Léčba bradavic a sarkoidů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Messina

14.6.2015 17:05
Messina

XXX.XXX.49.205

Zdravím všechny, koupila jsem nedávno čtyřletého valáška ČT, bohužel trpí bradavicemi. Ke koni jsem volala čtyři veterináře, tři z nich řekli že se jedná o bradavice, bohužel čtvrtá veterinářka řekla že se jedná o sarkoid a celkem mne vyděsila. Koník má hlavní (doufám, že bradavici) na boku, ta je živá ale nebolí, pak hlavně na břiše, mezi zadníma nohama, ale ty už jsou starší a odpadají. Sama ta hlavní se den ode dne zmenšuje, denně se dezinfikuje a zastříkává.Koník je jinak čilý, nic ho nebolí, ale stejně.
Každý z veterinářů mi řekli, ať nechám být, opět poslední, že se musí podvazat...
Co myslíte ?

14.6.2015 21:08
lenacia

XXX.XXX.205.245

Pokud se zmenšuje je to pravděpodobně bradavice, nebo sarkoid dobře reaguje. Nezasahovala bych.
Moje kobča od prosince trpěla na bradavice na čumáku (je jí 10, takže trošku rarita orpti mladým koníkům co je mívaj). Ve finálním stádiu měla obrovský výrůstky po celé hubě a pořád jí rašily nové na nose, na bradě v nozdře...
Zprvu sem mazala, ale nemělo to výsledek, spíš si myslím, že se to zhoršovalo. Tak sem to nechala být. Zmizely samy po půl roce.
Také, bradavice, bradavice, pak přijde veterinář a sarkoidy... vám dám, prej sarkoidy.

15.6.2015 12:24
pomeranc

XXX.XXX.211.136

Moji kobci se udelali bradavice po vyjmuti klistete.. jedna v podpazi na predni noze a druha na pupiku.. stale ji to rostlo a rostlo.. nevedela jsem co s tim..Mela to tam opravdu dlouho, az pak jsem si koupila ostropestrecovy olej a davala ji ho dobre 3-4 mesice do krmeni a bradavice zmizely a uz nenabehly, kobca se procistila a bylo bez problemu. Muzete otestovat..

30.6.2015 23:31
Viktorie 900

XXX.XXX.69.49

Na obojí pomůže biorezonanční přístroj Bicom./vlastní zkušenost s několika desítkami sarkoidů u jednoho koně/.Pracuje s ním prý MVDr Svěráková v Brně.Také může pomoci někdo, kdo pracuje s tímto přístrojem a dělá kromě lidí i veterinu.Metoda je naprosto bezbolestná a účinná.Řeší i jiné kožní a zdravotní problémy u lidí a zvířat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík