Marie169

XXX.XXX.137.171
Dobrý den, co mohu dělat, když jsem zaměstnaná v kravíně jako dojička a druhá kolegině týrá krávy?Majitel na to nereaguje, protože kolegině tam dělá mnoho let.Mlátí krávy přes oči, strká klacek do zadku a td.Dělá to tak, aby na nich nebylo nic znát
Gitule vrtule

XXX.XXX.148.31
N ejlepší je to natočit a pak poslat do televize, takovou ženskou bych vzala a zpřerážela jí obě hnáty, aby si nemohla utřít ani p.del..
Tak to je i majitel asi pěkný de*il. Tohle se bohužel děje koukám na každém rohu a nikoho to také bohužel nezajímá dokud zvíře není v posledním tažení. Zkuste ty média nebo ochránce zvířat ale myslím si, že v dnešní pohnuté době moc nepochodíte. Mimo jiné, já se svojí povahou, bych, kolegini´ také jednu (nebo radši víc) švihla.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Marie169
napsal(a):
Dobrý den, co mohu dělat, když jsem zaměstnaná v kravíně jako dojička a druhá kolegině týrá krávy?Majitel na to nereaguje, protože kolegině tam dělá mnoho let.Mlátí krávy přes oči, strká klacek do zadku a td.Dělá to tak, aby na nich nebylo nic znát
Natočit, zveřejnit. A udat na veterinární správu.
Marie169
napsal(a):
Natočit a napsat oznámení na vet. správu, když sám majitel s tím není ochotný nic udělat. Je to hrozně smutné, jako kdyby za to ty krávy mohly, že je ženská nespokojená se svým životem, jinak si nedovedu její stupidní chování vysvětlit.