Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Alb

7.3.2016 09:44
Alb

XXX.XXX.239.28

Zdravím, chtěl bych se zeptat koňařů z okolí Ostravy na zkušenosti s tímto panem doktorem. Konkrétně by mě zajímalo, jestli Vašim koním někdy dělal zuby, pokud ano tak co zákrok zahrnovala jaká byla cena. Rovněž by mě zajímalo (pokud mám spravnou informaci a pan doktor má RTG) jaká byla cena RTG u tohoto pana doktora a za kolik snímků, případně kvalita snímků. Případně kdo v okolí má ještě RTG (krom MVDr. Macha) a stejné info k němu. Děkuji za reakce.

7.3.2016 12:27
mgtka

XXX.XXX.92.43

Macha neznam(pokud je to ten dlouhovlasy tak jsem ho jednou videla pracovat a byla jsem celkem zaskocena a za me nikdy), muj dvorni lekar je Hlubek a jsem s nim spokojena, ale je hodne vytizeny, takze je obcas boj ho ke koni dostat:)
Ale samozrejme pokud je to akutni tak prijede.

7.3.2016 19:12
strelish

XXX.XXX.45.18

Mach (Ján) je krátkovlasý, Mech (Marek) dlouhovlasý. Nevím jak teď, cca 3 roky zpět Mech RTG neměl a pokud bylo třeba, domlouval se RTG s Lukášem Hlubkem. Zuby osobně nemůžu posoudit, ale pokud vím, tak Mach má brusku elektrickou, Hlubek ne a Mech nevím. Marek je ochotný, celkem i šikovný, Lukáš má zas daleko víc praxe, ale třeba k banalitám moc jezdit nechce. A tipuju, že Marek bude levnější než Ján nebo Lukáš.

PS: Pod Lukášem taky dělá nebo dělal jeden dlouhovlasý a to jsem až skoro nevěřila, že on sám má koně.

8.3.2016 06:58
jenee

XXX.XXX.184.104

Nedávno nám M.Mech dělal zuby u koní a jsme velmi spokojeni - tedy hlavně koně, na kterých byl rozdíl vidět hned při prvním nauzdění. Navíc nám zachránil koně před dušností - kůň je nyní bez potíží a to i poslechově. Pan doktor je velmi komunikativní a vždy nám vše vysvětlil včetně různých variant a jejich případných negativních dopadů. Za nás - velká spokojenost.

blbounek

14.7.2016 12:30
blbounek

XXX.XXX.191.11

Na Marka Mecha nedáme dopustit, je to nejlepší doktor, který u nás kdy byl. Jednou jsme zde měli staršího pána, který si myslel, že do našeho temperamentního koně dostane odčervovací pastu, když on zrovna bude chtít. Šeredně se spletl a kůň málem utrhl novou ohlávku. Mech je skvělý, přijel i v jedenáct večer při akutním záchvatu dušnosti naší kobyly. Kobyla díky němu žije. U koní se umí chovat. Vyléčil koně s kolikou, známí mají tu samou zkušenost, také na něj nedají dopustit. Zuby naší kobyle brousil, cenu už si nepamatuju, ale od té doby nejsou žádné problémy s jídlem. Za mě vždycky a jedině Mech!

Přidejte reakci

Přidat smajlík