hannover

XXX.XXX.59.24
Chtěla bych se zeptat jestly také jezdíte jen v rajtkách, a co v létě? Kamarádkajezdí v teplákách a nebo v cyklistických kalhotech Jak j ste natom vy?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
hannover
napsal(a):
Chtěla bych se zeptat jestly také jezdíte jen v rajtkách, a co v létě? Kamarádkajezdí v teplákách a nebo v cyklistických kalhotech Jak j ste natom vy?
Jen v rajtkách
Sophii

XXX.XXX.205.245
Jezdím v legínách, teplákách, džínách, v sukni, jela sjem i jenom v plavkách, samozřejmě i v rajtkách. Teď mám raději tepláky, protože mi přijdou takové volnější a příjemější než rajtky...
V létě v zimě v rajtkách, snažila jsem se vždy alespoň trochu ladit, takže béžové rajtky + béžová vesta, pod to většinou černé tričko s dlouhým rukávem, černá helma + rukavice. Černé minichaps + perka. Přiměřeně počasí samozřejmě, v zimě tlustá bunda, v létě jen triko s krátkým. Oblečení nejezdí a jezdecký um neudělá, koni je to taky jedno, ale radši budu vypadat jako dáma na koni, než jako bezdomovec. Do bazénu se taky chodí v plavkách a ne ve spodním prádle.
Pri predstave že mám odjazdiť v kraťasoch mi naskakuje husia koža. Ako dieťa si pamätám od strmeňových remeňov do krvi vydraté lýtka a ošúchané stehná. Ďakujem ale nikdy viac, dnes už bez rajtiek na koňa nesadám, jedine v extra horúčavách siaham po tenučkých legínach, ale dlhých samozrejme
Uživatel s deaktivovaným účtem

A ja ako som "stará", tak som blbá, vlani v lete som v kraťasoch vybehla s koňom. Že veď iba tak šup-šup, vonku 40 stupňov...no zabudla som zamozrejme, že aspoň tie podkolienky, ak aj nie chapsy, fakt potrebujem.
Ináč jazdím v rajtkách, leginách, nohaviciach na behanie(ale nie všetky sú vhodné, niektoré šmýkajú), podľa toho, čo mám zrovna čisté.