Zrůda co utýrala koně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.6.2015 11:48
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Tak ho dopadli, vyslechli a pustili.
(tu stvůru, co utýrala koně)
Bože, co dodat ?!

8.6.2015 11:56
azo

XXX.XXX.125.186

Vědět tak, kdo to je... Taky by měl "špatnej den".

8.6.2015 12:48
polárka.15

XXX.XXX.41.2

A čemu se divíte? Stát zajímá pouze finanční kriminalita ne týrání lidí nebo vraždící psychopaty, to vždy zahrají do autu.

To, že ho pustili neznamená, že ho trest mine a neznamená, že jakmile se někdo usvědčí z trestného činu, přizná se, že jde automaticky do vazby, ale je plno podmínek, za kterých může být obviněný stíhán na svobodě a pokud toto splňuje, tak bohužel není co řešit...

Ale tak jako tak, v žádném případě bych ho nesoudila, nedávala pokutu, nezavřela ho do basy, ale udělala bych mu úplně to stejné, co tomu koni udělal... dříve platilo pravidlo OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB a je načase to nastolit zpět...

8.6.2015 12:49
polárka.15

XXX.XXX.41.2

* týrání lidí a zvířat...

8.6.2015 13:32
peggi16

XXX.XXX.33.240

Je to příšerné, co udělal, pochopení pro to nemám. Majitele je mi líto...

Zvířetem to začne a pak bude mít špatný den ohledně člověka. Spousta psychopatů začala týráním a vražděním zvířat...

8.6.2015 15:19
canka

XXX.XXX.33.9

Jak píše Polárka.15, nesoudit, nepokutovat, ale potrestat ho tím samým způsobem...aby na vlastní kůži cítil, jak bylo tomu nebohému zvířeti...co jsou lidi schopni udělat v dnešní době, je neskutečný...

9.6.2015 09:28
canis lupus

XXX.XXX.210.204

Kdyby platila zásada oko za oko.., tak budeme brzy všichni slepí. Nechci ho omlouvat, já takhle najít svého koně, tak mi hrábne. Ale není to zdaleka jediný šmejd, co běhá po českých luzích. Když tohle někdo udělá s menším zvířetem, nikde se o tom nepíše.
Tady trochu chyboval i majitel, že nic nehlásil ani nepodnikl, když byl kůň zraněn už v minulosti. Mám dojem, že měl koně tak trochu na háku.

Gitule vrtule

9.6.2015 10:11
Gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

rapotacka11 napsal(a):
Tak ho dopadli, vyslechli a pustili.
(tu stvůru, co utýrala koně)
Bože, co dodat ?!

Jsem včera viděla v telce, vypadá jako degerouš.Pokud způsobí ještě nějaké neštěstí, nechť je zodpovědný ten, kdo jej propustil.Ty vole já nechápu kreténismus v tomhle státě.Za pokuty, co ležely v Ústí v krabici od banánů jim hrozí 10 let a tohle je prostě jako nezajímá?Takovej člověk nemá vylýzt nikdy už z vězení! Já bych mu udělala to samý a pak bych řekla-jsem měla špatný den.

9.6.2015 10:39
polárka.15

XXX.XXX.41.2

canis lupus napsal(a):
Kdyby platila zásada oko za oko.., tak budeme brzy všichni slepí. Nechci ho omlouvat, já takhle najít svého koně, tak mi hrábne. Ale není to zdaleka jediný šmejd, co běhá po českých luzích. Když tohle někdo udělá s menším zvířetem, nikde se o tom nepíše.
Tady trochu chyboval i majitel, že nic nehlásil ani nepodnikl, když byl kůň zraněn už v minulosti. Mám dojem, že měl koně tak trochu na háku.

Dříve to také platilo a že by lidstvo vymřelo a každý byl bez očí, bez rukou? To teda ani náhodou... zákony jsou postavené proti slušným lidem, ne proti hajzlům.

