Sháním westernovou deku, aby měla výkroj na kohoutku, dala se použít v létě i v zimě, dala se dobře prát a nestála víc jak 2 tis. existuje taková? Zatím máme klasickou s umělým beránkem naspod, ale ta se blbě udržuje. Jasně, dá se pod to dát podložka proti zašpinění, ale sedlo je šité na míru a zas se mi nechce dělat pod sedlem sendvič.
e

XXX.XXX.213.70
Já používám pouze aeroprenovou nebo sympatexovou, už několik let. Údržba je velmi snadná - stačí opláchnout hadicí a nechat oschnout. Pod tou aeroprenkou se kůň téměř nepotí.
lafina
napsal(a):
Sháním westernovou deku, aby měla výkroj na kohoutku, dala se použít v létě i v zimě, dala se dobře prát a nestála víc jak 2 tis. existuje taková? Zatím máme klasickou s umělým beránkem naspod, ale ta se blbě udržuje. Jasně, dá se pod to dát podložka proti zašpinění, ale sedlo je šité na míru a zas se mi nechce dělat pod sedlem sendvič.
Já mám takovou, je i anatomitcky vytvarovaná ke kohoutku, ale uvažuji o obyčejné filcové dece-silnější filc, vyřezaný dle podsedlovky-v zimě hřeje, v létě odvádí vlhko-úzdržba jednoduchá.
Mám diamond wool pad ale teda stála 3500..údržba horší..musí se vykartáčovat.
Jinak je super. Ale když je kůň od bahna dám radši neoprenovou ta je taky perfektní.
Sehnala jsem USA značku levněji na bazaru..classic equine. Je to prý paměťová pěna..vypadá jak klasická neoprenka. Po vystřídání řady dek jsou tyhle top. Nedoporučuju neoprenku "Pro tech" -je to levná řada - viděla jsem jak se vydrolila po chvíli používání. Zato myslím wonpad - nesmrtelný..viděla jsem to u známé, má tu deku x let.