Zdravím, ráda bych se příští rok (páč letos už se asi nic běhat nebude)
zašla podívat jako fotograf na nějaké cross country v ČR.
Jaké máte zkušenosti?
Jsem z Karlovarského Kraje a tak bych ráda něco trochu blíže k nám.
A pak se chci zeptat, mámev čechách nějaké tyto cross závody, kde koně musí běhat skrze vodu a skákat s ní nebo skrze ní běže?
chov7

XXX.XXX.2.216
Pardubice, Lolesa, Lostice, Borotin a dalo by se pokracovat...mrknete na google nebudte lenoch.
Uživatel s deaktivovaným účtem

V Pardubiciach sa skáču všetky "podkovy", nejaké tie vodné skoky tam určite budú. To isté v Kolesách, v Humpolci... Neviem ako je to v Karlovarskom kraji, ale Stačí si pozrieť kalendár akcií na webe ČJF, určite nájdeš, čo hľadáš.
A zas sakra...
Není nic jednoduššího, než najet na www.cjf.cz - discipliny - všestrannost a z tama čerpat informace. Těch crossových drah v ČR zase tak moc není, je na to třeba dost prostoru a financí a velké závody a zajímavé závody se jezdí pořád dokola na těch stejných místech.
Snad na všech závodech se chodí voda (krom hobby vesnických "crossů").
Tak si prostě uděláš výlet
ŽKna

XXX.XXX.248.229
V Pardubicích jsou dvě vodní překážky pro cross a v Kolesách též. Teď bude ještě všestrannost v Pardubicích 28.-30.10.
polárka.15
napsal(a):
A zas sakra...
Není nic jednoduššího, než najet na www.cjf.cz - discipliny - všestrannost a z tama čerpat informace. Těch crossových drah v ČR zase tak moc není, je na to třeba dost prostoru a financí a velké závody a zajímavé závody se jezdí pořád dokola na těch stejných místech.
Snad na všech závodech se chodí voda (krom hobby vesnických "crossů").
Tak si prostě uděláš výlet
Nevím, jestli jste si toho všimla, ale
http://www.cjf.cz/discipliny/vsestrannost/aktuality/
tam těch informací člověk moc nevyčte... vlastně vůbec žádné, protože tam celkový přehled žádný není.

lenacia
napsal(a):
Nevím, jestli jste si toho všimla, ale
http://www.cjf.cz/discipliny/vsestrannost/aktuality/
tam těch informací člověk moc nevyčte... vlastně vůbec žádné, protože tam celkový přehled žádný není.
Uff.
Fakt je problém otvoriť si na webe čjf za a tam odkliknúť kalendár a výsledky?
Alebo použiť google a tam zadať heslo všestranost kalendář 2016?
napsal(a):
Uff.
Fakt je problém otvoriť si na webe čjf za a tam odkliknúť kalendár a výsledky?
Alebo použiť google a tam zadať heslo všestranost kalendář 2016?
Já chci ale vědět jak vypadají ty trasy... což ne všude je... a nebudu fakt utrácet dva tisíce korun za cestu přes celou ČR abych pak dorazila a zjistila, že "vodní překážka" je vlastně potůček o šířce 20 centimetrů.
ŽKna

XXX.XXX.248.229
Takhle třeba vypadalo letošní MČR v Pardubicích:
http://www.pardubice-racecourse.cz/kratke-zpravy-ze-zavodiste/planky-trati-sobota-30-7-kros-mcr
A pro více inspirace můžete zavítat na Rajče.
http://makrelk.rajce.idnes.cz/30.7.2016_vsestrannost_Pardubice/#IMG_2019.jpg.
chov7

XXX.XXX.2.216
Zadavatelka bude pubertacka co zrovna dostala novy fotak k narozkam a je lina hledat samostatne info...
chov7

XXX.XXX.2.216
Taky rada fotim na zavodech a na ty pekne crossy proste do Pardubic, Koles, Lostic jedu a neni mi lito cesty a penez je to moc pekny zazitek a fotky jsou pak super...a neboj jsou tam krasne skoky, poradatele obmnenuji a snazi se udelat radost jezdcum i divakum, takze prestan prudit a proste vem fotak a jed na nejakou akci a uvidis budes nadsena..neboj
chov7
napsal(a):
Zadavatelka bude pubertacka co zrovna dostala novy fotak k narozkam a je lina hledat samostatne info...
Fotografuju už víc jak 10 let a právě proto už se raději ptám na OSOBNÍ! zkušenosti! Protože už jsem několikrát přijela na akci a byla jsem tak maximálně zklamaná.
lenacia
napsal(a):
Fotografuju už víc jak 10 let a právě proto už se raději ptám na OSOBNÍ! zkušenosti! Protože už jsem několikrát přijela na akci a byla jsem tak maximálně zklamaná.
Na velkych crossovych zavodech opravdu zklamana byt nemuzes. U vesnickych "crossu" to chapu. Ve zprave mas jeden odkaz.

lenacia
napsal(a):
No pre predstavu tak max popozerať fotografie z jednotlivých súťaží, najjednoduchšie je to napr cez rajce.net.
Čím vYššia úroveň, tým ťažšie prekážky, takže tie pardubice, kolesa a humpolec majú určite navrch.
napsal(a):
No pre predstavu tak max popozerať fotografie z jednotlivých súťaží, najjednoduchšie je to napr cez rajce.net.
Čím vYššia úroveň, tým ťažšie prekážky, takže tie pardubice, kolesa a humpolec majú určite navrch.
+ Loštice (viz Zlatá podkova) ale to je pro Leňu už daleko, ale vyplatí se to!