Pro majitelé "gigantů" kde na ně sháníte veškeré věci?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.6.2015 09:21
martiiisek

XXX.XXX.128.124

Ahoj jsem zoufalá.. to že masky proti mouchám vel. XFUL běžně přešíváme na to jsem si zvykla ale teď jsem mému drobečkovi koupila zvony (aby si neušlapával podkovy) vel. XXL (větší jsem nikde nenašla) a ono mu to je stejně málé... Nemáte někdo nějaý tip kde se dají nadměrné věci sehnat? Od udidel(mimochodem mámě 17,5), uzdeček, sedel počínaje až drobnejma věcma a doplňkama konče... Budu moc vděčná

18.6.2015 09:42
polárka.15

XXX.XXX.41.2

To je teda mimo téma - ale co to máte za obra?

18.6.2015 09:58
westernlove

XXX.XXX.195.188

martiiisek napsal(a):
Ahoj jsem zoufalá.. to že masky proti mouchám vel. XFUL běžně přešíváme na to jsem si zvykla ale teď jsem mému drobečkovi koupila zvony (aby si neušlapával podkovy) vel. XXL (větší jsem nikde nenašla) a ono mu to je stejně málé... Nemáte někdo nějaý tip kde se dají nadměrné věci sehnat? Od udidel(mimochodem mámě 17,5), uzdeček, sedel počínaje až drobnejma věcma a doplňkama konče... Budu moc vděčná

Hledat, na netu najdete vše.A nejlepší pro vás je asi nechat si udělat přímo na míru.Zvony, udidla, udečky i sedla vám udělají na objednání na míru!

18.6.2015 10:05
martiiisek

XXX.XXX.128.124

6ti letý valášek ČMB.. na těhlech fotkách tak nevynikne jeho velikost ale zrovna u sebe lepší nemám ale třeba velikost podkovy máme 9..

18.6.2015 14:27
m i s i c k a

XXX.XXX.217.52

Na slona Slezského Norika s velkou hlavou a KVH přes 170 máme tuhle masku, vel.Shire

http://www.spokojenykun.eu/repelenty/Maska-Cashel-Crusader-s-usima-d40.htm

a museli jsme jí zkracovat - je opravdu veliká.

Ohlávky a potřeby pro chlad'asy kupujeme v obchodech pro ně určené - většinou tam, odkud kupujeme chomouty a postroje. Záleží odkud jste.

19.6.2015 11:32
martiiisek

XXX.XXX.128.124

My jsme ze severních Čech. Třeba chomout jsme teď objednávali až ze Žďáru nad Sázavou a taky nám ho museli vyrábět na míru Když na něho něco potřebuju tak na internetu hledám pořád... ono se sem tam něco sehnat dá to jo spíš jsem myslela jestli nevíte o stánkách přímo jen pro obříky Jinak včera jsem našeho drobečka vyfotila už i s přešitými zvony

19.6.2015 14:05
jenee

XXX.XXX.184.104

Posílám odkaz na XFull velikost masku na koně. Jinak stačí na e-mail na e-shopu napsat co potřebujete ve vel. XFull a ráda Vám věci vyhledám a pošlu odkazy, abste nestrávila na stránkách zbytečně moc času.
http://www.walkerswestern.cz/maska-proti-moucham-fly-guard-plus-p-4092.html.

8.8.2015 22:48
katulinka

XXX.XXX.231.23

Taky se přidám scháním udidlo pro mou noričku.. Potřebuji na ní páku..1x lomenou drezurní páku nebo nějaký pelham.. Velikost máme 16,5 cm.. Nikde nemůžu nic najít.. Tak pokud někdo víte kde sehnat.. Tak prosim třeba odkazy.. Děkuji moc..

Přidejte reakci

Přidat smajlík