Ojntvv

XXX.XXX.57.17
Me také..
hanulinka

XXX.XXX.17.204
Z jakeho duvodu?
pripadaji vam mali-nebo velci?
mne by zase velmi zajimal Charakter a zdravotni predispozice.
uvazuji tohoto hrebce najare pripustit.
ale setkala jsem se s jiz nekolika (vice) potomky, kteri meli cip ve hleznech a pripada mi to, ze uz to snad neni ani nahoda
proto -cokoliv co o aristovi a jeho potomcich vite velmi rada prectu
na zaklade vykonnosti to byl jeden z mala ceskych hrebcu, o Kterem bych uvazovala.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Znam letos sestileteho valacha po Aristovi, luxusni zvire.
Velky skokovy talent, odskace i s pytlem brambor, je drobnejsi, zadny mastodont, povahove klidas. Nepracuje se s nim moc pravidelne, ale myslim, ze lepsi jezdec a pravidelna systematicka prace by ho posunula dal nez je ted :)
U nas na staji jsou dalsi dve nebo tri kobyly pustene Aristem, tak uvidime pristi rok, co se vyklube :).
hanulinka

XXX.XXX.17.204
Ma klisna je prave prilis mohutna-velka, objemny hrudnik-presto ale obratna a rychla v parkuru, nema vsak Pekny klus.
spise by mi vyhovoval kompaktni mensi hrebec, nebo takovy, ktery takove potomstvo produkuje.
proto mne zajimaji potomci po aristovi vic, nez on sam.
On je zatím 3-lety a ještě trochu asi vytáhne, ale momentalne nemá ani 160.Zatim jsem se nesetkala po Aristovi s velkým konem.
hanulinka

XXX.XXX.17.204
Dekuji za Foto
mohu se zeptat po cem je maminka?
a jak se vam konik jevi-povahove.
je to vas vlastni chov, nebo jste koupili?
Matka je po Libero. Je to ještě hrebec a povaha absolutne uzasna. Musím říct, že takhle klidného kone jsem ještě nepoznala.Ja tedy po Aristovi nemam zadne spatne zkušenosti. Ty co jsem poznala byli povahove klidni kone a pod sedlem tak akorát temperamentní, ale všichni menšího vzrůstu. Hrebecka mam od chovatelka p.Kohotuve.
kacenkaaa123

XXX.XXX.143.160
Mám valáška po Aristovi, letos 7 let. Byl obsedaný a kastrovaný loni na podzim (v 6ti letech), hrozně talentovaný, snadno jezditelný, schopnost skákat baráky..
bohužel je menšího vzrustu, nemělila jsem přesněla, ael podlé mojí výšky má kolem 164 cm v kohoutku.
Je po mamince co je francouzský jezdecký kůň a byla také malé (161cm).
kacenkaaa123

XXX.XXX.143.160
Jinak jak tady už píší a všeobecně se to o Arisťácích ví, jsou to milionové koně povahou..
třeba ten můj, když se něčeho bojí (hooodně máloky) tak se nechá lehce přemluvit, nevymyýšlí žádné bejkárny, pod sedlem si skoro nevyhodí (výjmečně na vyjížďce).
Rychle se všemu učí..
kacenkaaa123

XXX.XXX.143.160
Na první fotce 6ti letý hřebec, na druhé ten samý kůň cca 3 měsíce po kastraci

Kobylka po Aristo Z, maminka kobylky po Fetyš...výška něco okolo 165cm hůlkou(plus /mínus), letos v červenci tříletá.
první fotka je z doby koupě jako ročka, druhá z letošního března, jsme ve fázi navykání na sedlo, lonžování, obsedání...párkrát jsem na ní již seděla a nechala se vodit, nasedla přes třmen, vše v klidu.

kacenkaaa123

XXX.XXX.143.160
Můj zatím bez problémů :)
Aristoteles

XXX.XXX.6.93