Jsem trošku vytočená tak si musím postěžovat a hlavně by mě zajímalo jestli je to normální a má někdo stejné zkušenosti
Mám tuto deku už asi nějaké 3 roky a jsem s ní maximálně spokojená vydržela zatím nejdéle ze všech co jsem měla. Pořídila jsem si nového koníka a tak jsem přemýšlela jestli koupit nějakou jinou levnější a nebo stejnou a připlatit. Nakonec jsem zvolila Zebru a o číslo větší než sem měla doteď.
No po nasazení jsem se nestačila divit. Deka má uplně jiný materiál a jiný střih. I když je o číslo větší tak koni je prostě malá nevím na jaké koně to je střižené ale musel by to být nějaký vychrtlý dlouhán Zapnutí přes prsa musím mít bych řekla v půlce krku aby to koně neuškrtilo. A pás pod břicho je utažený pomalu jak podbřišník Fakt se stejný model může tak rapidně změnit za takovou dobu?
Vrátit deku už mi bylo blbé když jsem ji dala na koně tak mi asi nezbyde nic než ji prodat dále. Kdyby měl někdo vysokého hubenoura co potřebuje deku 145 tak prodám
Koupila jsem Bucasku, všichni ji doporučovali.
http://www.spokojenykun.eu/repelenty/Bucas-BuzzOff-Full-Neck-sitovana-deka-d103.htm
Mám normální kobylu, stará deka, také Bucas s krytem proti dešti na zádech, vel.145 byla tak tak, proto jsem koupila větší.
Na přiložené fotce je vidět, jak deka nesedí. Je dlouhá, ale má krátký krk, když se pase, chybí tak 15-20 cm a který se shrne, když kobyla zvedne hlavu, až na plece. Má to jak teď moderní tunel šátky.
Ta páska na čelo je k ničemu
Břišní díl je těsný, musela jsem povolovat, jinak by byla víc odřená od deky nežli je, jako muchařka.
Takže také... dlouhý hubeňour s krátkým krkem
Na druhé fotce je kobyla bez deky, myslím, že opravdu není žádný atypický kůň.
Tak jsem to pořádně zkontrolovala a myslím že by ten problém mohlo vyřešit toto
http://www.spokojenykun.eu/repelenty/Bucas-BuzzOff-Zebra-mezikus-k-dece-extendor-d111.htm
Nezkoušela jste?
Mám podobné prodloužení na zimní deku tak dneska tam namontuju a dám vědět jestli je ten předek lepší a alespon jeden problém by byl vyřešen. (jen zas 400 dám za deku navíc)