Gitule vrtule

XXX.XXX.148.31
mgtka
napsal(a):
Http://zpravy.idnes.cz/ridicka-vezla-z-nemecka-do-ceska-ponika-v-kufru-fiatu-f91-/zahranicni.aspx?c=A150806_071602_zahranicni_wlk.
Pro tuto paní nemám ve svém sprostém slovníku přirovnání, ještě, že existuje spravedlnost, měla by dostat pokutu a to teda pořádnou p... jedna.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Prípadne rozdiel medzi dogou a malým poníkom v kufri auta...?
Sice jela štreku, ale kdyby vezla velkého psa, nikoho by to neudivilo, ani nepohoršilo.
A tenhle prcek má "psí" rozměry.Kdyby měla síť mezi kufrem a sedadly a přivázala ho na eurovodítko se zakončením do bezpečnostního pásu, jako mají psi, tak možná mohla projít
A třeba má v autě i klimatizaci, nemusel se poník pařit jako v přívěsu.
Já osobně bych si koně do kufru nedala, protože si neumím představit, jak kydám a odsmraďuji tapecírunky ve vnitřku kufru a případně vylévám čúrání z rezervy.
Doma máme mj. Fiata Pandu, do kufru vleze tak akorát kabelka nebo malý nákup, doga by tam určitě nevlezla, je tam šíleně malý kufr. Natož tak poník...určitě to není vhodná přeprava. Max. pár kilometrů, to by se dalo přežít...ale několik set kilometrů...hrůza. Bych tam babu zavřela, aby věděla, jaké to je.
peggi16
napsal(a):
Doma máme mj. Fiata Pandu, do kufru vleze tak akorát kabelka nebo malý nákup, doga by tam určitě nevlezla, je tam šíleně malý kufr. Natož tak poník...určitě to není vhodná přeprava. Max. pár kilometrů, to by se dalo přežít...ale několik set kilometrů...hrůza. Bych tam babu zavřela, aby věděla, jaké to je.
To je to první, co mě napadlo. Jak poníka do pandy poskládaly.
Na druhou stranu opravdu jaký je rozdíl mezi dogou v kufru většího auta např. Roomster a poníkem stejné velikosti v tom samém autě...
( za předpokladu splnění podmínek pro převoz psa v zavazadlovém prostoru)
Aspoň co jsem viděla já, tak ani v přívěsu nebo kamionu pro koně kůň moc místa nemá.
mgtka
napsal(a):
Zasadni rozdil je mezi vahou ponika a dogy. Nevim kolik se muze nalozit do kufru, jejich konstituce je zcela odlisna.
Moje poňa má 122 KVH a nějakých 220 kg...Tohle jestli mělo 100-150 max? To jsou 3 pytle ječmene...Já dám do Twinga s přehledem 4 -bez sklopených sedaček...Takže opět nevidím, v čem je problém...