Jak sehnat nemovitost vhodnou k chovu koní

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.11.2015 12:47
cashamalta

XXX.XXX.102.74

Už nějakou dobu se poohlížím po nějakém domečku vhodném k chovu koní (chov koní = moji dva čistě rekreační koníčci). Zatím se teda jen rozhlížím, pokouším se o průzkum trhu, realizovalo by se to stejně až napřesrok. Jenže ouha, vhodné nemovitosti nějak nejsou. Domy (a hlavně pozemky) blízko města jsou tak šíleně drahé, že jejich koupě je finančně nereálná a domy s pozemkem jsou zase tak daleko od města, že na dojíždění do práce padne příliš času a peněz.
Ráda bych načerpala informace (a třeba i povzbuzení – že to jde) od těch, kterým se zadařilo sehnat vhodné bydlení pro sebe a svá zvířata.
Jen nastíním, o co mám zájem: Maličkej domeček, tak 3+1, přízemní, s průjezdem na uzavřený dvůr, ve kterém by byly zachovalé hospodářské budovy (na pár slepiček, jedno prase a ty dva boxy), malá zeleninová zahrádka, zahrada a na konci stodola s přístupem zezadu a dalším pozemkem k odkupu nebo pronájmu. Ano, je mi jasné, že je to pravděpodobně sci-fi, ale i takové nemovitosti jsou. Jenže se zcela jistě nedostanou do inzerce.
Zajímalo by mě tedy, kde a jak hledat. Zaúkolovat realitku? Letáčky do schránek ve vytipovaných dědinách? Rychlá spojka „Kelišová“?
Podělte se prosím o zkušenosti, jaké bydlení jste sehnali a jak se vám to povedlo smajlík

27.11.2015 13:17
polárka.15

XXX.XXX.41.2

Nevím odkud jste, ale zrovna dneska jsem se dívala na prodej domů - bazoš, do vyhledávání jsem si našla "stáje" a našlo mi to dost baráčků se stájí pro koně nebo obecně stájí. Stejně tak další klíčové slovo "stodola". S různými cenovými relace - jak dostupnými, tak vyšší částky.

Ovšem jak sama říkáte - realita je taková, že aby to bylo někde u města, tak bude cena vyšší, dál to bude levnější, větší, ale zase to dojíždění. To by Vám tak vadilo?

Já upřednostňuji klid a budu klidně dojíždět. Já ruch města nemám ráda. Jinak co se týká nás - tak my to máme jinak - dědictví...

http://reality.bazos.cz/prodam/dum/?hledat=st%C3%A1je&rubriky=reality&hlokalita=&humkreis=10&cenaod=&cenado=&Submit=Hledat&kitx=ano

http://reality.bazos.cz/prodam/dum/?hledat=stodola&rubriky=reality&hlokalita=&humkreis=10&cenaod=&cenado=&Submit=Hledat&kitx=ano.

27.11.2015 14:50
mgtka

XXX.XXX.22.119

Taky jsme hledali, sice máme u domu jen 5tis. m2, ale podařilo se nám ještě hned v návaznosti na náš pozemek pronajmout další kousky.
Slevte z nároků-zahrádku si vyrobíte, stejně tak i nějaký ten kurníček či přístřech na seno, stodolu možná taky oželte, domeček bude třeba i časem potřebovat nějakou tu opravu.
Na sreality se dá zadat od jaké velikosti pozemku sháníte (tahle funkce tam sice přibyla až jsme koupili, ale je tam na mé prosení u admina těch stránek:) )
A počítejte s tím, že čím blíže velkému městu, tím dráže.
Musíte si sami říct kolik kompromisů jste kvůli koním ochotni v tomto udělat.

jajinek3

27.11.2015 15:01
jajinek3

XXX.XXX.53.162

Kamaradka prodava usedlost s 7ha budou se stehovat do zahranici klidne pisnete na jajinek3@centrum.cz.

28.11.2015 11:26
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

Podle mne by bylo vhodnější napsat si inzerát, i když zrovna teď se nechystáte koupit nic.Zadat údaje, které jsou pro vás důležité, včetně ceny, kraje, ve kterém sháníte apod.Nežli hledat, vždy se vyplatí spíše si inzerát podat a on se někdo ozve určitě.Tím nechci zrazovat od hledání, ale je to už trochu pak snažší, když si člověk umí poradit apod.Navíc když zadáte dané podmínky apod.Tak vám odpadne většinou v 95procentech to, že nemá stodolu, nemá pozemek velký, nemá stáje atd.Rozhodně bych rozhodila sítě na obě strany.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.11.2015 12:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nedělala bych si iluze, Gitule. Oni se vám ozvou i lidi, kteří ty parametry pořádně nesplňují, jen aby ukecali a prodali. Tedy rozhodit sítě na obě strany ano, ale nespoléhala bych se na to, že na základě poptávky vysněnou nemovitost potká... přecijen představy má zadavatelka dost konkrétní a dost bohaté, tedy sehnat požadované bez kompromisů a ústupků, bude dost oříšek... kort když na to není "neomezený rozpočet".

28.11.2015 13:52
aggitta

XXX.XXX.249.59

Já si myslím, že na poptávku se většinou ozvou ti, co už dlouho prodávají a nemohou prodat, protože ti už zkoušejí i odepisovat na inzerci.
Takže za mě - sledovat inzeráty, přesně si stanovit minimální kritéria, co požaduji.

4.12.2015 23:00
janulka401

XXX.XXX.31.2

Já shánela tak nejak pruběžne nekolik let až opravdu jsme se rozhodli kupovat tak sme jeden našli bohužel jen 5tismetrů (puvodni touha byly aspon 4ha) ale nakonec si to majitel rozmyslel potom se zadařil další i když o 30km dál ale tam jsme se nedohodli kvuli pozemku a nakonec jsme koupili vetší domek než jsem puvodne chtela (máme ted 3+1 a druhý byt 2+1 s velkou půdou) ale pozemek bohužel opet jen 5tis.metrů. ale zase se stodolou, stájemi pro asi 5 koní (bývalý majitel jich tam měl údajně 16.strašná představa) a menší stodolou pro slepice králiky a podobne..dvůr uzavřený domem stájemi a malou stodolou nasleduje zahrada uzavřená velkou stodolou za tim kameninová cesta a nasleduje travnatý pozemek za tim polní cesta a jeste tam máme kousek pole..ke kterému doufám se mi jednou podaří dokoupit jeste kus pole a udelat si tam jízdarnu. Takže radím nesmutnit a hledat..a přemýšlet na kterých nárocích by se dalo slevit... s dostupností to máme tak nejak ideál.v okruhu 20km 2 velká města...a 30km to mám do Zlína.takže snad jsme koupili dobře... jen pro upřesnení mám 2 kobylky a na jaro čekáme hříbo...

7.12.2015 07:24
cashamalta

XXX.XXX.102.74

Tak Bazoš, Sreality a farmy.cz prohlížím téměř denně, ale tam se asi nic kloudného nedostane. Nově jsem začala obtěžovat známé, kamarády a kolegy z práce z nedalekých dědin, jestli o něčem ve své dědině neví a tipy asi začnu objíždět a natvrdo se ptát starousedlíků :-D
Z nároků (hlavně tedy na pozemek) se mi moc slevovat nechce, přece jen bych tam ráda zůstala do důchodu, tak ať celej život nechodím kolem něčeho, co mi nevyhovuje smajlík
No jdu zas projet servery, ať mi něco neunikne :-D.

7.12.2015 08:21
m i s i c k a

XXX.XXX.98.180

Hledali jsem rok, - naše představa - stodola a dům, navazující pozemky, min 2 ha. Cena do1 mil - nechci splácet hypotéku do důchodu, a i milión pro mě je velká částka. Hledali jsme v okolí měst - kraje měst, samoty, paseky - ceny od 2,5 mil výše - a to byly většinou jen pozemky a staveb.místo.. Takže neskutečně moc nákladů navíc. Po roce jsme našli 25 km od našeho původního bydliště dům i stodolu k rekonstrukci. Udělali jsme si vnitřky domu a stodoly podle sebe, stálo nás to dost peněz, ale je to už naše, takže to člověk dělá rád. Bydlíme v obci, kolem dokola krásně prostředí, a pozemků máme 2,3ha. Prohlížela jsem taky skoro denně realitky, co jsou v našem okolí, a jednoho dne se tam objevilo co jsme chtěli, absolvovali jsme prohlídku, v únoru po tmě, hned jsem si to zarezervovali a čekali na přepis a začala půl roční rekonstrukce a už bydlíme

7.12.2015 08:32
aggitta

XXX.XXX.249.59

cashamalta napsal(a):
Už nějakou dobu se poohlížím po nějakém domečku vhodném k chovu koní (chov koní = moji dva čistě rekreační koníčci). Zatím se teda jen rozhlížím, pokouším se o průzkum trhu, realizovalo by se to stejně až napřesrok. Jenže ouha, vhodné nemovitosti nějak nejsou. Domy (a hlavně pozemky) blízko města jsou tak šíleně drahé, že jejich koupě je finančně nereálná a domy s pozemkem jsou zase tak daleko od města, že na dojíždění do práce padne příliš času a peněz.
Ráda bych načerpala informace (a třeba i povzbuzení – že to jde) od těch, kterým se zadařilo sehnat vhodné bydlení pro sebe a svá zvířata.
Jen nastíním, o co mám zájem: Maličkej domeček, tak 3+1, přízemní, s průjezdem na uzavřený dvůr, ve kterém by byly zachovalé hospodářské budovy (na pár slepiček, jedno prase a ty dva boxy), malá zeleninová zahrádka, zahrada a na konci stodola s přístupem zezadu a dalším pozemkem k odkupu nebo pronájmu. Ano, je mi jasné, že je to pravděpodobně sci-fi, ale i takové nemovitosti jsou. Jenže se zcela jistě nedostanou do inzerce.
Zajímalo by mě tedy, kde a jak hledat. Zaúkolovat realitku? Letáčky do schránek ve vytipovaných dědinách? Rychlá spojka „Kelišová“?
Podělte se prosím o zkušenosti, jaké bydlení jste sehnali a jak se vám to povedlo smajlík

Ještě tedy přece jen vaši poptávku "rozpitvám":
Ad cena - tady těžko pochodíte, abyste sehnala levný blízko města. Prostě kousek od města bude vždy skoro 2x dražší než ten v nějaké zapadlé vísce. Do práce to pak tedy bude daleko, volte aspoň tedy, ať je ve vsi zdravotní středisko, pošta, škola, samozřejmě také aspoň nějaký krám. Do práce dojíždět není příjemné, ale jestli budete na okraji vašeho města za 5 minut, nebo až za 20, nehraje takovou roli, jako když koupíte 2x dražší nemovitost a budete honit výdělky, aby bylo na splácení hypotéky.
Navíc až koupíte nemovitost na zapadlé vsi, snáze tam později přikoupíte nějaký další pozemek - u měst je každá parcela potencionálně stavební, a na prodej nebude za 20-100 Kč/metr, ale až za 1000 Kč.
Hledala bych proto jakoukoliv zemědělskou usedlost cca 30 km od vašeho města, s pozemkem aspoň 1000 m2 stavební parcela a 1000m2 zahrada za domem. Samozřejmě minimálně těch 3+1, nebo větší - s tím už si poradíte, když bude cimra navíc, ne?
Ze zahrady uděláte výběh pro koně (aspoň něco než-li nic), na dvůr si dáte skleník, popř. pár záhonků vyrobíte tam a do předzahrádky pár kytek. Na víc koňařka stejnak nemá čas.
Koně dáte do stájky, nebo do stodoly, v krajním případě když ani jedno nebude, postavíte přístřešek v zahradě. Nebudete je mít na pastvě, ale na seně celý rok, plus malé protáhnutí po té 1000 m2 velké zahradě - aspoň to, že.

