Uživatel s deaktivovaným účtem

Tyjo, to mi prijde jako dost hazard, prochazka tesne pred Pulnoci. Vzdycky se najde nekdo, kdo presne pulnoc nedodrzuje a mit hysterickeho kone na ruce a riskovat, ze mi praskne delbuch za zadkem a ja uz kone nikdy nedohonim...
Ja bych to taky resila optimalne prevozem do jine staje. Potazmo kdybyste nenasla nikde nic, tak me jeste napada (pokud mate osvetlene prostory pred staji a kobyla dobre snasi prepravnik) proste ji nalozit do vozejku jeste s nejakym konem a vyvezt ji na tu hodinu ramusu mimo civilizaci..
Se sousedy se neda rozumne promluvit o tom, jak to kone tezce nesou a pozadat je, zda by nemohli poustet rachejtle nekde dal?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nemáme boxy, sedujeme. Keďže máme kone v obci, nie je možnosť ich hluku uchrániť... Sú zavreté v menšich, bezpečných výbehoch, ktoré poznajú, o deviatej-desiatej dostanú pastu a cez ten najväčší rachot sú pod dozorom.
Pri poslednom pokuse o domluvu do púšťali rovno do výbehu, niekedy dohovor nemá požadovanym efekt...
Vždy jsem s nimi přes půlnoc byla v boxe ale mám doma 2 extrémy- kobyla se toho bojí tak mi skoro vleze na hlavu a valach je naštvaný, že na to nevidí... ale nedokážu se rozpůlit abych byla po ruce valachovi kdyby toho na něj bylo moc a kobyla by se sama zbláznila... Letos tu kobylu mít nebudu a nový nevím jak bude reagovat ale chtěla bych jim nechat přístup ven, minimálně jeden bude spokojený, že vidí, rámus mu nevadí