9.6.2015 12:02
canis lupus

XXX.XXX.210.204

Platilo to někdy ve starozákonní době. Podle tradice z té doby vyšel živý jen Noe s rodinou, kteří byli spravedliví, takže měli všechny končetiny a orgány.
Jestli tu chcete znovu zavést tehdejší chaos, prosím. To by se stávaly ještě horší věci, než toto. A pak, jestli toho exota ukázali v televizi a je to bezdomovec- myslím, že jeho dny budou teď jeden horší než druhý, bude ještě rád až ho zavřou.

9.6.2015 12:20
polárka.15

XXX.XXX.41.2

Chaos nastolila pouze církev. Zákony jsou u nás nastaveny tak, že je lidé klidně poruší bez větších obav s tím, že když se na to přijde, tak to nedopadne tak dobře, slušné ubytování, pravidelná a teplá strava, nová tělocvična, místnost s ping pongovým stolem, pěkná dovolená, ne? Proč jinde se může dodržovat pořádek a my žijeme v bordelu? Proč když někdo pachtluje s drogama jde sedět na doživotí nebo trest smrti? Proč jiní vězni jsou o vodě a nějakém jídlu a denně makají od rána do večera pod brokovnicí a u nás se válí celý den, no dobrá, musí si ustlat postel...

Když Vám někdo znásilní a zabije dítě, proč do konce života budete platit daně na to, aby měl ve vězení co jíst a mohl dostat novou postel a vymalovanou celu? Toto je trest? Jeden opravdu trpět může, ale druhý ne? Kde je ten odstrašující případ? Já žádný nevidím...

9.6.2015 14:19
canis lupus

XXX.XXX.210.204

Za raných biblických dob ještě církev neexistovala, tak nemohla chaos nastolit.
Jestli chcete trest smrti za zabití jakéhokoliv tvora, tak do toho. Prosaďte to a budeme všichni vegetariáni, nebudeme mít možnost ani odblešit psa. Protože jak určit tu hranici?
Mimochodem, nějak se množí případy, kdy je člověk ve vězení x desítek let a pak se zjistí jeho nevina. Co kdyby byl dostal trest smrti?

9.6.2015 15:01
PetraHol

XXX.XXX.125.163

Já nejsem ani pro trest smrti ani pro linčování, i když uznávám hodně lidí by si to zasloužilo, ale i tak jak se zde píše výš, kolikrát i naprosto jasné případy, kde se dotyčný i přiznal se ukázaly, že se přiznal jen proto, že buť viník zaplatil a on tak mohl uživit rodinu, i když byl v base, nebo mu nabídli nižší trest a on prostě neměl na právníka, tak se přiznal...
Ale nechápu, proč vězni nepracují?! Já se tu nadřu víc, jak půlka vrahů a o cigánech raději ani nemluvím... Poslala bych je dělat tvrdou práci rukama. A jídlo? Opravdu jen chleba a voda, žádná volná cena, nechala bych je zavřené po jednom v cele 1,5x1,5m kde je na zemi matrace a ať jim z toho třeba hrábne... denní světlo by neviděli.

10.6.2015 11:37
Grandina

XXX.XXX.2.30

PetraHol napsal(a):
Já nejsem ani pro trest smrti ani pro linčování, i když uznávám hodně lidí by si to zasloužilo, ale i tak jak se zde píše výš, kolikrát i naprosto jasné případy, kde se dotyčný i přiznal se ukázaly, že se přiznal jen proto, že buť viník zaplatil a on tak mohl uživit rodinu, i když byl v base, nebo mu nabídli nižší trest a on prostě neměl na právníka, tak se přiznal...
Ale nechápu, proč vězni nepracují?! Já se tu nadřu víc, jak půlka vrahů a o cigánech raději ani nemluvím... Poslala bych je dělat tvrdou práci rukama. A jídlo? Opravdu jen chleba a voda, žádná volná cena, nechala bych je zavřené po jednom v cele 1,5x1,5m kde je na zemi matrace a ať jim z toho třeba hrábne... denní světlo by neviděli.

Vidím úplně přesně ty paskřivce, jak přenášejí někde v kamenolomu šutry z jedné hromady na druhou a až to přenosí, tak zase zpátky..k tomu chleba, vodu...Pevně věřím, že po roce vězení si každý rozmyslí, jestli ještě něco provede...V současné době, kdy je v base líp než v civilu není nic, co by koho nutilo se chovat slušně...A jestli je někdo zavřený už po x té, tak to sakra o něčem svědčí...Nedávno mi říkal známý, jak za ním do obchodu elektroniky přišel bezďák a ptal se, co musí ukrást (jako v jaké hodnotě), aby na něj zavolali policajty, aby ho zavřeli...že nechce být na zimu venku...hm...

10.6.2015 12:54
polárka.15

XXX.XXX.41.2

canis lupus napsal(a):
Za raných biblických dob ještě církev neexistovala, tak nemohla chaos nastolit.
Jestli chcete trest smrti za zabití jakéhokoliv tvora, tak do toho. Prosaďte to a budeme všichni vegetariáni, nebudeme mít možnost ani odblešit psa. Protože jak určit tu hranici?
Mimochodem, nějak se množí případy, kdy je člověk ve vězení x desítek let a pak se zjistí jeho nevina. Co kdyby byl dostal trest smrti?

Ale notak, pravidlo oko za oko, zub za zub byl v době, kdy ještě církev nebyla? To snad nee, vtip dne

10.6.2015 18:12
canis lupus

XXX.XXX.227.112

polárka.15 napsal(a):
Ale notak, pravidlo oko za oko, zub za zub byl v době, kdy ještě církev nebyla? To snad nee, vtip dne

Já vím, že česká společnost je převážně ateistická. Ale stejně je smutné, že to vnímáte jako vtip. No, jestli Vám to zvedlo náladu, budiž.

11.6.2015 06:54
polárka.15

XXX.XXX.41.2

canis lupus napsal(a):
Já vím, že česká společnost je převážně ateistická. Ale stejně je smutné, že to vnímáte jako vtip. No, jestli Vám to zvedlo náladu, budiž.

To, že prvopočátky byly v Bibli neznamená, že se to posléze ve středověku nepraktikovalo, tak jak jinak vysvětlíme to, že ve středověku bylo normální, že když někdo něco ukradl, byla mu useknuta ruka? Vypálený cejch v obličeji či na jiném viditelném místě, aby byl společnosti zahanben?

11.6.2015 09:52
canis lupus

XXX.XXX.210.204

polárka.15 napsal(a):
To, že prvopočátky byly v Bibli neznamená, že se to posléze ve středověku nepraktikovalo, tak jak jinak vysvětlíme to, že ve středověku bylo normální, že když někdo něco ukradl, byla mu useknuta ruka? Vypálený cejch v obličeji či na jiném viditelném místě, aby byl společnosti zahanben?

Tyto tresty ovšem neodpovídají pravidlu oko za oko, tedy rovnocenná "náhrada". Ztráta ruky za krádež je dodnes občas praktikována muslimským náboženským právem, ale to tady přeci nechceme.. Člověk s jednou rukou je doživotně závislý na společnosti. Když ji nedostane, bude muset zase krást. Takže až bude bez končetin, co s ním?
Jo, můžeme mu vytetovat na čelo "utýral jsem koně". To by bylo zajímavé, za pár let by měli všichni své prohřešky na obličeji. Vytuneloval jsem fond, ukradla jsem rádio. Ale člověk, kterému je jeho čin pořád předhazován, se těžko může napravit. Řekne si, to nemá cenu...

11.6.2015 10:22
polárka.15

XXX.XXX.41.2

Když nebudou odpovídající tresty, neodradí to člověka od páchání přečinů a zločinů...

Přidejte reakci

Přidat smajlík