Fyzioterapeut/chiropraktik Morava

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

elizabeth7

27.7.2015 22:00
elizabeth7

XXX.XXX.137.213

Zdravím, prosím o doporučení nějakého chiropraktika, se kterým máte dobré zkušenosti, nejlépe severní Morava, ale můžou být přinejhorším i Čechy, hlavně aby pomohl a byl ochotný přijet v co nejkratším termínu, ne třeba za pár měsíců... Mám klisnu, která už nějakou dobu kulhá, veterinářka na ní nic určitého nenašla, prý má asi něco pohlého v zádech, má celou záď nakřivo - jednu stranu níž, takže mi byl doporučen chiropraktik, ale o žádném nevím a byla bych ráda přímo za nějaké doporučení :) Děkuji za odpovědi.

28.7.2015 21:29
Ghaudi

XXX.XXX.208.165

elizabeth7 napsal(a):
Zdravím, prosím o doporučení nějakého chiropraktika, se kterým máte dobré zkušenosti, nejlépe severní Morava, ale můžou být přinejhorším i Čechy, hlavně aby pomohl a byl ochotný přijet v co nejkratším termínu, ne třeba za pár měsíců... Mám klisnu, která už nějakou dobu kulhá, veterinářka na ní nic určitého nenašla, prý má asi něco pohlého v zádech, má celou záď nakřivo - jednu stranu níž, takže mi byl doporučen chiropraktik, ale o žádném nevím a byla bych ráda přímo za nějaké doporučení :) Děkuji za odpovědi.

Rozhodně paní Žežulková.. Je z Čech ale jezdí i na Moravu. Škoda jen že je delší čekací doba takže na akutní případy nic moc. Paní Plachá přijede dříve, ale moje zkušenosti s ní nejsou tak dobre jako s paní Žežulkovou..

29.7.2015 06:49
polárka.15

XXX.XXX.41.2

Paní Plachá je hlavně maseráka, ne typická fyzioterapeutka nebo chiropraktička. Opravdu uznávaný je Eim - ale je to trochu dražší návštěva.

29.7.2015 07:05
Ghaudi

XXX.XXX.208.165

Mvdr. Eima jsem viděla při práci a příliš mě nezaujal a už vůbec ne za tu cenu..

29.7.2015 08:24
polárka.15

XXX.XXX.41.2

Ano, ale je MVDr. Eim, Monika Plachá má jen certifikát... nechci ji hanit, sama jsem si ji volala na koně a uvidím.

29.7.2015 09:31
Ghaudi

XXX.XXX.208.165

No proto předně dopotučuji paní Žežulkovou která je taky Mvdr a dívá se na koně jako na celek od kopyt po uši.. Paní Plachá jen na krk a záda. Problém mého koně nevyřešila, ale u jiných ano :).

30.7.2015 15:39
bohemica

XXX.XXX.168.11

Jednoznačně MVDr.Eim.
Naučil nás i různé praktiky, takže ho nemusíme volat kvůli prkotinám.

Vendy03

14.9.2015 16:23
Vendy03

XXX.XXX.186.106

Dobrý den, mohu se zeptat, jaká je cena návštěvy pana Eima?

17.9.2015 15:17
lizbeth

XXX.XXX.213.21

elizabeth7 napsal(a):

100% doporučuji http://tlapky-hrivy.weebly.com/.

15.8.2016 07:36
jackie24

XXX.XXX.215.130

Dobrý den, znovu otevírám toto téma sháním někoho kdo by se mi přijel mrknout na koně máme problém se zádama a paní plachá je teď pro naše končiny nedostupná. Prohlížela jsem odkaz hned nademnou od Lizbeth a chtěla bych se zeptat jestli má někdo z Vás zkušenosti s MVDr. Lenka Zemanová ? Moc se v této problematice nevyznám ale bylo mi doporučeno spíš šetrnější metodu nápravy ale zase aby to mělo nějaký účinek. Za každou radu budu ráda.

Ensin

15.8.2016 14:59
Ensin

XXX.XXX.105.13

Mé kobyle nejvíc sedla Veronika Dolníčková https://www.facebook.com/vetchir/. Úžasný přístup i s dost problémovým koněm, celkové konzultace, zájem o pacienta i po oštření. A hlavně- opravdu mi kobču srovnala Každýmu ale sedne něco jinýho

15.8.2016 17:36
jackie24

XXX.XXX.215.130

Děkuji za typ pozjišťuji si informace. K té paní Zemanové asi nikdo nic? Má to k nám 25km takže by to bylo nejschůdnější řešení ale reference tady na ni nikdo ze známých nemá

15.8.2016 18:09
johnt

XXX.XXX.71.82

jackie24 napsal(a):
Děkuji za typ pozjišťuji si informace. K té paní Zemanové asi nikdo nic? Má to k nám 25km takže by to bylo nejschůdnější řešení ale reference tady na ni nikdo ze známých nemá

Lenka Zemanová-mohu velice doporučit, je fakt šikovná, cenově přijatelná, ví co dělá a má pro svou práci obrovský cit, je to jedna z mála nejlepší terapeutů na Severní Moravě, stejně tak mohu doporučit Dominiku Domašíkovou, s kterou spolupracují i veterináři. Obě šikovné, skutečně své práci velice rozumí, dělají jí s citem. u Lenky Zemanové akurát může být delší čekací doba, ale vše je jen o tom-kontakt, zavolat a domluvit se

15.8.2016 18:52
jackie24

XXX.XXX.215.130

Moc děkuji za poznatky asi nejdřív zavolám paní Zemanové a dál se uvidí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík