Prosím o info které stáje zasílají CHLAZENÉ ne mrazé inseminační dávky pro Českého teplokrevníka mimo Mnětic a Písku a kde sehnat inseminační dávky pro Českého sportovního ponyho tu jsem nenašla vůbec nic ?Budeme za měsíc připouštět a u ČSP si nevím rady kde dávky sehnat a s kobylkou se mi nechce jezdit po republice, přece jen je inseminace rychlejší a bez problémů. Již máme takto připuštěné 3kobyly inseminačně a všechny zabřezly na první dávku bez problémů i kobyla která má 18let, čekáme hříbátka každým okamžikem.
Děkuji za info.
No ono toho právě moc na výběr v té inseminační verzi není, tak bych chtěla zjistit kteří hřebci jsou v této možnosti k dispozici a z těch si pak vybrat vhodného. U ČT je aspoň na výběr v Mněticích a v Písku, ale taky toho není moc a u poníků jsem nenašla vůbec nic, tak z těch poníků jsem zoufalá ( loni jsme připouštěli pony hřebcem Bonsay stál v Mněticích tak jsme měli chlazenou dávku, ale letos už tam nemají žádného ponyho, tak nevím kde sehnat jinde.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdá se, že Bonsay je stále k dispozici:
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/45383890/Welsh-pony-sekce-B-k-dispozici-cerstve-sperma.php.