Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.4.2016 11:59
palas

XXX.XXX.14.228

Chci se zeptat jaké máte zkušenosti s výběhem, pastvou v kopci, ?my máme kopce, jedna kobyla ČT, mi začla kulhat i častečně vrozená vada, pak poník, též stejné kulhání v kolenu.. a ted se mi zdá že kobča wpbr taky pokulhává, tak nevím co si o tom už myslet..děkuji za rady, zkušenosti..

27.4.2016 12:44
chex

XXX.XXX.213.229

Záleží, o jak prudkém kopci mluvíte a zda mají i kus nějaké slušné rovinky, kde by nohy mohly odpočívat...

27.4.2016 14:56
palas

XXX.XXX.14.228

Tady jsou fotky kopce, to dole je téměř rovné.

27.4.2016 15:41
vattunka

XXX.XXX.129.153

Tomuhle říkáte kopcesmajlík, zkuste hledat příčinu jinde, co třeba fotky kopyt máte?pak bych se zamyslela nad stylem ježdění, třeba...

27.4.2016 15:58
palas

XXX.XXX.14.228

Fotky kopyt nemám, ted se na ni nejezdí, jen se pase a prochajdy, tak nevím..

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.4.2016 20:39

Haha, no tak tyhle kopce mě taky pobavily! Čekala jsem nějaké kamzičí výstupy, ale tohle se fakt počítat nedá. Natožpak pokud máte pod těmi "kopci" ještě skoroplošinu ;)
A nemůže být problém třeba v tom, jakým způsobem s koňmi pracujete, jestli jsou všichni pod Vaším patronátem? Na kopytáře bych se taky podívala...

27.4.2016 20:42
palas

XXX.XXX.14.228

A tím jste jako chtěla říct co? že se o koně starám blbě?..

27.4.2016 22:42

Nevím, na koho jste reagovala - stejnou reakci vlastně měla i Vattunka, když to tak čtu. Nemusíte být hned tak vztahovačná. Ptala jste se, co lidi napadne při popsaném problému. Vzhledem k terénu výběhů nejspíš problém nebude v něm. Tedy by bylo dobré se porozhlédnout ještě po jiných zdrojích možných problémů.
Ne, že se blbě staráte. Že jestli má několik koní, které máte v péči, obdobný problém, tak je třeba se zamyslet nad jejich managementem, co mají společného a zkusit tuto záhadu rozluštit. Nejčastější důvod kulhání jsou kopyta. Ty Vám nejspíš dělá jeden kovář. Tak nás napadlo, se zkusit poradit s někým jiným - třeba by k tomu měl nějaký postřeh. Apropo - pokud by mi začly koně postupně kulhat, stejně by byl např. kovář jedním z prvních, se kterými bych to osobně řešila při jeho návštěvě.. tož tak.

Přidejte reakci

Přidat smajlík