Hřebeček "nemá" penis

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.5.2016 17:55
kkkajulinka

XXX.XXX.230.55

Ahojky. Mam poněkud zvláštní dotaz. Včera v noci se nám narodil hřebeček a doteď jsem neviděla jeho penis, ani při močení jej nevytáhne. Kdyz jsem se ho snažila najít "vevnitř", tak taky marně. Stalo se to už někomu? Je to nas čtvrtý hřebeček a ještě jsem to nezažila. Muze to byt problem? Případně napadá vás, jaký? Nebo se to srovná časem..? Děkuji moc za odpovědi.

31.5.2016 21:10
jahodapavel

XXX.XXX.187.2

Stalo se mi to asi před dvěma roky, hříbě jsem musel utratit.

31.5.2016 21:42
22verunka

XXX.XXX.140.251

A videl to veterinar? Ja si to tedy nedovedu moc predstavit ale co vam rekl ? Popripade konzultovala jste to i s dalsimi vety? Nam jeden doporucil kdysy kobylu utratit a jiny ji nadeji dal a je zdrava a ziva.

31.5.2016 22:04
22verunka

XXX.XXX.140.251

A muze normalne curat?

1.6.2016 08:33
sisi58

XXX.XXX.191.1

Zadavatelka píše, že močí.

Pro zadavatelku. Neřešte s laiky, řešte s veterinářem a to okamžitě.
Jsou poruchy, které můžete napravit jen do určité doby

1.6.2016 08:56
kkkajulinka

XXX.XXX.230.55

Zatím jsem konzultovali se dvěma vetama a od obou mi bylo řečeno, ze tomu mam dat par dni, ze je mladý a ze se to stává, ze by se měl ukázat sám, tak budu doufat jinak močí, ale na etapy, jinak je aktivní, saje..

1.6.2016 09:10
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Neviem, ale ja by som asi chcela aby to veterinár aj videl, príde mi to ako dosť vážna vec len na telefonickú konzultáciu.. Stačí že to trocha blbo opíšete a vet to môže pochopiť úplne inak ako to je.

1.6.2016 09:56
22verunka

XXX.XXX.140.251

Zavolejte veterinare at prijede a podiva se na to. Pak at vynasi nejakej verdikt. Tohle je jako hadani z vestecky koule. Dle meho je to dost neobvykle a urcite to neni zadna hloubost. Hrebecek by mel byt vyvinuty.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.6.2016 10:09
Uživatel s deaktivovaným účtem

Asi tak. Pokiaľ je to neriešiteľné, je navhodnejšie uspať koňa čím skôr. Nečakajte zbytočne pár dní, zavolajte si veterinára k sebe aby to videl, žiadne iné riešenie nie je.

1.6.2016 10:47
22verunka

XXX.XXX.140.251

Ale tak urcite bude nejaka moznost to resit. Ikdyz tohle jsem opravdu za 30 let u koni nezazila.
Nema cenu cokoli vymyslet bez diagnozi veta ktery to uvidi. Mozna bych i zavolala na kliniku a resila i s nimi. Poslat alespon detailni foto a konzultovat. Treba to bude treba resit operativne.

1.6.2016 10:48
22verunka

XXX.XXX.140.251

Ikdyz se divim ze tam veterinar jeste nebyl. Vzdyt tohle je dost zavazne. A ja volam veta vzdy kdyz se hribousi narodi. Pokud je vse v pohode a kobyli rodi v noci volam hned rano. Napichaji ochromu zkontroluji pupecnik atd...

kelpie

1.6.2016 12:13
kelpie

XXX.XXX.19.26

Já myslím, že je možné, že mrňous penis má, jen ho třeba neumí vystrčit. Mě se to stalo u dospělého valacha, že jsem ho viděla čůrat, aniž by vystrčil penis. Samozřejmě jsem okolo něj jakožto lehce hysterická majitelka začala poskakovat, co se děje (napadalo mě jestli mu vevnitř nějak opuchl a teď ho chudinka nemůže vystrčit...), naštěstí při dalším čůrání už bylo vše v pohodě. To, že ho normálně nenahmatáte taky nemusí nic znamenat, kluci ho umí zastrčit až do břicha. Možná proto veterináři vyčkávají, když nemá problém se vyčůrat... Pokud opravdu máte velký strach můžete veta urgovat, nic jiného než, že bude řešit problém nebo si zaklepe na čelo a pomyslí něco o hysterkách se nestane. A vy budete mít jistotu! Ale já pevně věřím že je hříbek v pohodě.

3.6.2016 09:43
22verunka

XXX.XXX.168.47

Pro zadavatelku: tak jak jste dopadla. ? Opravdu jsem se s tim nesetkala, tak i z duvodu dopneni znalosti by me zajimal vyslek. Doufam ze je hribosek zdravej.

Přidejte reakci

Přidat smajlík