Perka - vaše zkušenost

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2015 18:50
lexi7892

XXX.XXX.168.4

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s těmito perky? Je to pravá kůže nebo umělina? Nikde jsem se nedočetla, pouze že jsou, kožené´.

https://www.jezdeckyraj.cz/boty/perka/perka-snerovaci-kentaur-513.htm

Ty staré už mi dávají sbohem a uvažuji o nových. Ráda bych pravou kůži, ať to něco vydrží. Pokud máte nějaké své oblíbence, odkazem nepohrdnu. Cenově bych se ráda vešla do + - 1500, - Kč
Děkuji :).

7.8.2015 20:11
kapička

XXX.XXX.77.39

Já nedám dopustit na Cassini, akorát je prodává jen Equiservis v Rudné u Prahy. Má sice nazouvací, ale drží krásně. I po roce chození v bahně se dají naleštit do vysokého lesku.
Jsou celokožené, mají šitou i lepenou podrážku a stály něco kolem 1500. Myslím, že je to epson derby nebo exclusive...

7.8.2015 20:41
peggi16

XXX.XXX.33.240

Zkuste si tam zavolat a poptat se, třeba budou vědět materiál.

7.8.2015 21:24
kallisto

XXX.XXX.135.38

lexi7892 napsal(a):
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s těmito perky? Je to pravá kůže nebo umělina? Nikde jsem se nedočetla, pouze že jsou, kožené´.

https://www.jezdeckyraj.cz/boty/perka/perka-snerovaci-kentaur-513.htm

Ty staré už mi dávají sbohem a uvažuji o nových. Ráda bych pravou kůži, ať to něco vydrží. Pokud máte nějaké své oblíbence, odkazem nepohrdnu. Cenově bych se ráda vešla do + - 1500, - Kč
Děkuji :).

Vždyť tam píšou Kožená perka...

Kentaur dělá z kůže...

7.8.2015 21:25
kallisto

XXX.XXX.135.38

Spíš si dejte pozor na velikost. Objednala jsem si 38 přes internet a vlezly by se mi tam ještě nohy souseda. Velikost absolutně neodpovídala. Centimetry které jsem naměřila odpovídaly velikosti 41! Tož pokud nebudeš zkoušet v obchodě tak pozor na to. Radši si nechat boty před odesláním změřit.

8.8.2015 15:12
lexi7892

XXX.XXX.168.4

kallisto napsal(a):
Vždyť tam píšou Kožená perka...

Kentaur dělá z kůže...

Ano to vím, ale pravá kůže a kůže může být rozdíl. Horka mi prodal, kožená´ perka, samozřejmě syntetika jak brno. Proto se ptám na osobní zkušenosti. Každopádně zatím děkuji všem za příspěvky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík