Jezdecká helma poradíte?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

lusian

30.9.2016 15:27
lusian

XXX.XXX.154.10

Dobrý den chci si pořídit helmu, poradíte nějakou do 1500 kč? Případně můžete rovnou nabídnout Děkuji.

4.10.2016 20:25
lexi7892

XXX.XXX.168.4

Po několika letech ježdění s obyčejnou Casco helmou s kolečkem jsem si řekla že by to chtělo změnu, nehledě na to že v těchto typech helem vypadám jako idiot. Zašla jsem do Decathlonu a objevila tento (údajně) nejnovější model
http://www.decathlon.cz/cs/p/8325161_jezdecka-prilba-c-700-cerna.html
Mám ji asi půl roku a je skvělá jinou už nechci. Má pevnou velikost takže je třeba ji řádně vyzkoušet. Za 1300 Kč myslím hodně dobrá koupě

5.10.2016 08:20
vattunka

XXX.XXX.129.153

Za mě rozhodně nastavitelnou a ne pevnou, Casco používám už asi 15let, po sobě různé typy, nejen že mají na léto skvělé větrání, když ji sundám třeba po 10ti hodinách, nemám propocené vlasy, navíc jsou extrémně lehké, takže o ní vlastně ani nevím, že ji mám na hlavě a v zimě ji právě můžu zvětšit a narvat pod to čepici...ale ono fakt záleží i na tom používání, pokud ji máte na 5 min na kolbiště tak je asi fuk co si narazíte.Jinak určitě zkoušet a nekupovat přes net, některé tvary mi prostě neseděli..

5.10.2016 11:08
konarka13

XXX.XXX.228.22

Moje dcera nedá dopustit na tuto..., nejen že sedí, ale i hezky vypadá..., ale stála nás dva tisíce http://www.potreby-jezdecke.cz/jplanskroun/eshop/4-1-POTREBY-PRO-JEZDCE-Anglie/19-2-Jezdecke-prilby-a-cepice/5/2624-Prilba-Fair-Play-ELF-Flower.

5.10.2016 13:45
polárka.15

XXX.XXX.12.79

Ja mela Casco semisovou - uplne ten prvni model co kdy vydali, nescetne jsem v ni spadla, porad byla funkcni, jen ten vzhled uz pokulhaval - na zavody uz nebyla. Koupila jsem si novou - pevnou Cassini cernosedou. Vzhledove v te dobe byla top. Spadnu za x let jednou, takze i po tech letech je v uzasnem stavu. Ovsem - neda se zvetsit, tudiz je v zime nepouzitelna - nedam pod ni celenku, v lete tolik nevetra, takze mam po sundani hlavu naprosto durch. Byt je vzhledove na jednicku, molitan vevnitr neni nesmrtelny, takze se lehce vytahal a pri akcnejsim jezdeni (skoky, terenni nerovnosti) mi pada ksilt do oci. Takze uz jsem nastvana a pujde z domu. A urcite chytnu opet po nastavetelne Casco (asi model Mistral).

5.10.2016 19:09
vattunka

XXX.XXX.129.153

Jo Casco Mistral mám nyní a absolutní spokojenost, pro moje potřeby, viz výše, ale to už je jiná cenová relace pro zadavatelku...

5.10.2016 19:43
kallisto

XXX.XXX.135.38

Já jsem zase zastánce pevných velikostí. Kolečka či jiné nastavování nemám ráda, nevěřím mu a nelíbí se mi.

5.10.2016 21:16
lenacia

XXX.XXX.211.199

Zakoupila jsem si od Kamiru Helmu od Harry's Horse, Croco Crystal. Pravda, snažím se nepadat, takže ještě nevím jaká bude na pády, ale krásně větrá. Je pevná, takže velikostně durch a v zimě mi asi odejdou mrazem uši :D, ale to ještě uvidím, asi zakoupím lyžovací kuklu, ta by se tam možná vešla.

5.10.2016 21:18
lenacia

XXX.XXX.211.199

kallisto napsal(a):
Já jsem zase zastánce pevných velikostí. Kolečka či jiné nastavování nemám ráda, nevěřím mu a nelíbí se mi.

Ano máte pravdu. Bezpečnostně tam takřka problém není, ale člověk špatně spadne a urve se mu to nastavovací kolečko a helma, byť teoreticky v pořádku i když po pádu, je prakticky nepoužitelná.

5.10.2016 23:30
kapička

XXX.XXX.181.251

Ono se má po větším pádu měnit jakákoliv helma... Já mám s kolečkem a jsem za to ráda, protože se mi docela vymačkala. Mít pevnou, tak teď po 4,5 letech jezdím s kulichem, aby mi helma nepadala do očí..

Přidejte reakci

Přidat smajlík