Jaký repelent vám zabírá letos?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.7.2015 16:42
barevnalentilka

XXX.XXX.18.30

Vloni nám zabíral Effol bremsen blocker, ale letos ani ťuk. Vyplatí se investovat do Farnam Endure? Nebo máte jiný tip? Letos je to s hmyzem hrozné

7.7.2015 16:58
Psočka

XXX.XXX.1.239

Já jsem dělala přírodní. Jablečný ocet, rozmarýnový olej a levandule. Večer vám napíšu, jestli to aspoň trochu zabralo. Ale kobylam to hrozně voní, předtim co jsme měli repelent tak to se jim nelíbilo, to bylo vždycky přemlouvání, ale u tohohle mi skoro sežrali lahvičku .

7.7.2015 22:07
Psočka

XXX.XXX.1.239

Takže nebylo na ní tolik much, ale pořád žádná sláva, ale aspoň už to neni takový hrozný, jako předtim a hezky po tom voní.

7.7.2015 22:24
liva

XXX.XXX.14.42

Na hlavu používám Leovet power phaser durativ. Vydrží i celodenní vyjížďku.
Na zbytek koně používám Repel X.
Kupuju koncentrát a ředím ho 1:5. Výrobce doporučuje 1:7, ale tato koncentrace byla slabá.smajlík

7.7.2015 23:15
barevnalentilka

XXX.XXX.18.30

liva napsal(a):
Na hlavu používám Leovet power phaser durativ. Vydrží i celodenní vyjížďku.
Na zbytek koně používám Repel X.
Kupuju koncentrát a ředím ho 1:5. Výrobce doporučuje 1:7, ale tato koncentrace byla slabá.smajlík

A myslíte, že i ten nařeďený bude v dostatečné koncetraci? Předpokládám, že spíš ne...

http://jpostrava.cz/detail/repel-x.

8.7.2015 00:05
liva

XXX.XXX.14.42

Podle mě ten naředěný je právě 1:7.
Tato koncentrace fungovala také, ale na podstatně kratší dobu.smajlík

8.7.2015 02:27
helas

XXX.XXX.12.12

Nám zabírá Difusil pro lidi.

8.7.2015 10:07
serafima

XXX.XXX.251.110

Ja som vyskúšala domáce recepty z byliniek- fakt všetky, ľudské repelenty a dávnejšie aj farnam- endure nepomohlo nič. Do Endure už som investovať nechcela z 5 koní nám vo fakt zlom období nepomohlo ani na jedného. Ľudský repelent som striekala priamo na ovada na koni a nič si z toho nerobil. Inak vydržal tak hodinku max. Tak som sa naštvala a išla kúpiť nejaký dobrý repelent na kone. Kúpila som od firmy Zedan repelent sa volá Bremsen classic a je to perfektné. Ale s tým že my nejazdíme momentálne čiže v prípade práce neviem ako by to fungovalo. Mne išlo o to aby kobyla keď je vonku mala pokoj lebo vyzerala otrasne samá buľka od ovada. Celá od krvy no chudák kôň. Repelent som len začala striekať a už pri nás ani jeden nebol. Dá sa použiť na ľudí a je fakt silný. Zasiahla som s ním jedného ovada čo letel okolo tak hneď padol na zem, nie mŕtvy ale dosť ho to dostalo asi im to fakt nechutí :D Čiže naozaj môžem odporúčiť čo po Endure nám ovady na kone sadali asi po 20 minútach tak tento som striekala včera a kobyla má stále pokoj. A hlavne nesľubuje ako endure že na 2 týždne sľubuje len hodiny ale naozaj nám účinkuje takže mi to je jedno :D Dám vedieť ako dlho :).

8.7.2015 10:27
PetraHol

XXX.XXX.125.163

Nám Farnam Endure teda vůbec nepomáhá... :/.

8.7.2015 10:29
PetraHol

XXX.XXX.125.163

serafima napsal(a):
Ja som vyskúšala domáce recepty z byliniek- fakt všetky, ľudské repelenty a dávnejšie aj farnam- endure nepomohlo nič. Do Endure už som investovať nechcela z 5 koní nám vo fakt zlom období nepomohlo ani na jedného. Ľudský repelent som striekala priamo na ovada na koni a nič si z toho nerobil. Inak vydržal tak hodinku max. Tak som sa naštvala a išla kúpiť nejaký dobrý repelent na kone. Kúpila som od firmy Zedan repelent sa volá Bremsen classic a je to perfektné. Ale s tým že my nejazdíme momentálne čiže v prípade práce neviem ako by to fungovalo. Mne išlo o to aby kobyla keď je vonku mala pokoj lebo vyzerala otrasne samá buľka od ovada. Celá od krvy no chudák kôň. Repelent som len začala striekať a už pri nás ani jeden nebol. Dá sa použiť na ľudí a je fakt silný. Zasiahla som s ním jedného ovada čo letel okolo tak hneď padol na zem, nie mŕtvy ale dosť ho to dostalo asi im to fakt nechutí :D Čiže naozaj môžem odporúčiť čo po Endure nám ovady na kone sadali asi po 20 minútach tak tento som striekala včera a kobyla má stále pokoj. A hlavne nesľubuje ako endure že na 2 týždne sľubuje len hodiny ale naozaj nám účinkuje takže mi to je jedno :D Dám vedieť ako dlho :).

Kde kupujete ten Bremsen classic od firmy Zedan? Já ho nikde nemůžu najít :(.

8.7.2015 11:13
serafima

XXX.XXX.251.110

PetraHol napsal(a):
Kde kupujete ten Bremsen classic od firmy Zedan? Já ho nikde nemůžu najít :(.

Tak u nás ho majú vo vetise, v ČR som ho našla v Decathlone ale píšu že je vypredaný možno ho vedia objednať: http://www.decathlon.cz/sprej-proti-ovadum-zedan-extra-silny-750-ml-id_8165447.html#.

8.7.2015 11:44
barevnalentilka

XXX.XXX.18.30

serafima napsal(a):

Je to tady tento?

http://www.decathlon.cz/sprej-proti-ovadum-zedan-extra-silny-750-ml-id_8165447.html.

8.7.2015 11:45
barevnalentilka

XXX.XXX.18.30

serafima napsal(a):
Tak u nás ho majú vo vetise, v ČR som ho našla v Decathlone ale píšu že je vypredaný možno ho vedia objednať: http://www.decathlon.cz/sprej-proti-ovadum-zedan-extra-silny-750-ml-id_8165447.html#.

Aha...takže je...

8.7.2015 12:20
serafima

XXX.XXX.251.110

Inak na jednej stránke som našla že píšu výdrž 8-10 hodín pri jazde 3 hodiny, kobyla ho má na sebe už 24 hodín a teraz som si všimla že na ňu sadlo zopár múch ale ovady zatiaľ žiadne.

8.7.2015 12:21
sasetka

XXX.XXX.190.90

Já mám letos UltraShield z www.spokojenykun.eu Mají ho za zaváděcí cenu, takže vyjde levněji než Endure a zatím se jeví velmi slušně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík