Tak v neděli se jedu podívat na koně ke Kubištům, chci si něco pořídit. Mám z toho malinko obavy. Nikdy jsem nebyla v takovýchto stájích a na jednom místě si vybírat s více koní.
Máte někdo Kubištovce doma ? Jak probíhá výběr ?
Slyšela jsem na jejich koně samou chválu, tak jsem na to moc zvědavá.
Dep
napsal(a):
Sisi děkuji já jsem dnes psals paní Kubištové tak mi nabídnou 6 koní. Keiro až zítra přijedu tak Vám řeknu. Sisi a vybrala jste si tam ?
Vybírala jsem pro jiné.
Velmi bych si koníka od nich přála, ale už koně mám.
Budu ráda za zprávičku a snad i foto?, jak jste pořídila.
Tak Sisi, pořídili jsme :) měla jsem cenovou relaci do 50.000Kč. A našli jsme :) je boží. Pětiletá kobylka - 74/109 Suplika x 630 Przedswit Makebo. Jinak pan Kubišta všechno vyklopil o kobyle rovnou, bez žádného otálení. Řekl o ní snad i to, co ta kobyla sama neví :). Pokud se tam bude někdo chystat - mohu jenom doporučit.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dep
napsal(a):
Tak Sisi, pořídili jsme :) měla jsem cenovou relaci do 50.000Kč. A našli jsme :) je boží. Pětiletá kobylka - 74/109 Suplika x 630 Przedswit Makebo. Jinak pan Kubišta všechno vyklopil o kobyle rovnou, bez žádného otálení. Řekl o ní snad i to, co ta kobyla sama neví :). Pokud se tam bude někdo chystat - mohu jenom doporučit.
Gratuluju. Kobylka je sympatická. Přeju vám oboum šťastnou spolupráci.
Dep
napsal(a):
Také blahopřeju ke koupi a ať Vám kobylka dělá radost!
Ráda bych se ještě zeptala...odkud Kubištovi jsou? Kdybych jednou taky kupovala koně...děkuji.
Šutříku a Peggi moc děkuji
Ona bude boží. Já mám hrozný problém cválat na cizých koních. Zpravidla je ani nenacválám, podvědomě prostě nechci. A víte, jak to podvědomí funguje . Ale na tuto jsem sedla a hrozně jsem se na ten cval těšila . No a měla jsem pocit, že na světě není čin, který bychom spolu nezvládli.
Jinak Peggi Kubištovi jsou od Hradce Králového přímo v Měníku - od nás to byly skoro 3 hodiny cesty, ale vyplatili se
Dep
napsal(a):
Tak to jsem moc ráda
Je to parádní kobylka a má krásný kukuč.
Určitě se vám spolu bude moc dařit, když už začátek byl tak pěkný.
Pokud si jezdec a kůň pasují, dokáží i nemožné.
Tak hodně krásných zážitků a "Ať Vám kobylka jde!"
Dep
napsal(a):
Šutříku a Peggi moc děkuji
Ona bude boží. Já mám hrozný problém cválat na cizých koních. Zpravidla je ani nenacválám, podvědomě prostě nechci. A víte, jak to podvědomí funguje . Ale na tuto jsem sedla a hrozně jsem se na ten cval těšila . No a měla jsem pocit, že na světě není čin, který bychom spolu nezvládli.
Jinak Peggi Kubištovi jsou od Hradce Králového přímo v Měníku - od nás to byly skoro 3 hodiny cesty, ale vyplatili se
Děkuji za odpověď.
Člověk si s koněm musí sednout, pak je to nádhera a pohoda. Jsem ráda, že Vám to vyšlo. Jinak kobylka je nádherná. A taky ještě děkuju za tip na Kubištovi, nevěděla jsem o nich.
Tak ať se vám oběma daří!
Ahoj, sledovala jsem diskuzi a teď se přidám. Zaprvé gratuluji ke kobylce, vypadá vážně skvěle. A mám dotaz - hned po škole si chci koupit koně. Horní hranici jsem si dala 80 000 Kč, ale raději bych sehnala koníka do 60 000. Nechci extra původ, ale zdraví a fajn povahu. Koník by byl na hobby ježdění a lehce do sportu, ale vážně jen zlehka. A tak mě zajímají vaše zkušenosti, jak je to s poměrem cena - moje požadavky, třeba tady u pana Kubišty, to mě hodně zaujalo, protože kobylka za těch 50 000 Kč vypadá vážně super. Jak je to v porovnání s nabízením koní od různých soukromých majitelů. Měla jsem za to že pod 60 000 tohle nemám šanci najít, hlavně to zdraví...Děkuji za odpovědi
ff12345

XXX.XXX.172.226
Také jsem překvapená, že jste koupili tak levně. Očekávala jsem, že u známých chovatelů se pod 80 tis. za čestvě obsedlého koně nižší kvality nedostanu.
Mam od Kubistu kobcu, je sice uz 17 leta, ale super kobyla. Meli ji jako chovnou, takze jsme si jiprivezli brezi po Makebovi, porodila nam hrebecka, sice nebyl moc krasny, ale charakterni. Kobyla je po Landprinzovi, je takova trochu splasena, ale jinak super. Mama je perfektni, uz vychovala sest hribat a super. i semnou odskakala dve sezony. posledni je potomek po Makebovi, v te dobe mu byli asi dva roky, byl takovy hovadko trosku
Cenové kategorie jsou jako všude, různé. Nelze říci, že má koně jenom drahé, jenom levné. Já si sice nad rámec připlatila, ale vyplatilo se. Za kvalitu a zdraví si připlatím ráda. Nejlepší prostě je zavolat, zeptat se a domluvit se . Doporučuji se tam vypravit. Byla jsem nadmíru spokojená.