Jaký vet na léčbu sarkoidů v moravskoslezském kraji?- spěchá

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.1.2017 11:40
verikan

XXX.XXX.95.181

Zdravím, prosím, neznáte někdo veterináře v moravskoslezském kraji, který má zkušenosti s léčbou sarkoidů? Moc děkuji za rady.

28.1.2017 16:47
elizabetha

XXX.XXX.0.0

Marek Mech... měl pár pacientů co vím se sarkoidy.

28.1.2017 20:15
verikan

XXX.XXX.95.181

Děkuji :) Pana Mecha znám, je prý moc dobrý, ale bohužel nám pokaždé, když jsme mu volali nebral mobil . Asi je hodně zaneprázdněn.

Klisnaklisna

29.1.2017 00:30
Klisnaklisna

XXX.XXX.42.151

Ahoj, veta neznám, ale co se týče sarkoidů, vím o alternativní léčbě.
Viděla jsem asi před půl rokem blog nějaké paní z USA, kde měla foto-zdokumentované, jak se zbavila sarkoidů u svého koně, které je trápili dlouhá léta, tak mi to utkvělo v hlavě a dokonce jsem ten web i dohledala: http://www.horsekeeping.com/horse_health_care/sarcoid.htm

Stříkala sarkoidy ústní vodou s fluoridem, ale bez alkoholu (dá se koupit za pár kaček v lékárně), nebo pastou na zuby s fluoridem bez alkoholu.
Zní to šíleně, ale sama tam psala, že si někde přečetla, že na sarkoidy pomáhá pasta na zuby, kdy zřejmě tou "léčivou látkou" je fluorid, který sarkoid jakoby vyčistí, ona sáhla po té ústní vodě bez alkoholu a koni to denně stříkala. Sarkoid se jim úplně ztratil a najdete tam i update, že se od té doby neobjevil a místa zarostla srstí.
Za zkoušku člověk nic nedá. smajlík

29.1.2017 10:13
verikan

XXX.XXX.95.181

Moc děkuji za článek, jsem z toho úplně ohromená :). Tohle určitě za vyzkoušení stojí :) Mockrát děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík