žádná

XXX.XXX.39.2
Dobrý den,
Hrozně bych se chtěla naučit jezdit ale bohužel v okolí Ivančic prostě žadné dobré stáje nejsou JO Palma je stáj kde sice jezdíte ale nenaučí vás tam nic a vím že nějaká stáj je v ivančicích - němčicích
ale vůbec nevím jestli je to pravda. U koní v Oslavanech a Hrubšicích už je plno prosím poraťe nevíte o něčem o čemkoli klidně ať je tam jen poník mně to nevadí ale prostě pořád scháním koně v okolí Ivančic :(
Děkuju...
D.
xyyz

XXX.XXX.249.253
V Němčicích nabízel ježdění na koních pan Heroudek, nevím zda je to ještě aktuální.
V Hrubšicích si myslím ještě úplně plno není, navíc přibyl nový poník, takže by stálo za to se zeptat ;-) Myslím, že by byla i možnost tréninků pod trenérem. Jinak záleží, co přesně chceš a očekáváš. Jestli chceš jezdit jen na vyjížďky, můžeš zkusit v Němčicích pana Heroudka, tuším, že vyjížďky nabízí pořád. V Pravolvě, pokud se chceš vzdělávat po jezdecké stránce, popřípadě se dostat na závody, bys to měla podle mého názoru taky super (ovšem byla jsem v té stáji jen 1x a ne jezdit, ale líbilo se mi tam Jinak v okolí Ivančic je spousta soukromníků s koňmi, ale je pravda, že ne každý se chce věnovat začátečníkovi. Na druhou stranu v těch větších stájích je to i otázka peněz, jelikož většinou chtějí buď platit za lekce nebo příspěvek na ustájení.
Já

XXX.XXX.56.54
Od pana Heroudka bych se tedy na koni učit nenechala. Jeho styl je poněkud "zajímavý"...
Xxxxyyyy

XXX.XXX.41.22
Pan Heroudek ne, dělá si z holek poskoky, jak není někdo po vůli tak hned letí, ke koním zrovna přístup nic moc, o ježdění nemluvě. Nedoporučujeme.