Síťovaná deka a pastevko

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.7.2015 07:42
haha27

XXX.XXX.46.142

Dobrý den, máte prosím vás zkušenost se síťovanou dekou a režimem 24/7? Je možné mu tu deku nechat i přes noc? Koník není vyloženě ničitel, ale chtěla jsem se zeptat, jestli někdo už deky na pastevko používáte. Děkuji.

21.7.2015 11:11
elizabetha

XXX.XXX.101.62

Ano mám normálně dva koně na pastevku a oba mají nonstop sítovku. Samozřejmě chodím někdy každý den někdy obden a kontroluji jestli je všechno ok jestli v ní někde nevysí atd.. (plus samozřejmě ustajovatel taky koukne a kdyby něco tak ji opraví) Jeden je ničitel tak ten už jich vystřídal několik ale druhému vydrží sítovka dlouho. Nejlepší jsou teda určitě ty dražší z pevnějších materiálů které se neroztrhnou jen se někde chytne za větvičku ale jinak v tom nevidím žádný problém. Dokonce i ted v těch vedrech pod nima nejsou koně spocení a můžou se klidně pást protože deka odráží slunce a hovady Jen pokud dlouhodoběji prší než jen nějaká ta přehánka tak deky bych radila sundat

21.7.2015 11:18
haha27

XXX.XXX.55.210

Moc děkuji smajlík zatím jsem objednala levnější (styl zebra) a uvidíme, zatím nic neničil, ale pro jistotu začnu u. levnější a snad to bude fungovat smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík