vattunka
napsal(a):
Dobrý den, máte klisničku nebo hřebečka? a jak je staré?můžete se přijet k nám podívat do Dlouhomilova, máme pastevko pro obě skupiny, samozřejmě zvlášť, celodenní dohled, dostatek krmiva...možná sem i někdo napíše, kdo u nás hříbka má, nebo měl...vattunka@centrum.cz.
Tak já napíšu... a ráda :)
V Dlouhomilově jsem měla na odchov hřebečka. Z počátku jsem byla trochu rozpačita a měla jsem špatný pocit, že mladého nebudu mit denne na očích (od nás do Dlouhomilova jsem to mela téměř 100km). Nicméně jsem brzy zjistila, že koník tam má nejlepší péči (chovali se mi k němu jako by byl jejich vlastní) a suprové stádo a lépe jsem vybrat nemohla. Před pár měsíci jsem si dovezla domů téměř 4 leteho, vymazleneho, vyrovnaného a ochotného koně.
Navíc ustajovatele jsou zkušeni chovatele ochotni vzdy poradit. Ve stáji se také nachází výborný kovář/kopytař... A taky jsou strašně hodní a člověk v nich získá nové přátele.
Proti ustájení jsem neměla žádnou výtku. Nebo vlastně jo, jednu jedinou... Že jsou ode mne tak daleko a ja si tim pádem musela koně přestěhovat blíže, abych s nim mohla začít pravidelne pracovat :). A koníka bych si tam dala určitě znovu, lepší ustájení není.