Jazdíte niekto v tomto sedle? S koňom teraz viac makáme na drezúre, no mám iba skokové sedlo ktoré ma predsa len trocha obmedzuje tak rozmýšľam nad kúpou tohto sedla. Potrebujem ho tak na 2 hodiny týždenne preto nechcem investovať veľa, skokové mám kvalitné a meniť ho nechcem. Syntetiku som nikdy nemala a som trocha skeptická pri tej nízkej cene, ale čítala som na neho dosť dobré recenzie. Samozrejme nečakám, že vydrží 20 rokov, ale zaujíma ma hlavne ako to na koňoch sedí a ako sa v ňom jazdí. Tá vymeniteľná komora sa mi moc páči a vzhľadom na to že som nízky malý jazdec tak aj tie kratšie bočnice. Ďakujem za každú recenziu :).
hanulinka

XXX.XXX.17.204
Mrknete na drezurni wembley
mam ho take jako druhe sedlo, a jsem nadmiru spokojena.
navic ma menitelne komory, prefektni polstare a paterni Kanal.
kone pod nim slapou moc hezky-spokojene, a to mam jednu, ktera je na sedlo narocnejsi-a tohle ji vyhovuje.
jedina nevyhoda-nove vrze.
jinak, vypada uplne jako by bylo kozene-kdyz jsem na nem zacala obcas jezdit, vsichni mysleli, ze je to kuze.
da se v pohode vytahnout i na zavody.
Stejsi

XXX.XXX.109.153
Mám toto sedlo, sice ne drezurní typ, ale za mě palec nahoru. Nechávala jsem si jen přecpávat polštáře (hotové na počkání), protože se kobyla hodně osvalila. Je lehké, pohodlné, prakticky bezúdržbové a hlavně suprově kontaktní, to ocěňuji nejvíc. Mám ho již pátým rokem s používáním 1-2 týdně a je pořád jako nové.
hanulinka
napsal(a):
Mrknete na drezurni wembley
mam ho take jako druhe sedlo, a jsem nadmiru spokojena.
navic ma menitelne komory, prefektni polstare a paterni Kanal.
kone pod nim slapou moc hezky-spokojene, a to mam jednu, ktera je na sedlo narocnejsi-a tohle ji vyhovuje.
jedina nevyhoda-nove vrze.
jinak, vypada uplne jako by bylo kozene-kdyz jsem na nem zacala obcas jezdit, vsichni mysleli, ze je to kuze.
da se v pohode vytahnout i na zavody.
Wembley vyzerá fajn akurát že sa vyrába len s posedlím 17,5 a ja potrebujem 16,5 max 17.
kvido46

XXX.XXX.239.208
Stejsi
napsal(a):
Mám toto sedlo, sice ne drezurní typ, ale za mě palec nahoru. Nechávala jsem si jen přecpávat polštáře (hotové na počkání), protože se kobyla hodně osvalila. Je lehké, pohodlné, prakticky bezúdržbové a hlavně suprově kontaktní, to ocěňuji nejvíc. Mám ho již pátým rokem s používáním 1-2 týdně a je pořád jako nové.
Mám stejnou zkušenost