Dobrý večer. Před cca dvěma měsíci jsem si ve zmíněném obchodě, čekajíc kvalitu, zakoupila šněrovací perka kentaur za nemalé peníze. Perka byla tak 7x použita vždy jen na ježdění a chůzi po stáji. Dnes jsem po ježdění na jedné botě objevila, žraloka´ v okolí paty. Boty nejsou šité, pouze lepené. Kůň mi na botu nešlápl, nikde se mi nešprajcla, pečovala jsem o ně jako o oko v hlavě.
Máte zkušenosti s reklamací v tomto obchodě? Myslíte že dopadne reklamace dobře? Jsem z ČB a ject do Prahy je pro mne docela náročné, vzhledem k obavám že si boty nechají na posouzení. Děkuji za jakékoli reakce.
Perka si nechají 100%...
já tam reklamovala jenom voďák, který dětem hned při prvním použití zůstal v ruce jen co malý shetland škubl hlavou- jen se mě zeptali zda chci peníze zpět nebo si vyberu jiné, že se to hold někdy stane :) za mě větší ochota než Equiservis ale tam už jsem měla víc reklamací za větší peníze než voďák za 150, -
lexi7892
napsal(a):
Dobrý večer. Před cca dvěma měsíci jsem si ve zmíněném obchodě, čekajíc kvalitu, zakoupila šněrovací perka kentaur za nemalé peníze. Perka byla tak 7x použita vždy jen na ježdění a chůzi po stáji. Dnes jsem po ježdění na jedné botě objevila, žraloka´ v okolí paty. Boty nejsou šité, pouze lepené. Kůň mi na botu nešlápl, nikde se mi nešprajcla, pečovala jsem o ně jako o oko v hlavě.
Máte zkušenosti s reklamací v tomto obchodě? Myslíte že dopadne reklamace dobře? Jsem z ČB a ject do Prahy je pro mne docela náročné, vzhledem k obavám že si boty nechají na posouzení. Děkuji za jakékoli reakce.
100% kontaktujte. Zavolejte. Boty si na posouzení nechají, protože je budou muset poslat přímo do kentauru.
Ale obnojí jsou prestižní firmy, Kentaur i Dance and Jump, pokud jste se o boty starala, máte na reklamaci nárok.
Já s D&J sice zkušenosti nemám (na mě jsou zkrátka v trochu jiných finančních sférách), ale já jsem posílala přes půl roku starou uzdečku Constance od Horze k reklamaci na horseo.cz, neboť se mi urvaly lícnice v místě šití u nátylníku, reklamaci mi víceméně uznali (respektive mi domů vrátili uzdečku s orpaveným šitím) a jako dárek jsem dostala krásnou červenou čabraku a kopytní háček.
Nicméně, když mi reklamaci uznali i v tak zapadlém e-shopu, kde jsem musela zoufale shánět telefonní číslo po všech čertech, tak Dance and Jump to bude procházka růžovým sadem ;) :).
lexi7892
napsal(a):
Nemám zkušenosti s reklamacemi v D&J, ale s pérky Kentaur ano a už nikdy víc. Dceři z nich záhy po zakoupení začaly odpadávat kovové úchytky na tkaničky. Jelikož jsme objednávaly přes net, do reklamace se mi nechtělo, úchytky nám opakovaně přidělával šikovný obuvník za 10 Kč cca
Ale do pérek Kentaur už bych nešla.