l

XXX.XXX.161.187
CHtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti se sedlem Daslo? Je to opravdu takový "šunt"?
Tonenipodstatne

XXX.XXX.43.9
Sedlo mám, nosím pod něj gelovku. Je lehoucke a dobře se v něm sedí. Opoceni ani nemáme tak špatné.
Radeji nez do noveho Dasla zainvestujte do pouziteho Winteca, nevyjde to o moc draz a koni i sobe tim udelate vetsi sluzbu.
Daslo je na prvni pohled pohodlne, jak moc koni muze ci nemuze sedet je individualni jako u vsech sedel, nicmene velmi brzy je na nem znat pouzivani a to nejen povrchove, ale hlavne po par letech jsou tato levna sedla kriva jak paragraf. Na obsedani nebo jako docasne reseni (napr. nez se nasetri na lepsi) je to dobra varianta, ale na dlouhodobe jezdeni bych to nechtela ani zadarmo.
No, tak já mám sedlo Daslo už 7 let, kupované na obsedání, kde účel splnilo na výbornou:) Od té doby se s ním obsedly další 4 koně a je normálně používané dál - teď není ježděné často / tak 1 týdně/ a jediné co jsem na něm nechala vyměnit jsou řemeny / syntetiku za kůži/. Sedlo je pohodlné na rekreační ježdění, koně nijak neomezuje nedře...
Máme doma 10 koní a sedla Prestige Elastic, prestige Venezia, Kieffer, stubben... a pak i tohle Daslo, kdy mi nejlépe vyhovuje Prestige Elastic, měla jsem ráda i svého starého Stubbna, ale na Huberta klidně pojedu s Daslem / vloni jsme tam s ním vyhráli minimaxi cca 145cm a skočit se to v něm dalo.../ Koně máme zkontrolované fyzioterapeutem a rozdíl mezi koněm normálně ježděným v padnoucí Prestiži a v padnoucím Daslu poznat nebyl:):):) /. Je ale velmi důležité zdůraznit slovo PADNOUCÍ...