7.12.2015 08:33
aggitta

XXX.XXX.249.59

PS: možná by bylo fajn napsat, který okres vás zajímá...

7.12.2015 09:02
cashamalta

XXX.XXX.102.74

No s tím už se jaksi pomalu začínám smiřovat, že to nebude do 10km od města, ale spíš do těch 30ti :-D
Pro upřesnění, jedná se tedy o okres Prostějov, práci (která mi bude živit tu hypo mám přímo v PV).
Ohledně toho pozemku, tam asi fakt neslevím. Momentálně je mám na ploše 1ha s tím, že je to rozděleno zhruba na půlku, s tím, že půlku chráním před zašlapáním aby se tam v sezóně dalo pást a půlka je obětována ke zničení. Půlka té půlky ke zničení je "zimní výběh" kde už "ani lebeda neroste" (přístřešky, krmiště atd.) Z toho mi vyplývá: 5000m2 ve vlastnictví (navazující na stodolu-zpevněné plochy, krmiště, brouzdaliště, trocha trávy) a dalších min 5000m2 k pozdějšímu odkupu, pronájmu = pastva, která se dá dočasně oželet.
aggitta: Ty myslím chováš poníčky? Já mám ČMB + A1/1 (do budoucna až nebude invalidní A1/1 chci dva chlaďasy) a z vlastní zkušenosti 1kus ČMB = 2kusy A1/1, takže vlastně do budoucna 2ks chlaďasů = 4kusy "normálního koně"
Měla jsem i poníka + A1/1 a tuto plochu (1ha) naprosto nestíhali vypást. Teď ČMB + A1/1 ten hektar nestačí... Takže není kůň jako kůň

7.12.2015 12:59
janulka401

XXX.XXX.31.2

cashamalta napsal(a):
No s tím už se jaksi pomalu začínám smiřovat, že to nebude do 10km od města, ale spíš do těch 30ti :-D
Pro upřesnění, jedná se tedy o okres Prostějov, práci (která mi bude živit tu hypo mám přímo v PV).
Ohledně toho pozemku, tam asi fakt neslevím. Momentálně je mám na ploše 1ha s tím, že je to rozděleno zhruba na půlku, s tím, že půlku chráním před zašlapáním aby se tam v sezóně dalo pást a půlka je obětována ke zničení. Půlka té půlky ke zničení je "zimní výběh" kde už "ani lebeda neroste" (přístřešky, krmiště atd.) Z toho mi vyplývá: 5000m2 ve vlastnictví (navazující na stodolu-zpevněné plochy, krmiště, brouzdaliště, trocha trávy) a dalších min 5000m2 k pozdějšímu odkupu, pronájmu = pastva, která se dá dočasně oželet.
aggitta: Ty myslím chováš poníčky? Já mám ČMB + A1/1 (do budoucna až nebude invalidní A1/1 chci dva chlaďasy) a z vlastní zkušenosti 1kus ČMB = 2kusy A1/1, takže vlastně do budoucna 2ks chlaďasů = 4kusy "normálního koně"
Měla jsem i poníka + A1/1 a tuto plochu (1ha) naprosto nestíhali vypást. Teď ČMB + A1/1 ten hektar nestačí... Takže není kůň jako kůň

Tak to musím souhlasit protože u rodičů máme 3 minishetlandy a mají 1000metru rozdelený na dve části.dvě třetiny nonstop a zbytek funguje jen v lete nebo když je zamrzlo...ale jsou jen a pouze na sene a přes leto tráva které se seče všude po sousedech... pustit tam nekterou z mých velkých kobylek tak se sotva otočí.i tech mých 4000metru jim bude málo (z celkových 5000 mám asi 800 zastavenou plochu a dvur.) jenže sme rádi že sme se dostali na cenu 1,3mil... jinak všude okolo hrubo přes 2mega... takže držím palce...

