Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.6.2015 17:58
PetraHol

XXX.XXX.125.163

Dobrý den,
mám dotaz pro ty, kteří mají třeba venkovní boxy atd, jak jste řešili sedlovnu? Stavěl si ji někdo sám? Koukali jsme na takové ty zahradní domečky, ale příjdou mi nepoměr kvalita/cena. Je tu někdo kdo takový malý domeček stavěl sám a má k němu třeba fotodokumentaci nebo návod?
Moc děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.6.2015 08:09
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sedlovnu a celkově zázemí pro jezdce i výbavu koní jsem vyřešila plechovou garáží. Sice se v ní v létě nedá dýchat (vedro) a v zimě je tam zima, ale jako pevná, zamykatelná, úschovna všeho potřbného je skvělá. Stála nás nová i s montáží 13tis. Kč. To vás zahradní domek vyjde daleko víc.

9.6.2015 09:39
kallisto

XXX.XXX.157.94

Http://sortiment.hornbach.cz/cs/naradovy-domek-medium-14-mm/208870p/
Sestaven za chvilku jen s akušou.

Mám jako sedlovnu tento domeček. Na zadní stěně mám 4 držáky na sedla, pod nimi dlouhé nízké úložné boxy na drobnosti. Na jedné straně mraky háčků na uzdečky atd, na druhé straně mám regálek http://www.akcniceny.cz/detail/dreveny-regal-1002267/ a v něm uložené čištění, mazání, pamlsky, chapsy a tak.

Vyhovuje maximálně, vejdu se tam se vším svým herberkem, zavírání je na petlici a visací zámek.
Na podlahu jsem dala gumovou rohož a domek jsme natřeli tuším luxolem.

9.6.2015 14:51
PetraHol

XXX.XXX.125.163

Děkuji za odpovědi, my právě potřebujeme, aby se tam vešla 4 sedla,4 skříňky,4x uzdečky, místo na krmení, prostě zázemí pro 4 koně a jezdce smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík