A

XXX.XXX.216.13
Zdravím,
chtěla bych se zeptat, jestli tady někdo neví proč se kůň jakoby divně ksichtí.
Mám kobylku a vždy třeba když jsem s ní v boxe a mazlíme se tak začne jakoby tak divně pohybovat pusou do strany.. Někdy i vyplazuje jazyk úplně na stranu a tak. Není to kvůli tomu že by se jí něco nelíbilo prostě je to divný.. Nebo jak bych to řekla. Jestli třeba někdo ví, nebo se s tím už někdy setkal budu strašně ráda, když poradíte.
A

XXX.XXX.216.13
Když nevíte co by to mohlo být, tak mi nic nepište.. Jako žádné věštění po vás nechci, spíš jsem to myslela tak že třeba někdo napíše ano, můj kůň to dělal a bylo kvůli zubům.
Ale zasmála sem se teda... ha.. ha.
A

XXX.XXX.216.13
A ještě než mi začnete odpovídat já nevím co, tak mi klidně nevykejte.. Je mi 15 a prostě jsem se jen chtěla zeptat tady, dřív než budu volat veterináře.
A

XXX.XXX.216.13
Něco takového mi dělá taky. Taky už jsem přemýšlela nad tím, jestli se jí nelepí něco na patro. Vždycky totiž, když přijde z pastvy má v boxe něco dobrýho a pak to dělá.. Možná že se jí asi nalepí třeba rohlík ..
Děkuju.
Chtěla jsem ti tím naznačit, že slovní popis není dostatečný. Zvlášť pokud tě to znepokojuje natolik, že zvažuješ zavolání veterináře. V dnešní době se určitě najde ve tvém okolí někdo, kdo má digitální kameru alespoň na mobilním telefonu a to "jakoby divné ksichtění" natočí a vloží na internet.
A

XXX.XXX.216.13
Dobře, chápu jak to myslíte.
Ono kdyby to šlo tak bych to klidně i natočila, ale ty obličeje nedělá pořád a dělá je rychle, takže bych to asi ani natočit nestihla.