7.12.2015 13:36
aggitta

XXX.XXX.249.59

cashamalta napsal(a):

Poníčky mám, a také farmu se 170 ha zem. půdy, takže nejde o aktuální zkušenost u mne doma, ale o to, že třebas vedle ve vsi jsou 2 usedlosti, přičemž obě cca v těchto parametrech. Tedy ne koně na pastvinách, ale ustájeni, s výběhem, sedlaní. V jedné měli 2 koně (už se odstěhovali do bytovky a koně mají jinde - usedlost měli jen dočasně v nájmu), v druhé měli plemenného hřebce, někdy i dva a 3-5 dalších koní včetně klisen na připuštění. Na dvoře kruhovku, ve stodole "jízdárnu", za stodolou výběh.
Jinak pro úplně první klisnu koupenou v roce 1985 jsem měla 2 "výběhy", jeden měl 200m2 a druhý asi 500 m2 (šlo o kříženku Shagya arab x belgik), Ale tenkrát šlo ještě o starou rajťáckou "školu", tj. že se jde každý den pod sedlo smajlík a protože se u mne seběhla polovina dětí ze vsi, měla práce pod sedlem denně dvě hoďky - jednu se mnou, druhou pod děckama. Výběhy měla na dopolední čumění po okolí, jinak jsme jí zelené sekali.

7.12.2015 14:21
aggitta

XXX.XXX.249.59

Takže ano, je paráda mít mnohohektarový výběh, ale přestože ho mám, vím, že se dají koně chovat i v menším prostoru. Nezačínala jsem na těchto hektarech, začínala jsem v pidiprostorech. Jen díky tomu, že se živíme farmarením, máme nyní dostatek prostoru.

7.12.2015 16:43
kralikovahana

XXX.XXX.133.51

Jajinek3 můžu se zeptat, kde se usedlost s pozemky nachází, děkuji. smajlík

7.12.2015 19:53
aggitta

XXX.XXX.249.59

Co koupit rovnou jezdecký oddíl?
http://www.mmreality.cz/nemovitosti/371072/.

7.12.2015 20:16
mgtka

XXX.XXX.92.43

Kurde to je nějaké levné, asi že tam není byt.

8.12.2015 07:59
cashamalta

XXX.XXX.102.74

m i s i c k a napsal(a):
Hledali jsem rok, - naše představa - stodola a dům, navazující pozemky, min 2 ha. Cena do1 mil - nechci splácet hypotéku do důchodu, a i milión pro mě je velká částka. Hledali jsme v okolí měst - kraje měst, samoty, paseky - ceny od 2,5 mil výše - a to byly většinou jen pozemky a staveb.místo.. Takže neskutečně moc nákladů navíc. Po roce jsme našli 25 km od našeho původního bydliště dům i stodolu k rekonstrukci. Udělali jsme si vnitřky domu a stodoly podle sebe, stálo nás to dost peněz, ale je to už naše, takže to člověk dělá rád. Bydlíme v obci, kolem dokola krásně prostředí, a pozemků máme 2,3ha. Prohlížela jsem taky skoro denně realitky, co jsou v našem okolí, a jednoho dne se tam objevilo co jsme chtěli, absolvovali jsme prohlídku, v únoru po tmě, hned jsem si to zarezervovali a čekali na přepis a začala půl roční rekonstrukce a už bydlíme

To je nádhera! A můžu se zeptat, ty hektary byly přímo k tomu a vešli jste se do milionu? To se mi zdá taky jako sci-fi. A dojíždíte denně do práce, nebo nějak děláte z domu? Já teď bydlím přímo v PV a v práci jsem za 5 minut na kole :-D Celkem se netěším na dojíždění 3/4 hodinu ráno, hodinu ve špičce odpoledne... Čas za světla je drahej :-D.

