Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

chovatelka78520

28.8.2016 17:14
chovatelka78520

XXX.XXX.165.142

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, máme kobylku amerického klusáka jako na rekreaci, sem tam se učastníme společenskách akci jako je jízda králu, hubertovy jizdy, a pod.. Chtěli bychom pojistit kobylu, kdyyby se stalo něco jí nebo něco provedla ona.. Máte někdo zkušenosti s pojištěním ? popřípadně kde pojistit ?

28.8.2016 18:50
jackie24

XXX.XXX.215.130

Zdravím já mám u české pojistku na blbost a k tomu mám pojištění koně do 3,5 milionu kdyby někde zdrhnul a něco provedl tak mi pojišťovna bude plnit nebo měla by zatím nebylo potřeba. Nevztahuje se to ale na to kdyby se kůň zranil nebo onemocněl na to jsou zase jiné pojistky ale ty se dělají jen pro dražší a sportovní koně protože i samotná ta pojistka je dost nákladná ale to vím jen z doslechu.

28.8.2016 19:36
lenacia

XXX.XXX.211.199

Také bych se ráda zeptala... pokud bch tedy chtěla pojištění koně, stačí zajít například do české pojišťovny, a i tam mi tu pojistku udělají? Nemusím do žádné specialozavé pojišťovny nebo tak?

28.8.2016 19:41
jackie24

XXX.XXX.215.130

Já jsem šla přímo na českou pojišťovnu.

29.8.2016 08:13
majkulka

XXX.XXX.237.148

ČP pojištovna má udělané pojistky na koně - na úraz, na léčení, smrt. Lze připojistit i březost. Pojistka stojí 10% ceny koně - vy si určíte cenu a z pojištovny dorazí její odhadce pro kontrolu a na prohlédku zvířete. Musíte mít také každý rok nově udělanou prohlídku a zprávu od veta. Jinak pokud by byla potřeba koně dlouhodobě léčit, budete ho muset převést na kliniku - bud do Brna nebo do Heřmanáku. Jine doktory neuznávají.

29.8.2016 16:28
lenacia

XXX.XXX.205.245

majkulka napsal(a):
ČP pojištovna má udělané pojistky na koně - na úraz, na léčení, smrt. Lze připojistit i březost. Pojistka stojí 10% ceny koně - vy si určíte cenu a z pojištovny dorazí její odhadce pro kontrolu a na prohlédku zvířete. Musíte mít také každý rok nově udělanou prohlídku a zprávu od veta. Jinak pokud by byla potřeba koně dlouhodobě léčit, budete ho muset převést na kliniku - bud do Brna nebo do Heřmanáku. Jine doktory neuznávají.

Tak já osobně bych na dlouhodobou léčbu janm ani neposílala, a o tyto případny mi právě jde. Nevíte jak to pojišťovna proplácí? Mají teď u nás dovolenou, takže se nemůžu zeptat přímo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík