golficek

XXX.XXX.43.153
Dobrý den,
chtěla bych požádat o kontakty na schopné a spolehlivé veterináře z okolí Opavy a Ostravy. Přistěhovali jsme se s koníkem z jiného kraje. Děkuji moc. nemetova.kristyna@gmail.com.
Ojntvv

XXX.XXX.57.17
Marek Mech... ochotný, chová se pekne ke konim a dojede v kterou koli dobu :) tel.cislo:+420 737 639 416... Mam zkušenost jeste s janem machem ale toho bych v žádném pripade nedoporucila.
Ojntvv
napsal(a):
Marek Mech... ochotný, chová se pekne ke konim a dojede v kterou koli dobu :) tel.cislo:+420 737 639 416... Mam zkušenost jeste s janem machem ale toho bych v žádném pripade nedoporucila.
Muzu se zeptat proc byste nedoporucila macha? Ja s nim mam teda jen jednu zkusenost a to uz hodne davno tak nemuzu soudit ale docela by me to zajimalo.
Jinak nam jezdi Hynar a naprosta spokojenost. A na Mecha jsem slysela jenom samou chvalu a me teda kdysi taky dost pomohl ale je to uz taky davno.
Ojntvv

XXX.XXX.57.17
Mam svůj důvod a nechci to tady vykládat... Prece jenom nechci někomu nejak uškodit... Kazdopadne jsem s nim nebyla spokojena a to je tak vse co bych rekla :).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mech, dobrý vet je také Horník.
Macha také nedoporučuji, pro představu, mému koni byla předpovězeno "do měsíce umře", žije dodnes a jeho práci na něm museli opravovat jiní odborníci...
Ojntvv

XXX.XXX.57.17
Ano presne tak... Nechtěla jsem to rozebírat ale kdyz uz ti bylo receno... Moji kobyle rekl ze ji v žádném pripade kupovat nemame ze s takovyma nohama patři na jatka(ma spanek)... Uz 2,5 roku pode mnou skáče a nikdy nebyl zadny problem;) jinak vyse řečený pan horník je skvely veterinář a pod nim se učil mech, ktery je opravdu nejlepsi z vlastni zkušenosti.
luuu

XXX.XXX.145.208
Já bych zase nedoporučila Mecha..aby přijel, tak se musí doprošovat. Jeho, Já se Vám ozvu¨ znamená, že pokud se neozvete vy, tak se sám neozve.. Navíc mám pocit, že mu jde celkem o peníze
Ojntvv

XXX.XXX.57.17
Tak to nevim... Me vzdycky přijel i kvuli blbosti klidne v 10 hodin vecer :).