Verca0000

XXX.XXX.13.4
Dobrý den,
mám dva týdny koníka, kterého jsem si přivezli oholeného. Pan Hakr nám přišel napasovat sedlo, které později došlo. Později po výměně sedla za nové, se klisnička začala odírat na místech sedlových polštářů, pod kolení opěrkou a na hraně bočnice.Teď sem koupila poprsák, ale sedlo pořád sjíždí na místa kde je kůň odřený.Koupili jsem ještě beránek jestli to něčemu pomůže ale máme krátký podbřišník tak že ho musíme objednat.Myslíte že tomu beránek pomůže nebo jestli to máme znovu poslat do prahy na přecpání? Nemáte s tímhle zkušenosti?
Verca0000

XXX.XXX.36.46
Je to skokové sedlo naxos a Klisna má 7.
Verca0000

XXX.XXX.36.46
Dáváme pod to dečku a že koník je odřený jsme si všimly týden po tom jak jsme sedlo koupily. Po skákání.
Verca0000

XXX.XXX.36.46
Teď jsme koupily i beránek tak že pod to dáme i beránek.
Verca0000
napsal(a):
Teď jsme koupily i beránek tak že pod to dáme i beránek.
Jo a zúžíme to sedlo ještě víc a připravíme se u skokového kontaktu o veškerý kontakt s koněm... A to se vyplatí pánové, za ty prachy...
Bože reklamujte to a nechte to sedlo přepasovat.
Když si zkoušíš boty a ony tě tlačí tak si je koupíš a vemeš do nich troje ponožky?
puk

XXX.XXX.152.129
Navíc ten poprsák... co to je za názor, že když mi sjíždí sedlo dozadu tak koupím poprsák :D Poprsák nevyřeší to, že koni sedlo nesedí takovým způsobem, že sjíždí. Ten možná tak zabere při prudších obratech kdy sedlo stabilizuje, ale stejně nic nezachrání. Mohla byste sem dát foto koně? Zajímalo by mě jak je kůň odřený, nikdy jsem se nesetkala s odřením pod kolenními opěrkami a bočnicemi, přitom třeba svoje sedlo nosím už x let na všechny koně co jsem kdy jezdila a nikdo se mi neodřel.