Hřebec na Welsh mountain pony

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kat1956

29.3.2016 17:38
kat1956

XXX.XXX.21.181

Ahojte, prosím o radu. Chci připustit svoji šestiletou kobylku welsh mountain pony, ale nevím, jakého hřebce vybrat. Chtěla bych, aby hříbě bylo už o něco větší. Uvažovala jsem i nad ČSP, ale bohužel nemám moc možnost ji přepravit někam dál.. Máte nějaké zkušenosti? :).

29.3.2016 19:04
koně

XXX.XXX.205.252

Tak si někde poblíž zkuste vyhledat welsh pony typu cob.To je varianta silnějšího welše s kohoutkovou výškou 135cm.
My byli loni pouštět naší Áčkovou kobylku tímto hřebcem a máme hřebečka, který už teď je velký skoro jako máma.
Mrkněte se na stránky hřebčína Trawel Štichovice, manželů Blažkových.Mají velmi pěkné fotky, pro představu rozdílů mezi Mountain pony a Typ cob.
Do ČSP bych nešla.To je hrozná směs čehokoli menšího než ČT.Takže bych si nedokázala představit, po čem by se mi budoucí hříbě zvrtlo.

30.3.2016 11:40
kakamila211

XXX.XXX.40.193

Zkuste Gabrielu Rottovou, má několik krásných hřebců Cčka i Dčka - volila bych nižší, nebo Jitku Kafkovou - Cčko Swalesmoor Tango - tím mám připuštěno já. Je to fešák, a charakter, očekávám hříbě do sportu. Nebo připusťte jakým koli jioným plemenem, pokud chcete do sportu a vyberte si, co chcete aby hříbě dědilo a budete mít WPBr.

kat1956

30.3.2016 18:25
kat1956

XXX.XXX.21.181

No bohužel nemám možnost přepravy, takže ještě mě napadl Vidar.

Přidejte reakci

Přidat smajlík