Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.12.2016 18:00
konarka13

XXX.XXX.228.22

Chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás byl na appasionatě, jaká je možnost focení.Kontrolují nějak u vchodu, co sebou vzít a nebrat..., jestli mi to za to stojí, tahat sebou velký těžší fo´ták, aby mi ho tam pak někde nedovolili vzít.Děkuji.

1.12.2016 18:11
canka

XXX.XXX.33.9

Focení je povoleno, ale bez blesku. I přesto, že na to pokaždé hned v úvodu upozorňují, že je možné fotit, ale bez blesku(kvůli koníkům samozřejmě), tak to x-lidí stále rok co rok porušuje...jezdím na Apassionatu pravidelně a pokaždé je to stejné..vždycky se nějací hňupi najdou, co fotí s bleskem..takže foťák klidně berte sebou...

1.12.2016 18:17
Dotaz

XXX.XXX.110.146

Ahoj, byli jsme na představení a normálně jsem fotila a točila si krátké video. Tedy nepoužívala jsem při focení blesk, abych nezpůsobila problém a nedošlo ke zranění. Seděli jsme v první řadě, ochranka chodila okolo a nikdo nic neřekl. Ani zákaz focení nikde zveřejněný nebyl.

Za sebe můžu říct, že fotky jsou tak nějak bez blesku většinou o ničem, mázlé, ale nedovolím si tam cvakat, když ti jezdci jsou třeba rovnoběžně se zemí. Třeba by to koně dali, třeba ne. Jezdili dost ostře.

https://www.youtube.com/watch?v=5N_PijT6uu4.

hanulinka

1.12.2016 22:28
hanulinka

XXX.XXX.17.204

Appasionata se mi nelibi
nemam rada cirkus a appas.. neni nic jineho, jen maji mozna vetsi manez.
kone vyvazani, uprostredstoji borec s bicem a honi je dokola, lide na nich delaji opicky - chudaci kone, maji to ale zivot.
asi mne tu ukamenujete
ale tech koni je mi lito

ze maji v programu i nejake prvky volne drezury celou vec nezachrani.

Neregistrovaný uživatel

1.12.2016 22:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

hanulinka napsal(a):
Appasionata se mi nelibi
nemam rada cirkus a appas.. neni nic jineho, jen maji mozna vetsi manez.
kone vyvazani, uprostredstoji borec s bicem a honi je dokola, lide na nich delaji opicky - chudaci kone, maji to ale zivot.
asi mne tu ukamenujete
ale tech koni je mi lito

ze maji v programu i nejake prvky volne drezury celou vec nezachrani.

Neukamenujou.Třeba já mam stejný názor.

3.12.2016 20:20
lenacia

XXX.XXX.205.245

konarka13 napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás byl na appasionatě, jaká je možnost focení.Kontrolují nějak u vchodu, co sebou vzít a nebrat..., jestli mi to za to stojí, tahat sebou velký těžší fo´ták, aby mi ho tam pak někde nedovolili vzít.Děkuji.

Ne nestojí... můžeš mít jen kompakt, ze zrcadlovkou tě tam nepustí...
a mě v depozitu navíc rozbili objektiv.

Logarik

5.12.2016 12:07
Logarik

XXX.XXX.2.216

Na me uz to taky pusobi jen jako levny cirkzs...kazdym rokem je horsi udrzet kvalitu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.12.2016 12:54
Uživatel s deaktivovaným účtem

LEVNÝ? Tak to jste asi z jiného kraje...

Logarik

5.12.2016 12:56
Logarik

XXX.XXX.2.216

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
LEVNÝ? Tak to jste asi z jiného kraje...

Tim levny nemyslim vztupenky...myslim ty vystoupeni

Proste kvalita a uroven sla dolu...uz to pusobi jako levny cirkus.

Přidejte reakci

Přidat smajlík