směska syntetiky, ale jsou pohodlné, příjemné a horko v nich fakt není.

PK

9.3.2015 19:47
PK

XXX.XXX.193.3

Mám tyhle http://www.4horse.cz/www-4horse-cz/eshop/15-1-Obleceni-a-vybava-jezdce/0/5/63-Rajtky-lycra-LIBRAMONT v létě v nich je parádně, a nebo Litex vyrábí legíny pro jezdce, ty mám taky, ale používám je na běhání :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.3.2015 20:29
Uživatel s deaktivovaným účtem

Když na to přijde, tak když jsem dělala přes léta v jedné agroturistické stáji cvičitele a stáj byla na výhni na kopci, tak abych se neupekla, nosila jsem normálně tříčtvrťáky (ustřižené kalhoty) a k nim chapsy. Daly se pak hned po ježdění sundat a bylo dobře (jenže tam jsem seděla tak 7 h denně v sedle, takže jsem si sundavání moc neužila :D jen když jsem přebíhala odtrénovat klienta na place). Ale je fakt, že je potřeba dobře vychytal délku těch nohavic, aby s chapsami dobře seděla - jinak si můžete pekelně rozedřít místo, kde se kolenem držíte sedla, nebo od třmen. řemenů...

9.3.2015 20:58
-šumák-

XXX.XXX.166.231

Rajtky vás nezabijou pořád lepší se zapotit a po sesednutí zahodit chapsy a vyhrnout nohavice, pokud nemáte opravdu klidnou nohu tak na koně hlavně nelezte v šortkách bolí to jak sviň ale zas to donutí držet nohy fakt v klidu.Ty větvičky v lese a hmyzáci za to fakt nestojí...

10.3.2015 21:16
kapička

XXX.XXX.216.88

Tak já si dneska přivezla tyhle: http://www.hkm-sportsequipment.eu/artikel.php?marke=&kat=001&ukat=031&uukat=013&content=artikel&id=5476 rajtky a musím říct, že se těším až bude pěkně teplo a vytáhnu je (jestli to teda do oteplení vydržím), protože ty jsou tak tenké, že ani nevím, že je mám.

Zazoo

10.3.2015 22:22
Zazoo

XXX.XXX.122.58

Já osobně používala přes velká vedra legíny, a když nebyly žándý výrazný vedra hodila sem na sebe běžné rajtky.

11.3.2015 03:15
mgtka

XXX.XXX.36.4

Já jako sociálnější případ a že za mého mládí až tak ani nebylo v módě mít x-tero rajtek jsem vždycky prochodila všechno v jedněch, v létě jsem akorát vyhrnovala pod kolena a nikdy jsem se neupekla:).

30.1.2018 19:18
Ivanka74

XXX.XXX.168.147

Já jsem letní rajtky kupodivu sehnala tady - https://www.onlinesekac.cz/.. dá se tam najít plno zajímavých věcí, tak zkuste mrknout, třeba budete mít taky štěstí. :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík