Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.7.2015 21:15
lenacia

XXX.XXX.211.203

Jaký máte názor na toto sedlo?
http://www.zooprodukt.com/index.php?zbozi_detail=82383.

1.7.2015 21:27
mgtka

XXX.XXX.22.83

Těmhle sedlům nerozumím, ale že to má velikost "na většinu koní" je přinejmenším zarážející. I když za tyhle peníze nikdy nekoupíte kvalitu, pokud jde o nové sedlo.

1.7.2015 22:17
lenacia

XXX.XXX.211.203

Z vlastní zkušenosti mohu řívci že "sedí na většinu koní" je tak cca 2komora u anglie. Jako pokud by nesedělo, tak do 14 dnů mám nárok na vrácení v tom problém nevidím, spíš jestli se případně vyplatí pořídit, pokud by člověk nesehnal na bazoši.

2.7.2015 08:22
polárka.15

XXX.XXX.41.2

Cheš-li koni zničit záda, sebe špatně navyknout, pak si ho kup. Pokud ti jde o kobčino dobro a svoje také, tak takové sedlo v životě nekoupíš. Vzhledem k tomu, že tvá kobča je kohoutkatá a spíše potřebuje vykrojenější a otevřenější komoru, tak toto sedlo nevypadá až tak přesně pro ni. Pokud si chceš koupit sedlo, tak kontaktuj Pavlínku Dohnalovou (www.a-sedla.cz) - je od Olomouce a určitě se s ní domluvíš jak na provedení, aby sedělo oběma a sežene ti přesně to, co potřebuješ. Je velice hodná, obětavá a vstřícná, úplně ve všem.

2.7.2015 11:38
lenacia

XXX.XXX.205.245

polárka.15 napsal(a):
Cheš-li koni zničit záda, sebe špatně navyknout, pak si ho kup. Pokud ti jde o kobčino dobro a svoje také, tak takové sedlo v životě nekoupíš. Vzhledem k tomu, že tvá kobča je kohoutkatá a spíše potřebuje vykrojenější a otevřenější komoru, tak toto sedlo nevypadá až tak přesně pro ni. Pokud si chceš koupit sedlo, tak kontaktuj Pavlínku Dohnalovou (www.a-sedla.cz) - je od Olomouce a určitě se s ní domluvíš jak na provedení, aby sedělo oběma a sežene ti přesně to, co potřebuješ. Je velice hodná, obětavá a vstřícná, úplně ve všem.

Olomouc je od nás strašně daleko (Mariánské Lázně), anglické sedlo jinak mám, ale ráda bych něco pohodlnějščího.

2.7.2015 12:09
alfonza

XXX.XXX.72.227

lenacia napsal(a):
Olomouc je od nás strašně daleko (Mariánské Lázně), anglické sedlo jinak mám, ale ráda bych něco pohodlnějščího.

Posílá poštou na zkoušku, můžu doporučit.

2.7.2015 12:56
polárka.15

XXX.XXX.47.156

Ano, přesně tak - posílá poštou a když nesedí, bez mrknutí oka vrací peníze - je to jeden z mála opravdu poctivých člověků co znám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík