hanulinka

XXX.XXX.17.204
Zkuste si zavolat do kentauru-tak ziskate tu nejvernejsi informaci.
hanulinka

XXX.XXX.17.204
Polarko-jak jste spokojeni s eventerem?
nemate jeho fotku na koni?
dost jsem o nem uvazovala..tak prosim o nejake zkusenosti-poznamky.
diiky.
hanulinka
napsal(a):
Polarko-jak jste spokojeni s eventerem?
nemate jeho fotku na koni?
dost jsem o nem uvazovala..tak prosim o nejake zkusenosti-poznamky.
diiky.
Chtěla jsem napsat zprávu, ale vidím, že tady nejste "stálá" tak to napíšu tady.
Je to člověk od člověka, mě to vyhovuje, kamarádka na to nadávala a nechtěla to už ani vidět.
Je to velice kontaktní sedlo. Když sednu do normálního sedla s dvěma bočnicemi, tak mi připadá, že toho koně vůbec necítím a nemám s ním takový kontakt. Pobídky pod tímto sedlem jsou daleko lepší, jemnější a srozumitelnější.
Opěrky jsou větší, takže podrží při seskokách i když nevyjde skok. Posedlí středně hluboké, takže v ničem nezavazí.
Vzhledem k tvaru sedla jsou opravdu vhodnější na krátké či středně krátké třmeny, v dlouhých se v tom moc neposkládáte.
Takže pokud pro to sedlo máte uplatnění, tak do něho určitě jděte, ale jako rekreační sedlo ho opravdu moc nedoporučuju. Zkuste si do něj sednout a uvidíte, jaké budete mít pocity.
Podle fotky od shadow bych řekla že je komora úplně dole pod velikostí posedlí
Jinak je to klasika 17,5/2, jsme z Ostravska a cena dohodou-spíše si nechám nabídnout(ale jak jsem psala, je to prakticky nové sedlo, takže to za hubičku nebude)
K tomu můžu přidat nějaké dečky, gelovku, třmeny a podbřišník, třmenové řemeny(ale mám jen hnědé)
vše je o dohodě.