Kokynka555

XXX.XXX.142.72
Dobrý den, příští rok bych se měla stěhovat do Ameriky a chtěla bych si s sebou vzít svého koníka, tak jsem se chtěla zeptat, jestli někdo z vás nemá zkušenosti s tamnějším ustájením ? Na kolik tak asi příjde ustájení v kvalitní stáji a jízdárnou a s halou? Děkuji.
Sophii

XXX.XXX.82.220
Kokynka555
napsal(a):
Dobrý den, příští rok bych se měla stěhovat do Ameriky a chtěla bych si s sebou vzít svého koníka, tak jsem se chtěla zeptat, jestli někdo z vás nemá zkušenosti s tamnějším ustájením ? Na kolik tak asi příjde ustájení v kvalitní stáji a jízdárnou a s halou? Děkuji.
Vzhledem k tomu, že přeprava takového koně do USA je záležitost 100-200 000 myslím, ž e by vám v dalším případě mohla být výše ustájení tak trochu ukradená, pokud takové finance máte
Uživatel s deaktivovaným účtem

Cena se odvíjí od lokality, dostupnosti, požadavcích na péči a vybavenost areálu. Pokud ale budete hledat kvalitu ve všech směrech, počítejte s částkou $600 a více za boxové ustájení, kolem $200 za pastevní. Takovou mám zkušenost s ustájením v Texasu. Opravdu záleží na více faktorech, bez více informací se cena těžko odhaduje.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud to neni extra super zvire, asi bych uvazovala o prodeji a naslednem nakupu jineho kone tam, jak naznacovala Sophii. Jinak kdyz si vezmete rozsah ceny ustajeni v nasich malych Cechach, kdy se bavime ne o rozdilu v jednotkach, ale radech, tezko Vam k dotazu na cenu ustajeni v Americe napise nekdo neco blizsiho. Zkuste alespon upresnit lokalitu - treba s nekdo chytne ;).