elizabeth7

XXX.XXX.137.213
Zdravím, prosím o doporučení nějakého chiropraktika, se kterým máte dobré zkušenosti, nejlépe severní Morava, ale můžou být přinejhorším i Čechy, hlavně aby pomohl a byl ochotný přijet v co nejkratším termínu, ne třeba za pár měsíců... Mám klisnu, která už nějakou dobu kulhá, veterinářka na ní nic určitého nenašla, prý má asi něco pohlého v zádech, má celou záď nakřivo - jednu stranu níž, takže mi byl doporučen chiropraktik, ale o žádném nevím a byla bych ráda přímo za nějaké doporučení :) Děkuji za odpovědi.
elizabeth7
napsal(a):
Zdravím, prosím o doporučení nějakého chiropraktika, se kterým máte dobré zkušenosti, nejlépe severní Morava, ale můžou být přinejhorším i Čechy, hlavně aby pomohl a byl ochotný přijet v co nejkratším termínu, ne třeba za pár měsíců... Mám klisnu, která už nějakou dobu kulhá, veterinářka na ní nic určitého nenašla, prý má asi něco pohlého v zádech, má celou záď nakřivo - jednu stranu níž, takže mi byl doporučen chiropraktik, ale o žádném nevím a byla bych ráda přímo za nějaké doporučení :) Děkuji za odpovědi.
Rozhodně paní Žežulková.. Je z Čech ale jezdí i na Moravu. Škoda jen že je delší čekací doba takže na akutní případy nic moc. Paní Plachá přijede dříve, ale moje zkušenosti s ní nejsou tak dobre jako s paní Žežulkovou..
Vendy03

XXX.XXX.186.106
Dobrý den, mohu se zeptat, jaká je cena návštěvy pana Eima?
elizabeth7
napsal(a):
100% doporučuji http://tlapky-hrivy.weebly.com/.
Dobrý den, znovu otevírám toto téma sháním někoho kdo by se mi přijel mrknout na koně máme problém se zádama a paní plachá je teď pro naše končiny nedostupná. Prohlížela jsem odkaz hned nademnou od Lizbeth a chtěla bych se zeptat jestli má někdo z Vás zkušenosti s MVDr. Lenka Zemanová ? Moc se v této problematice nevyznám ale bylo mi doporučeno spíš šetrnější metodu nápravy ale zase aby to mělo nějaký účinek. Za každou radu budu ráda.
Ensin

XXX.XXX.105.13
Mé kobyle nejvíc sedla Veronika Dolníčková https://www.facebook.com/vetchir/. Úžasný přístup i s dost problémovým koněm, celkové konzultace, zájem o pacienta i po oštření. A hlavně- opravdu mi kobču srovnala Každýmu ale sedne něco jinýho
jackie24
napsal(a):
Děkuji za typ pozjišťuji si informace. K té paní Zemanové asi nikdo nic? Má to k nám 25km takže by to bylo nejschůdnější řešení ale reference tady na ni nikdo ze známých nemá
Lenka Zemanová-mohu velice doporučit, je fakt šikovná, cenově přijatelná, ví co dělá a má pro svou práci obrovský cit, je to jedna z mála nejlepší terapeutů na Severní Moravě, stejně tak mohu doporučit Dominiku Domašíkovou, s kterou spolupracují i veterináři. Obě šikovné, skutečně své práci velice rozumí, dělají jí s citem. u Lenky Zemanové akurát může být delší čekací doba, ale vše je jen o tom-kontakt, zavolat a domluvit se