Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

aktakd

15.7.2015 15:05
aktakd

XXX.XXX.215.230

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s těmito cihličkami? Kolik jich je v 5kg balení?
Děkuji za reakce

23.2.2017 21:00
keira

XXX.XXX.106.7

Akt.

Vybírám nějaký doplněk co nebude v prášku a tohle vypadá sympaticky. Máte někdo zkušenosti nebo názor?

http://www.pavo.cz/produkty/pavo-summerfit.

23.2.2017 21:29
keira

XXX.XXX.106.7

Nalezeno: "Balení 5 kg/30 oplatek, nebo 15kg/90 oplatek.".

23.2.2017 22:12
sisi58

XXX.XXX.191.1

keira napsal(a):
Nalezeno: "Balení 5 kg/30 oplatek, nebo 15kg/90 oplatek.".

Zrovna jsem to hledala.
Pro mé dva koně by to byla tisícovka za měsíc.
Za tu mám 1,5 pytle slušného mysli a koníci si pošmáknou. Ne jen chramst oplatku
Ale třeba pro koně se sklonem k tloustnutí, co nemohou žrát nic, je to dobré, alespoň budu vědět, že mají to, co mít mají.

23.2.2017 22:22
keira

XXX.XXX.106.7

U nás to mají dle webových stránek v obchodě 15kg za 1000kč, takže by to pro 2 koně a 1 hříbo vystačilo na měsíc a kousek.

Zrovna od tebe bych čekala, že se ti to bude líbit, vždyť máš taky jednu tlustokouli, ne?

U té jedné kobyly ani nemáme do čeho vitamíny namíchat, je jen na seně, tak proto se mi ty briketky líbí.

Kolik a jakých granulí krmíš? Ráda si přepočítám, jestli je v tom tolik minerálů a vitamínů jako v tomto. Ve výsledku se mi tohle totiž nezdá jako špatná cena.

23.2.2017 22:37
sisi58

XXX.XXX.191.1

Valach žere ovesné granule, protože mu musím dávat ostropestřec + lněné semínko, tak abych to měla do čeho míchat.
Kobyla dostává extrudovaný ječmen, ostropestřec, lněné semínko, kolagen, jablečnou vlákninu a Spillers Senior Conditioning Mix, ale to ho tak max půl litru, na chuť a krásně to voní.

24.2.2017 00:01
keira

XXX.XXX.106.7

Chtěla jsem primárně hlavně selen, ale spočítala jsem si (v tom mi ale nevěřte, jsem na počítání levá), že tenhle Pavo mix obsahuje za přibližně stejnou cenu jen o trošku míň selenu než selen od Dromy, ale k tomu navíc hafo dalších věcí.

A ušetřím si řešení toho, co do kyblíčku.

24.2.2017 07:56
sisi58

XXX.XXX.191.1

keira napsal(a):
Chtěla jsem primárně hlavně selen, ale spočítala jsem si (v tom mi ale nevěřte, jsem na počítání levá), že tenhle Pavo mix obsahuje za přibližně stejnou cenu jen o trošku míň selenu než selen od Dromy, ale k tomu navíc hafo dalších věcí.

A ušetřím si řešení toho, co do kyblíčku.

Má to jednu velkou výhodu, Pro ne příliš ochotné a chytré ošetřovatele je to velmi jednoduché. A velkou nevýhodu, nevíte, zda to dá vašemu koni nebo svému oblíbenému.
Což u Keiry nehrozí

24.2.2017 08:00
chex

XXX.XXX.209.196

Dávala jsem koním taky, menší než doporučenou dávku. Nevím, jak moc jim to prospělo nebo ne, ale žrali to ochotně.

24.2.2017 08:03
sisi58

XXX.XXX.191.1

chex napsal(a):
Dávala jsem koním taky, menší než doporučenou dávku. Nevím, jak moc jim to prospělo nebo ne, ale žrali to ochotně.

My máme koně, kteří sežerou fšechno
Bohužel.

24.2.2017 09:10
keira

XXX.XXX.106.7

sisi58 napsal(a):
Má to jednu velkou výhodu, Pro ne příliš ochotné a chytré ošetřovatele je to velmi jednoduché. A velkou nevýhodu, nevíte, zda to dá vašemu koni nebo svému oblíbenému.
Což u Keiry nehrozí

Mně se to každou chvíli střídá, kterou z nich mam oblíbenější. Podle toho která z nich mě zrovna míň s*

A "ošetřovateli" zlobí obě, tak ten to asi bude jíst sám

Včera jsem na vyjížďce posvačila hypersuperextra zdravou raw tyčinku se zeleným ječmenem a měla jsem pocit, jak když jsem si to spletla a jím nějaký pamlsek pro koně

24.2.2017 09:16
sisi58

XXX.XXX.191.1

keira napsal(a):
Mně se to každou chvíli střídá, kterou z nich mam oblíbenější. Podle toho která z nich mě zrovna míň s*

A "ošetřovateli" zlobí obě, tak ten to asi bude jíst sám

Včera jsem na vyjížďce posvačila hypersuperextra zdravou raw tyčinku se zeleným ječmenem a měla jsem pocit, jak když jsem si to spletla a jím nějaký pamlsek pro koně

Složení je stejné, jen pro lidi to dělají měkčí!

24.2.2017 09:20
sisi58

XXX.XXX.191.1

Kupuji si tyto, fotka, jsou tak akorát. Ty velké nesním celé.

Přidejte reakci

Přidat smajlík