8.12.2015 16:15
m i s i c k a

XXX.XXX.98.180

cashamalta napsal(a):
To je nádhera! A můžu se zeptat, ty hektary byly přímo k tomu a vešli jste se do milionu? To se mi zdá taky jako sci-fi. A dojíždíte denně do práce, nebo nějak děláte z domu? Já teď bydlím přímo v PV a v práci jsem za 5 minut na kole :-D Celkem se netěším na dojíždění 3/4 hodinu ráno, hodinu ve špičce odpoledne... Čas za světla je drahej :-D.

890tis stál dům, se stodolou i pozemky. Nám se to taky zdálo divné, ale dům byl určen k rekonstrukci - střecha, komplet elektrika, odpady, topení, podlahy, okna. Ještě nás čeká další rok střecha na stáji, ale zatím tam neteče, tak je to dobré. Letos obec dokončuje ČOV, tak se konečně do půlky měsíce připojíme. Já pracuji doma, jsem živnostník, takže jsem řešila hlavně pohodlí mít koně u domu. Přítel dojíždí do práce max 60 km ( tam i zpět), živí se v lese s koňmi. Cesta je hodina a půl denně autem. Doma okolo koní práci udělám, takže on nemusí řešit, jestli mu koně venku moknou v ohradě atd.
Držím palce při hledání domova - my jsem toho obhlídli tolik, že jsem ani nedoufali že něco najdeme, jelikož nejme milionáři a oba jsme hlavní část zafinancovali ze stavebka, a jinak co vyděláme tak tím vylepšujeme bydlení.

8.12.2015 16:56
cashamalta

XXX.XXX.154.18

To by se mi taky líbilo, za milion koupit, za milion spravit, rekonstrukci se nebráním, aspoň si to člověk udělá podle svýho. Není nic horšího než vymlátit nově obloženou koupelnu, protože se mi nelíběj obklady. Ale choď celej život do koupelny, kde jsou přîšerný obklady s listelou v řeckým stylu :-D.

9.12.2015 07:19
m i s i c k a

XXX.XXX.98.180

cashamalta napsal(a):
To by se mi taky líbilo, za milion koupit, za milion spravit, rekonstrukci se nebráním, aspoň si to člověk udělá podle svýho. Není nic horšího než vymlátit nově obloženou koupelnu, protože se mi nelíběj obklady. Ale choď celej život do koupelny, kde jsou přîšerný obklady s listelou v řeckým stylu :-D.

Upřímně jsme nevěděli, do čeho jdeme - měli jsme na rekonrukci tak 500 tis a to jsem si říkali že to máme peněz :-D A jen střecha stála čtvrt miliónu. Takže pokud na vše nejsi sama, tak bych do toho šla znovu - sama bych něco tak velkého neufinancovala tak, aby jsme za půl roku od koupi bydleli.

vendelinule

9.12.2015 14:28
vendelinule

XXX.XXX.41.2

Také se takto porozhlížíme, pro změnu v Ústeckém kraji, ideálně na Litoměřicku. Ráda bych se vešla do 1,5mil Kč, hlavním kritériem je větší pozemek (alespoň 3tis. m2). Domeček k rekonstrukci nám nevadí, ale nesmí to být ruina (rádi bychom se ihned nastěhovali a postupně během let opravovali).
Zatím se spíš porozhlížím, plánujeme během roka něco sehnat (na jaře aktivněji) ale zatím mi to přijde jako nadlidský úkol smajlík

9.12.2015 15:43
koně

XXX.XXX.205.252

cashamalta napsal(a):

Jen tak, pro odlehčení, z vlastní zkušenosti.
Možná po letech života, kdy se kolem vás vaše vytoužené staveniště mění na skoro byt, ale žalostně pomalu.Budete ráda, že můžete jít do jakékoli koupelny.Kde je teplo, tekoucí voda a funkční odpad.Listely budou to poslední, co byste řešila
Samozřejmě stáje, boxy a pastviny s novým ohradníkem jsou vyřešeny kompletně a bezvadně, jako první.

Gamer1982

2.9.2020 10:24
Gamer1982

XXX.XXX.100.100

Dobrý den,

pokud by se našel zájemce, zrovna prodáváme pozemek vhodný pro chov koní v Kú Kuřim, cca 7600m2.

parcelní číslo:

3522/4
3530/2

Děkuji a hezký den

Martin Kořínek

2.9.2020 13:56
jbb

XXX.XXX.152.18

No, tak to si asi děláte srandu. Jestli tohle je pozemek vhodný na chov koní? Já vidím kus svažitého pole "in the middle of nowhere", není tam ani vyjetá cesta, lapidárně je to kus existujícího lánu a zarostlý kus čehosi, co kdysi lán byl. Je také otazné, jak je to s nájmem, firma HerbaStar co to má v nájmu nebude asi soukromníček, se kterým se lze snadno dohodnout. Není to kryté z žádné strany porostem, nedá se tam dostat elektřina, není tam zdroj vody.

Zato je poblíž silnice první třídy a jezdilo by se tam asi kolem vrakoviště. Jako fakt asi existují zoufalci, co by to na chov koní používali, ale jedině tak v nejvyšší nouzi.

Opravdu netuším, zdali je pan Kořínek realitář nebo zda je v příbuzenském vztahu k majitelce dotyčných pozemků, ale rozhodně mohu kvalifikovaně říci, že to není koňák a o problematice chovu koní netuší ani zbla. Ono o signifikantnosti jeho příspěvku svědčí už to, že vytáhne pět let starou diskusi o koupi domu s pozemkem a nabízí kus pozemku bez domu (a bez jakékoliv legální možnosti tam dům postavit).

2.9.2020 14:21
Naďa3

XXX.XXX.168.69

Navíc to celé nemá ani 1 hektar...

Ronaldino

4.9.2020 13:48
Ronaldino

XXX.XXX.63.66

:D vy ste me pobavila hodne :D

Chci neco u me mesta ale nemam prachy :D a do prdelakova nechci.

Tak mate jedinou moznost... Sbalit nekoho kdo uz to u mesta ma. Good luck :D

Problem statku a byvalych JZDcek u mest je ze statky rozparcelovaly sva pole na baraky pro mestaky. Takze koupite ruinu statek u krajskeho mesta... Ale bez pozemku

Nebo holt prumyslovy objekt na ktery ani omylem nedostanete klasickou hypoteku takze jiste mate tak 2 az 3 mil nasporino :) a nebo jste podnikatelka s dobrou financni minulosti a banka vam pujci na novy podnikatelsky zamer,, chov koni,,
A to jeste musite mit stesti ze uz to stary JZD nekoupila spedicni firma nebo truhlarstvi atd atd...
Casto to byva take bez pozemku.

Kolem a kolem... Nejsnaz je sbalit nakyho farmare co uz to ma... Pokud to fakt tak moc chcete jak ste si to nadefinovala :D

Make my day fakt :D

#omlouvamsevsemcitlivymaromantickymdusimcozazilistretskrutourealitousnemovitostmi :D

5.9.2020 19:14
jbb

XXX.XXX.70.103

No, ono je potřeba kouknout na datum původního příspěvku (který byl recentně pouze vytažen tím realitářem čí kým...).

Tedy lze předpokládat, že dotyčná už nějakou nemovitost získala - či případně slevila ze svých požadavků.

Nehledě k faktu, že trh a vůbec situace jsou úplně jinde než v roce 2015 (i obyčejné pražské byty jsou za 5M...)

Přidejte reakci

Přidat smajlík