Velký box na čištění a další pomůcky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.7.2015 11:02
aggitta

XXX.XXX.65.76

Na internetu se nabízí velké množství boxů, ale buď je málo fotek k nabízenému zboží, nebo se mi nezdají... (když u boxu údajně 40x60 leží háček dlouhý jako šířka boxu?). Také si nejsem jistá odolností některých typů uzavírání...
Prosím tedy o vaše doporučení velkého boxu (jaký a kde koupit) s vyjímatelnou přihrádkou na čištění a dostatkem prostoru na kosmetiku, popř. další pomůcky. Děkuji.

5.7.2015 12:26
lenacia

XXX.XXX.211.203

aggitta napsal(a):
Na internetu se nabízí velké množství boxů, ale buď je málo fotek k nabízenému zboží, nebo se mi nezdají... (když u boxu údajně 40x60 leží háček dlouhý jako šířka boxu?). Také si nejsem jistá odolností některých typů uzavírání...
Prosím tedy o vaše doporučení velkého boxu (jaký a kde koupit) s vyjímatelnou přihrádkou na čištění a dostatkem prostoru na kosmetiku, popř. další pomůcky. Děkuji.

Taky mám podobný problém. Mám bednu na čistění starou něco přes 7 let, pěkná modrá, pořád pevná nezničená, ačkoliv mi začalo odpadávat jedno zavírání, ale je pěkně velká. Uvažovala jsem, že bych ráda novou bednu v červeném a začít ladit do červené a černé, ale všechny mi přijdou strašně malé, zavírání na jednu cvočku mi taky přijde málo a nic se do toho nevejde a když jo, tak se to tam musí narvat a později pracně vydolovávat ven. A navíc jsou tyhle malý boxíky dražší než ten můj velikej za kterej sem dala 500 korun.

5.7.2015 13:09
koně

XXX.XXX.205.252

Www.google.cz/search?q=plastov é+boxy+na+nářadí&rlz=1C1SAVU_enCZ543CZ543&espv=2&biw=1280&bih=675&tbm=isch&imgil=mtZi8Ve_O-6VdM%253A%253BV-Jry2
Nevím, jestli se vám něco ukáže
Ale za mě mohu doporučit plastové boxy na nářadí.Mají v různých velikostech a ceny jsou úplně jinde než ty, jakože, koňské.Trvanlivé jsou, zavírání drží.
Máme od obojího, takže mohu zhodnotit.
Na akce vozím ten na nářadí, vejde se tam kromě čištění třeba i mazání na kopyta, dezinfekční sprej, bandáž na ocas, prostě, co potřebujete...

Přidejte reakci

Přidat smajlík