Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Marie169

29.3.2015 21:07
Marie169

XXX.XXX.137.171

Dobrý den, co mohu dělat, když jsem zaměstnaná v kravíně jako dojička a druhá kolegině týrá krávy?Majitel na to nereaguje, protože kolegině tam dělá mnoho let.Mlátí krávy přes oči, strká klacek do zadku a td.Dělá to tak, aby na nich nebylo nic znát

Gitule vrtule

29.3.2015 21:41
Gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

N ejlepší je to natočit a pak poslat do televize, takovou ženskou bych vzala a zpřerážela jí obě hnáty, aby si nemohla utřít ani p.del..

29.3.2015 21:57
lexi7892

XXX.XXX.168.4

Tak to je i majitel asi pěkný de*il. Tohle se bohužel děje koukám na každém rohu a nikoho to také bohužel nezajímá dokud zvíře není v posledním tažení. Zkuste ty média nebo ochránce zvířat ale myslím si, že v dnešní pohnuté době moc nepochodíte. Mimo jiné, já se svojí povahou, bych, kolegini´ také jednu (nebo radši víc) švihla.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.3.2015 22:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

Marie169 napsal(a):
Dobrý den, co mohu dělat, když jsem zaměstnaná v kravíně jako dojička a druhá kolegině týrá krávy?Majitel na to nereaguje, protože kolegině tam dělá mnoho let.Mlátí krávy přes oči, strká klacek do zadku a td.Dělá to tak, aby na nich nebylo nic znát

Natočit, zveřejnit. A udat na veterinární správu.

30.3.2015 09:40
joripage

XXX.XXX.41.2

Nejlépe vrazit jí do prd... vidle...to vidět, tak jí asi přizabiju...

30.3.2015 11:30
kalliope

XXX.XXX.10.112

Marie169 napsal(a):

Natočit a napsat oznámení na vet. správu, když sám majitel s tím není ochotný nic udělat. Je to hrozně smutné, jako kdyby za to ty krávy mohly, že je ženská nespokojená se svým životem, jinak si nedovedu její stupidní chování vysvětlit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík