Verka´123

XXX.XXX.0.230
Nemáte prosím někdo v PC formulář na přepis koně?
Http://www.uek.cz/
kolinka : ke stažení
formulář hlášení změny.
Bože, já takový dotazy NIKDY nepochopím! A zlobte se na mne jak chcete...
Heslo "změna majitele koně" zadám do vyhlédavače třeba na Seznamu, a za 3 vteřiny jich mám jako na dlani několik. Copak je to tak složité? Už v 17:53 jsi Verko mohla mít vypsané lejstro...
cmsch.cz/store/hlaseni-zmeny-nove.doc a další...
cindysek
napsal(a):
Mohu se zeptat, zda jsou nějaké sankce pokud jsme nepřehlásili majitele do 5 dnů jak je uvedeno v tom formuláři, ale chystáme se na to až teď- téměř po roce od koupě?
Já jsem se s nimi mluvila po telefonu předtím, dohádala, ale poslala jsem to asi až za 2 týdny a nic, oni jen hrozí, ale sankce nedávají :).
Nanny

XXX.XXX.199.180
Poradíte mi prosím, kam mám poslat dokumenty na přepis majitele koně? Ve většině příspěvků zde v diskuzích se píše do Slatiňan (říkala mi to i bývalá majitelka koně), ale v formuláři o hlášení změny se píše: Hlášení o změně majitele u koně evidovaného v plemenné knize (PK) se zasílá společně s průkazem koně na adresu uznaného chovatelského sdružení (dále jen UCHS), které vede příslušnou plemennou knihu.
Mám ČT, takže to mám všechno poslat do Písku? Nerada bych, aby to cestovalo po celé republice nebo se to nedejbože ztratilo.
Nanny
napsal(a):
Poradíte mi prosím, kam mám poslat dokumenty na přepis majitele koně? Ve většině příspěvků zde v diskuzích se píše do Slatiňan (říkala mi to i bývalá majitelka koně), ale v formuláři o hlášení změny se píše: Hlášení o změně majitele u koně evidovaného v plemenné knize (PK) se zasílá společně s průkazem koně na adresu uznaného chovatelského sdružení (dále jen UCHS), které vede příslušnou plemennou knihu.
Mám ČT, takže to mám všechno poslat do Písku? Nerada bych, aby to cestovalo po celé republice nebo se to nedejbože ztratilo.
Je to napsane i primo v tom formulari. Vyplnenou hlasenku + prukaz kone se u CT posila do Pisku.