Dobrý den, již od mala hledám nějakou hru, která se věnuje pouze koním. Odehrála jsem všechny onlinovky, měla jsem starstable, starshine, howrse, doteď hraji the sims - mazlíčci kde jsou samozřejmě i ti koně. Nikde jsem se ale nesetkala se hrou, která by zobrazovala realitu. Vždy jsem narazila na kravinky - při připuštění dvou vraných koní vznikne ryzák, podbřišník má kůň v půli břicha a jezdec mu sedí skoro na zadku, udidlo visí před hubou nebo není vůbec (tvůrci her asi nezamýšleli že to bude bezudidlovka), kůň nepotřebuje péči a další detaily nad kterými člověk mávne rukou nebo je vůbec nezaregistruje. Já jsem ale detailista a chtěla bych mít všechno tak nějak přesně jak má být. Viděli jste někdy někde takovou hru? Může být online i na CD. Pokud bude stát za to klidně i za vyšší peníz. Vždy se mi zdá že vývojáři těchto her viděli koně jen z vlaku a neznají základy péče, ježdění, prostě jak to všechno chodí. Jsem moc náročná? Nebo máte někdo stejný názor? :D. Za případné typy na hry děkuji ;).
ZzZzZz

XXX.XXX.172.53
Skus Howrse
Já si také rýpnu - po připuštění dvou vraníků skutečně ryzák vzniknout může (ačkoli je mi jasné, že tvůrci her se genetikou barev nezabývali). Jinak doporučuji podobné detaily pustit z hlavy a brát to jako relax - on ten vývojový tým asi ve svých řadách mít moc koňáků nebude (pokud vůbec nějaké), navíc většina těchto her je určena relativně malým dětem a ty obdobné věci neřeší, stačí jim, že je tam koníček a je to barevné. Další možností je stvořit hru vlastní a takovýchto nepřesností se vyvarovat.
Arien27

XXX.XXX.64.140
Bohužel...
Z her s koňmi znám několik, ale že by byla nějaká podobající se realitě nehrozí. Ono buď má propracovanější děj, nebo třeba grafiku, nebo ovládání. Co se ovládání týče je zajímavá Ride! Jezdectví nové generace
http://kone.blog.cz/1107/ride-jezdectvi-nove-generace
v tom smyslu, že v parkuru msíš řešit i rovnováhu a zároveň pořád rychlost a směr. Ale zase třeba drezura je tam úplně mimo, jen se trefovat a mackat sšipky ve správnou chvíli.
Let´s Ride-Riding star je zas zajímavá, že trénuješ na jízdárně s překážkami a můžeš je jezdit v jakém pořadí chceš, což jsem v žádné jiné nezažila.
No, pokud bys narazila na nějakou hru, co by tvým nárokům aspoň trochu víc vyhovovala, napiš o jakou šlo, ptž by mě pak taky zajímala :).
Ztr

XXX.XXX.6.35
Ahoj,
nemáte prosím někdo hru Star Stable zimní jezdci? Nemyslím tu online verzi, ale normálně hru na pc viz. http://hry-zdarma.net/star-stable-zimni-jezdci/ Nemůžu ji stále sehnat ať hledám jak hledám (podotýkám, že potřebuji originál ne odkaz ke stažení)
Děkuji moc.