Před pár týdny/měsíci tu byla diskuze, ve které někdo zmiňoval solidní stáj, kde mají na prodej více teplokrevných koníků, člověk může přijet a vyzkoušet více koní na jednom místě.
Říkala jsem si, že kdybych kupovala koně, tak to určitě zkusím. Jenže koně kupuji až teď a mezitím jsem uplně zapomněla, cože to bylo za stáj. Už si vybavuji jen to, že tam měli halu.
Nenapadne vás někoho, co by to mohlo být za chov/stáj? Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zkuste Písek. Velký výběr, ochotní, různé cenové hladiny, různé stupně výcviku. Vybere si "každý"
Jedna z kamarádek si tam koupila mladého ČT valáška, že má nějakou estetickou vadu na noze, za velmi příznivou cenu za koně kvalitního původu i charakteru... věc na noze zmizela, je to kůň s velkým K, ve třetí sezoně skáče "ZL", v tréninku "L" a to slečna se vlastně vyskákává pod dohledem trenéra společně s ním...
Terven
napsal(a):
Hele...todle?
https://www.ifauna.cz/kone/diskuse/detail/3050829/kone-od-kubistu.
Zlatá, děkuji, to je ono.
Http://www.konevlceves.cz/
koukněte, nebo zavolejte...
Terka 7
napsal(a):
Http://www.konevlceves.cz/
koukněte, nebo zavolejte...
Děkuji, máte osobní zkušenost?
lina225

XXX.XXX.131.91
Pěkný den, má ještě někdo nějaký tip na chovnou/prodejní stáj, kam stojí za to zavolat, pokud člověk zvažuje koupi?
Uvítám nejen doporučení, ale i varování, čemu se vyhnout. Děkuji.
L.A.S.

XXX.XXX.202.0
lina225
napsal(a):
Pěkný den, má ještě někdo nějaký tip na chovnou/prodejní stáj, kam stojí za to zavolat, pokud člověk zvažuje koupi?
Uvítám nejen doporučení, ale i varování, čemu se vyhnout. Děkuji.
Velký výběr koní má Ing. Milan Pěchouček, firma Oldstaj, plzeňský kraj.
Ale jedná se především o kvalitní sportovní koně (mladé i zkušenné) se zahraničními původy, čemuž odpovídají i ceny...
Za zeptání ale nic nedáte, občas má i nějakého levnějšího hobby koníka.
lina225

XXX.XXX.172.226
L.A.S.
napsal(a):
Velký výběr koní má Ing. Milan Pěchouček, firma Oldstaj, plzeňský kraj.
Ale jedná se především o kvalitní sportovní koně (mladé i zkušenné) se zahraničními původy, čemuž odpovídají i ceny...
Za zeptání ale nic nedáte, občas má i nějakého levnějšího hobby koníka.
Děkuji za radu, ty ceny jsou teda vážně divočina
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ještě mě napadá - ale člověk neví, odkud jste, tak třeba je to mimo - zkusit se zeptat ve Vrchovanech (Máchovo jezero). Je to agroturistická jízdárna s vlastním odchovem koní - používaných jak pro klienty (tito koně jsou samozřejmě víceméně neprodejní), tak pro sport. Taky mají chov haflingů na velmi dobré úrovni. Tak pokud nejste z druhého konce světa, zkuste to tam. Většinou mají ročně několik nových koní v jezdecké přípravě a některé si nechají, jiní musejí z domu...
Znám je, spolupracovala jsem s nimi leta, dá se s nimi myslím velmi rozumně domluvit ;).
adelinka254

XXX.XXX.168.154
Dobrý den, ráda bych chtěla porídit koně, kde seženu koně do 20 000kč.Díky za odpověd.