Uživatel s deaktivovaným účtem

Za mě dobrý.
Koní a koňského rok od roku méně, ale mám moc ráda poníšky, begany taky, takže zůstávají tyhle skupiny.
Mls pardubického kraje mi zajistí mňam oběd, moc se mi líbila dětská soutěž, kde "děti vodily" begana na dvou lonžích trailem/ očividný dobrák, dala bych mu jen ohlávku, ne udidla/.
Předváděčka poníků a dětí na travnatém kolbišti prima, na ruce i ze sedla.
Moc se mi líbila knížka Pozor- vyletí kůň, fotky děti s Downovým sy u koní a jejich příběhy.
Begani-viděla jsem hlubokou orbu, bohužel kočí nejblíže k divákům ztrácel nervy a byl hrubý, další ale dobří až výborní, ten, co se mi líbil nejvíc, vyhrál.
Akce Biovety- dva modré repelenty/nebo zelené/ za cenu jendoho, expirace do 2017, neodolala jsem.
V hrabáku bych si též vybrala deku nebo podsedlovku- nepotřebuji.
U "koňského hop" voda a kafe zdarma, obojí moc dobré, poníčci i vodiči šikovní.
V průvodu každoroční stálice- spřežení z Kladrub- a moc s emi líbily postižené děti na madlech.
Za přečtení a odnesení si mi stála brožura pro terapeuty o sebezkušenosti česko-slovensko-polských subjektů z AMAT
Paso fino před tribunami je taky klasika- kdo jezdí pravidelně, rozumí.
Chyběly mi malí koně- huculi, hafle, fjordi, šetyové. Prodejci doplňků výživových nebo cajků už skoro nejezdí, chyběli mi ovčáci a odborné přednášky, i ty dřív bývaly, stejně jako skripta nebo veterinární knihy.
Ale počasí prima, příjemný areál, dost míst k sezení, příslušenství- za mě dobrý /i když bývalo lepší/.