Jezdectví Ivančice - Němčice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

žádná

24.6.2015 14:29
žádná

XXX.XXX.39.2

Dobrý den,
Hrozně bych se chtěla naučit jezdit ale bohužel v okolí Ivančic prostě žadné dobré stáje nejsou JO Palma je stáj kde sice jezdíte ale nenaučí vás tam nic a vím že nějaká stáj je v ivančicích - němčicích
ale vůbec nevím jestli je to pravda. U koní v Oslavanech a Hrubšicích už je plno prosím poraťe nevíte o něčem o čemkoli klidně ať je tam jen poník mně to nevadí ale prostě pořád scháním koně v okolí Ivančic :(
Děkuju...
D.

xyyz

24.6.2015 15:25
xyyz

XXX.XXX.249.253

V Němčicích nabízel ježdění na koních pan Heroudek, nevím zda je to ještě aktuální.

25.6.2015 10:11
sheilaaa

XXX.XXX.31.2

Zkus se zeptat v Hrubšicích, mají tam koně i hodné poníky, doporučuji! V okolí je spousta majitelů koní, stačí se jen zeptat, hodně z nich by určitě bylo rádo za výpomoc u koní či spolujízdu na vycházce..

29.6.2015 22:31
LenkaK

XXX.XXX.12.189

Zkus mi napsat (lenka-klimova@volny.cz)
nebo zavolat (777 853 417), koně v Pravlově.

30.6.2015 12:15
amitaf

XXX.XXX.112.118

V Hrubšicích si myslím ještě úplně plno není, navíc přibyl nový poník, takže by stálo za to se zeptat ;-) Myslím, že by byla i možnost tréninků pod trenérem. Jinak záleží, co přesně chceš a očekáváš. Jestli chceš jezdit jen na vyjížďky, můžeš zkusit v Němčicích pana Heroudka, tuším, že vyjížďky nabízí pořád. V Pravolvě, pokud se chceš vzdělávat po jezdecké stránce, popřípadě se dostat na závody, bys to měla podle mého názoru taky super (ovšem byla jsem v té stáji jen 1x a ne jezdit, ale líbilo se mi tam smajlík Jinak v okolí Ivančic je spousta soukromníků s koňmi, ale je pravda, že ne každý se chce věnovat začátečníkovi. Na druhou stranu v těch větších stájích je to i otázka peněz, jelikož většinou chtějí buď platit za lekce nebo příspěvek na ustájení.

1.7.2015 18:47
Já

XXX.XXX.56.54

Od pana Heroudka bych se tedy na koni učit nenechala. Jeho styl je poněkud "zajímavý"...

1.7.2015 19:05
luxus

XXX.XXX.130.52

A můžu se zeptat jaký má styl.

Xxxxyyyy

7.7.2015 03:13
Xxxxyyyy

XXX.XXX.41.22

Pan Heroudek ne, dělá si z holek poskoky, jak není někdo po vůli tak hned letí, ke koním zrovna přístup nic moc, o ježdění nemluvě. Nedoporučujeme.

8.7.2015 02:34
helas

XXX.XXX.12.12

Vyzkoušej ten Pravlov. Lepšího učitele, než je LenkaK, stěží najdeš.

Přidejte reakci

Přidat smajlík