Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.4.2016 10:07
LolaB

XXX.XXX.233.153

Ahoj. Mám dotaz. Doma mám 5-ti letého tažného hřebce, který není plemenný a chystám si koupit 3-letého ČT hřebce, který též není plemenný. Myslíte, že by si na sebe zvykli a mohli spolu být ve výběhu? Nechci totiž ani jednoho kastrovat! Díky za názory a rady :-*.

Neregistrovany..

30.4.2016 23:19
Neregistrovany..

XXX.XXX.168.58

Myslim ze na otazku nikdo pres diskuzi nedokaze odpovedet... Musite sama vedet jestli je hrebec socializovany a dokaze vychzet s jinymi komni ve vybehu.. To same i u budouciho kupovaneho hrebce... Za me se nesnesou... Vetsina hrebcu se nesnese ani v ohrade vedle sebe natoz v jedne... Vzdycky jsem slysela pouze ze se hrebci mohou od malicka vychovavat ve stade spolecne s valachy, ale nikdy hrebcu vice pohromade...

uživatel

1.5.2016 11:18
uživatel

XXX.XXX.104.23

To je velmi individuální. Spojovala jsem několikrát dospělé hřebce do dvojic nebo skupin a většinou to šlo velmi dobře. Do začátku to chce prostor, bezpečný povrch a dohled.

1.5.2016 13:26
LolaB

XXX.XXX.233.208

Oba jsou zvyklí být ve stádě s hřebci, tak snad si na sebe zvyknou...

2.5.2016 10:39
Oťásek

XXX.XXX.241.210

Hřebci jsou ještě mladí, pokud jsou oba zvyklí na společnost koní, myslím, že to půjde. Určitě bude ale záležet na zázemí, do jaké ohrady je chcete společně pouštět. Určitě bych volila dost prostoru a né ohradu 50x50m. Měli jsme doma pohromadě 6 hřebců, občas s nimi chodili i valaši a byly v pohodě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík